Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
babyangel spune:
Yaya,sunt de acord cu tine in ceea ce priveste Botezul dar si tonalitatea mult prea dura a multor mesaje scrie in contradictoriu, fara a respecta si alte opinii.
Mie nu imi place sa intru in polemici, si de multe ori prefer sa nu scriu nimika decat sa-mi fie comentata opinia..mi se pare o ingradire a libertatii de gandire si exprimare .
Ioanact doar o data i-am dat pepene, ca se uita prea insistent la noi si i-a placut taaaareee mult
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
child spune:
Mai ELLA eu v-am invitat nu la tort (ca tort fierbinte inca nu am vazut) ci la o pizza monti, asa ca nu ma fa tu pe mine fara bun simt, ca sa nu spun altfel (GLUMA) ca eu ma gandesc intai la silueta mea!
Si eu m-am cam ingrasat, dar am si neglijat aspectul papica si am bagat in mine tot ce am vazut!
De azi sunt la dieta monti, dar si cu cioco 75% cacao, ca altfel nu pot respira .
Eu am un motiv: trebuie sa intru in rochia de botez.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
ellanik spune:
child jur ca nu mai vb cu tine daca te-ai suparat...io facui o gluma(poate e proasta ca stii ca dau cu bata--n balta da'-s fata buna,zau!)
Stefana sacrifica-te ca te iarta Dumnezeu!!!Ce nu faci tu pt puradicaAi nevoie de ajutor???
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
am un ban tare de tot dar nu-l pot pune aici.cine vrea....PM!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
iliraluca spune:
Salutare fetele,
Roxana esti foarte tare de la ciaun la crocsi in geanta. Eu la botez am fost cu balerini fara dres. Asa cum zicea Vladi, cu ceva fond de ten dat pe sticsuri si atat. Mie mi se pare super ok fara dres sau cu dres doar de matase, nu prea e cazul la balerini.
Child, Stefana, La multi ani mamicilor sa fie sanatoase sa se bucure de voi si voi de ele.
Castelana,
Eu desi nu am scris, citeam tot si aici si la FIV(am fost foarte aproape, 5 inseminari nereusite). Chiar asteptam cu mare interes sa povestesti diversificarea mostenitorului pentru ca la cate fructe sunt acolo sunt tare curioasa de abordare. A zis cineva ca cine vrea sa iti vada comoara sa se suie in avion, pot eu? pot eu? Stii cum era la scoala cu mana sus, eu tovarasa invatatoare, stiu eu, stiu eu.
Ella,
Fata cu mijlocel tras prin inel si titi mari se pricepea la case? cat noroc domne pe unii. Si frumosi si destepti, era chiar si frumu la fata? Hai ca totusi trebuia sa aiba un defect.
pentru toata lumea si Ramona, vezi ca eu am simtit presiunea pusa de Ella cu ai doua pagini la dispozitie sa imi spui la ce capitol am nascut, greut, greut dar am raspuns corect. Urmeaza un mesaj cu "trece timpul..."
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
oanaiacovita spune:
Ella, doar un ban ai????????
Eu vreau banc pe PM(daca de el e vorba).
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Erina spune:
Am trimis un invite la poze pe e-mailul comun. Nu las mult albumul deschis...
Veti vedeaDavid cu colacel de baie, la plimbare cu Daria si papind morcov (poza e facuta ieri, deobicei maninca foarte curat si ingrijit dar de data asta i-am dat repede sa manince cit mai mult ca sa nu traisca numai cu saruri si orez uscat.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik am un ban tare de tot dar nu-l pot pune aici.cine vrea....PM!!! Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
asta cu berepisda? sau al doilea?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ellanik spune:
Raluca stii tu ceva...era urata cu crengi,zau asa.
Ramy by the way paginile se scriu si tu....unde umbli?
Oana ai pm
Cine mai doreste?
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Erina spune:
Castelana sa stii ca eu m-as mindri sa pun o poza in costum traditional sau una de la reuniunile minunate la care participi sau un peisaj ceva din tara gazda si chiar o poza cu bebelusul pe e-mailul comun.
Sper sa nu te superi dar mie nick-ul imi aminteste de blogul unei tipe care scrie foarte e.r.o.t.i.c. doar atit.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle