Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
honeybaby spune:
Miria- si tu iti iei jucariile si pleci . Eu nu mi-am simtit nici un orgoliu ranit , doar m-a surprins imarginea in alb si negru pe care ai prezentat-o in primul post. pana am trimis eu ce aveam de spus si explicat multe din ele dar nu am vazut. Altfel nu mai scriam tot ce am scris.
Ai vazut cum m-am gandit eu la tine in vacanta si am facut o poza la a ganganie cu acul mare mare mare ?!!!
Dupa discutiile de aici mi-a pierit tot cheful de botez asa ca azi nu m-am mai dus sa comand tortul.
Alina - eu stiu ca probioticele se dau un timp anume , 2 sapt - o luna char daca simtomele dispar pt a ajuta flora sa se refaca
tot nu am reusit sa vad pozele
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Dianami spune:
Seara buna! Vad ca v-ati certat . Treaba voastra .
Eu am remarcat ca n-a aparut Andira, deci cred ca pot trage concluzia ca e in drum spre bulgari .
Noi am plecat la socri azi pe la pranz si abia astept sa ma intorc maine acasa, m-am saturat de nervi pusi pe bigudiuri . Si, credeti-ma, eu sunt o fire taaare calma, greu imi intrece careva rabdarea. Of...
Altceva nu stiu ce sa mai zic, nu mai am inspiratie.
Somn usor la iepurici!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
Mi-am mai amintit ceva: pt. candida exista un remediu homeopat, se numeste...ia ghiciti...Candida . La bebei se dau 2-3 granule de Candida ch7 sau ch9 de 3 ori pe zi, cateva zile, respectand regulile administrarii homeopatelor. Are efect f. bun si rapid.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
sanzi spune:
Seara buna, fetele!!
Incep prin a transmite pt CHILd si STEFANNA - LA MULTI ANI mamelor voastre, sa fie sanatoase si sa se bucure de nepotei.
LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi, mamicile, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
M-am distrat tare cu mesajele Ellei si Roxanei, voi chiar reusiti sa ma binedispuneti mereu.
Vladi, super lectia despre dress, eu chiar faceam gresala sa port culoarea piciorului. Tu chiar esti tare priceputa in chestii de stil, sa ne mai povestesti
Denisa, sunt nascuta in 1981. Probabil ca laptele praf exista, dar nu se gasea usor. Pe cand laptele de vaca era la discretie, avea mamaia vaca la tara . Mama a dat de un doctor care i-a spus ca laptele ei nu e consistent, ca eu sunt rahitica (eram foarte slaba) si ea ma lasa sa mor de foame. Iti dai seama ca saraca s-a executat si m-a intarcat. In fine, stiu ca a facut si ea cum a considerat ca e bine pentru mine. Chair ma gandeam zilele astea cat de norocoase suntem noi, ce usor ne crestem copiii fata de cum ne cresteau pe noi parintii nostri. Cel putin in cazul meu, a trebuit sa mearga la servici de cand aveam 4 luni, hainute se gaseau greu, pampers nu vazusera, spala mama la scutece toata ziua, fara masina automata, detergenti inteligenti ca acum si muulte altele. Tot respectul pt mamele noastre
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
vladimirescu spune:
BORDEANCAVIO unde esti? Esti ok? mai da-ne un semn, iar daca esti suparata vino si balacareste pe cine vrei, eu ma ofer! :)
Noapte buna tuturor piticilor si mamicilor!!
ellanik spune:
Honey vino ca-ti fac eu tortul.Cado pt mandrutza de Maya.Si pune mana si boteaza fata nu te mai otzari si tu ca jur ca nici eu nu mai intru aici.(de parca moare cineva ca nu mai intru eu)
Dianami sa stii ca si eu ma gandeam la Andira azi.Cat despre nervi pe bigudiuri daca nu stii ce s adezvolti....na uite ai subiect.Cat despre cearta...nu s-a certat nimeni aici.A fost un schimb de focuri fara victime doar raniti si fugiti.Intre timp fugitii poate s-au mai gandit si se vor intoarce (ai auzit Ramy?????????????io ce ti-am facut de nu raspunzi????spune repede!!!hai ca acu vin si dau cu Geo in tine.Ntz ntz ntz)
Dayanara unde esti?cauti dresuri sau crocsi noi?
Child sa-ti fie de bine fursecurile si diversele.Las 'draga ca acolo se poarta vorba "grasa si frumoasa".
Somn usor la toata gashca.Maine ce dezbatem?????Propun eu?!
Superstitiile la romani
Andra unde esti fata draga?
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Dianami spune:
Tot eu .
Am o veste buna: au inceput sa piara kg! S-au dus 5, fara sa mananc diferit. Nu stiu in cat timp, observasem eu ceva la haine, dar nu m-am cantarit de teama.
Si nu ma invidiati, inca am o tona, si aici nu glumesc . Doar ma bucur si eu ca da roade tratamentul indicat de dr. ginecolog. A avut dreptate in ceea ce ma priveste, ca intotdeauna, de altfel.
honeybaby spune:
Na, ca mai mi-am amintit ceva.
Unui prieten, preot, i-am murit bebelusul la cateva ore de la nastere. Nu a apucat sa-l boteze.
La inmormantat in cimintirul bisericii dar nu i-a facut slujba si nici cruce nu i-a pus si era propriul copil.
Child , Stefana sa va traiasca mamicile.
Si eu vreau sa iau o rama digitala cadou mamei de sf Alexandru
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Dianami spune:
Ella, nu dezvolt ca se blocheaza forumul . Las' ca sunt fata rabdatoare si maine, dupa ce plec de aici, imi trece .
Merge modemul meu de parca as fi la Cucuiata in deal.
sanzi spune:
Dianami, bravoooo!!! Tine-o tot asa! Invidioasa nu sunt, m-am inverzit doar putin , ma bucur pentru tine.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#