Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Cosmina, mai tatonez si eu intre timp.
Unde va reorientati daca pica Duni?
Nu a platit sau rezervat nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Daca nu gasesc ceva bun calitate/pret la Kusadasi,in ordine descrescatoare ar fi Duni,Nessebar si...Albena.Tinand seama de distanta si de faptul ca am mai "poposit" prin toate...cred ca pretul va fi "cheia" alegerilor.Spor la "tatonari".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, ce preturi! La pretul asta merg in Corfu, in septembrie, si macar am parte de alta apa mai curata decat M.Neagra
Insa va trebui sa renunt la AI, insa asta este.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

La Multi ani!Bine v-am regasit in 2011.
Ce noutati legat de Duni mai aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eu am trimis un mail la agentia cu care am fost anul trecut si zice ca nu a primit inca oferta de la partenerul bulgar. Ce surpriza ne-or pregati vecinii?

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Felicia, la ce agentie ai cerut oferta? Poti sa-mi dai PM, te rog?

Eu mi-am rezervat la family. Sper sa fie seriosi si oferta sa fie reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salut! Am trimis si eu la site-ul acela cu turism 360 o cerere de oferta pentru partea de sud a litoralului bulgar si m-au napadit cu oferte care mai de care mai variate. Inclusiv pentru Duni, ca tot ziceati ca nu sunt preturile inca gata. Ideea e ca eu urmeaza sa nasc in mai si mi-ar placea sa merg (sper sa si ajung sa fac asa :) )la inceput de septembrie si cu bebe la mare, undeva all inclusive, ca sa scap de grija meselor. Este Duni cea mai buna alegere pentru o familie cu copii mici (mai am 2 fetite ce vor avea atunci 5 ani si 3 ani jumate)? Anul trecut am stat foarte bine la Obzor Beach Resort, am avut un apartament, fara mese incluse, dar ne-am descurcat foarte bine si asa. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Ralucis,in primul rand nastere usoara si un bebe de nota 10!La Duni e aproape perfect!Spun "aproape" pentru ca daca ar fi sa cautam minusuri,acelea ar fi lipsa locurilor de joaca pentru copii.Noi am fost in 2009,poate fetele care au fost in 2010 ne vor spune ca au aparut mai multe locuri de joaca.Adevarul e ca minusul asta poate fi compensat cu spectacolele de la amfiteatru!Noi am fost cu bebele la mare la 5 luni si ne-am descurcat.Si am fost la Venus,intr-un hotel oribil.Anul trecut am fost la Nessebar si a fost ok.Ai putea lua in considerare si locatia asta,mai ales ca e ceva mai aproape!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Roxana, eu am rezervat o suita in Marina Royal Palace,pt 7 nopti, incepand cu 18 iunie. Pret total, 2 adulti+2 copii (care vor avea in vara 9 si respectiv, 12 ani impliniti), cu reducerea early booking de 10% (plata pana la 30 martie), 1217.52 euro. Pe atat am facut contractul (am dat avans 30%) si atat apare si acum. Din cate vad, copiii platesc fiecare 40% din pretul unui adult.

Laura si fetele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Laura, ai fetita cea mare pana in 13 ani, deci ai reducere si ptr ea, eu credeam ca are peste 13 ani .

M-am uitat zilele trecute iarasi pe situl acela si daca as merge in aceiasi perioada, aceleasi conditii si acelasi nr de nopti as iesi cu aprox 150 eur in plus fata de anul trecut. ( 2 duble, 3 copii si 2 adulti, din care un copil are peste 13 ani, deci se calculeaza ca adult, un copil pana in 6 ani- adica gratis daca-l bag in camera cu 2 adulti- 6 nopti, fara reducerea EB, perioada de varf)

Ralucis, nastere usoara.
A mai aparut un loc de joaca pe plaja, fata de 2009, dar desi e acoperit, e destul de cald sa poti sta acolo cu copiii cand arde soarele. Totusi nu-ti face griji ptr ca exista miniclubul, unde-i umbra si unde e ok ( de fapt in 2009 era ok, anul trecut n-am fost) si aveti ce face in resort, nu va veti plictisi.

Mergi la inceput