Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
ellanik spune:
dayanara nu spune poanta fata...ala e....as putea sa-l pun aici si sa fur ideea ta.
O femeie si un barbat în compartimentul de tren. El încearca sa intre în vorba cu ea si o întreaba: “Cum va numiti”” Ea: “Carmen”. El: “Oh, este un nume foarte frumos”. Ea: “De fapt, ma cheama Paraschiva, dar numele asta nu-mi place. Masinile si barbaaii sunt lucrurile pe care le iubesc cel mai mult pe lume si de aceea mi-am ales numele asta, Car si Men, simplu, nu?”. El: “Aha”. Ea: si dumneavoastra cum va numiti?” El: “Berepisda”.
scuze pt prostii dar am ras cu dayanara ca doua ;proaste si ne-am gandit sa fim mai multe care radem
inca unul:
Un homosexual, la doctor: - Dom’ doctor, am SIDA, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da, baiete… Bei un litru de lapte, manânci doua kile de prune nespalate împreuna cu trei roasi si un kilogram de zmeura, bei o cana mare de apa rece de la frigider, doua beri reci si, la sfârsit, dai pe gât o cana cu iaurt! -si o sa-ti treaca dom’ doctor? - Nu, ma, dar macar în ultimele clipe ai sa întelegi si tu la ce foloseste curu’!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Erina spune:
Vladi fara legatura cu nimic mi-am amintit de o tipa foarte placuta cu buze pline si chip frumos care nu are nevoie decit de a touch o blush si a pinch of lipstik.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
child spune:
Ioi ELLA esti belea rau!
Greu de citit bancurile, dar merita!
Pe pm ai altele? Ca si eu vreau!
Da cum sa ma supar mai fata! Daca ma suparam erai deja stearsa din lista de mess!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
child la multi ani mamei tale! sa fie sanatoasa sa se bucure de nepotei :)
erina nu cred ca e rotavirus, doamne fereste, astea grave de obicei dau febra f mare, a fost cam ce.au avut si ai mei parinti, dupa o zi esti ca nou si mananci dublu
am vazut poze cu scumpul tau portocaliu
am vazut si poze noi cu ingrid de cristina, e o bebelusa dolofana superba, mie imi aduce un pic cu silvana mea
seamana cu tine cristina, cel putin asa reiese din poza unde o tii in brate
la stiri au dat ce spuneai tu cristina, de bietii bebelusi morti din cauza perfuziei, saracutii...n.am cuvinte
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Ioi ELLA esti belea rau! Greu de citit bancurile, dar merita! Pe pm ai altele? Ca si eu vreau! Da cum sa ma supar mai fata! Daca ma suparam erai deja stearsa din lista de mess! child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Stiu eu ca nu m-ai sters deja.Daca dai si ignore....
am editat acum e usooor!!!
astea erau.
Oana ca sa vezi ca numai la bani imi sta mintea.ca in reclama aia "eu din ce ii fac nunta baiatului???"gata fug ca s-a trezit geo
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Fetelor, va invit la bunatati si un pahar de sampanie , este ziua mamicutei mele! Este o super-femeie, m-a crescut singura si datorita ei sunt ceea ce sunt! MAMI, LA MULTI ANI! TE IUBESC! child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
lA MULTI-MULTI ANI! Sa fie fericita si-mplinita!
(Mi s-au umezit ochii citind si simtind cat de mult o iubesti si apreciezi; la fel de mult cat o iubesc eu pe a mea )
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Stefanna
E si ziua maicutei mele dragi! SI cat de mult ii multumesc lui Dumnezeu ca o am, si ca o au si ai mei copii. CHILD sa iti trasica maicuta si sa-ti stie dragostea. Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU |
LA MULTI-MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI! Sa-ti traiasca mama, Stefanna; sunt convinsa ca stie cat de mult o pretuiesti si iubesti!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
freedelia spune:
Ete na ca a lipsit marte din post!!! N-am fost pe faza cand v-ati certat sa ma tziganesc si io un pic... ce rau imi pare...
Vladi -- voiam sa te rog sa imi trimiti si mie filmul pe email, ca atata s-a vorbit de el ca mor de curiozitate sa te aud... mai ales ca cica ai accent moldovenesc...
Maine pleaca Coleman pana vineri si Joi vine mama... abia o astept...
Va pup si mai intru can apuc...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Ina_3040 spune:
Child si Stefanna sa va traiasca maicutele dragi si sa fie sanatoase!
Ella chiar ma gandeam la voi ca incepe "show-ul" cu casa, noi nu am construit dar am renovat o casa veche timp de 2 ani, a fost frumos dar stresant si a pus presiune mare pe cuplul nostru si zau ca nu exagerez. acuma din postarile tale am inteles ca voi sunteti foarte uniti asa ca probabil o sa fie mai usor. si noi macar nu aveam binevoitori care sa stie mai bine ca noi ce trebuie facut, din fericire erau cu totii la 2000 de km
Super tari bancurile mai asteptam daca mai ai.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
vladimirescu spune:
erina si Floricica are niste puncte albe, mici si rare, pe limba, interior obraji si ceva pe interior buze... Eu zic ca e candida. Iau miine d el afarmacie glicerina cu stamicin si-l badijonez in gurita intre mese. N-o sa-i placa ca e amar dar asta e...
Trebuie dezinfectate suzete, tetine, tot ce intr ain contact cu gura lui, mereu, pina se termina tratamentul, altfel imediat apare din nou candida, d el aun singur spor uitat...
Cel mai nasol e ca trebuie sa dau si eu pe mameloane :((
Miine ma apuc, am vorbit cu pediatra la telefon...
sanatate multa!!
child la multi ani pt mama ta, ce frumos ai scris !! Ii doresc sa ajunga strabunica, frumoasa si vioaie!
stefanna ma bucur sa te vad mai des pe aici! LA MULTI ANI mamei tale!!!!
Cit despre scrisorica, nu te forta, nu e nimic daca nu-mi scrii, vreau doar sa mai stiu de tine ca esti mai bine... Eu nu sint deloc curioasa de felul meu, ma intereseaza ceva doar daca as putea sa ajut in vreun fel, only for my information chiar nu :))
oanaiacovitza ce-mi palce de tine, esti ca un copil mare - asa te-am vazut mereu :))