Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)
Raspunsuri - Pagina 6
crengu75 spune:
Buna dimineata.
Asa este , Roxana, ai dreptate.
Tot BM este pe primul loc in preferinte.
Va doresc o saptamana frumoasa.
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Cand am fost eu la MP, in 2009, am fost la sfarsit de iulie, inceput de august, deci ...caldura mare. Apa in piscinele exterioare era calda, apa marii era tot calda, numai apa din piscina interioara era rece Poate la inceputul lui iulie o incalzesc si ei, nu stiu, dar ma cam indoiesc. In al 2-lea rand...la cat de mare e hotelul ala, cred ca ar fi ceva inghesuiala la piscina interioara in caz de vreme urata. Despre perioada...nu stiu daca vom vedea Duni anul asta, ptr ca sunt mai multi de "daca" , dar DACA vom merge, atunci undeva in jur de 20 august. Roxana |
la sfarsitul lui iunie apa din piscina interioara a MRP nu a fost incalzita desi au fost cateva zile in care nu s-a putut face plaja (deci nu s-a putut face baie nici in hotel).
crengu75 spune:
Buna dimineata.
Pentru mine asta era singurul avantaj la MP. Ca in rest, mancare, bauturi, etc , gaseam peste tot. Ma gandeam ca daca ploua, sa stam putin in piscina aia, in rest..... Cam peste tot am citit aceeasi parere , camerele sunt mai frumoase la MB. Dar, mai vedem, nu ne-am decis inca.
La Admiral, apa din piscina era super calda, era un tip care statea acolo si lua temperatura apei. Era super fain. Nu mai zic de jacuzzi si sauna...... best, best.
felicia74 spune:
Buna, fetelor! Nicio miscare in ultimul timp, dupa cate vad.
Am si eu o intrebare: a fost cineva, anul acesta, la bulgari la sfarsitul lunii august? Cum ati prins vremea? S-a putut face baie in mare?
Noi am fost in iunie si, din pacate, nu prea am avut noroc. Acum incercam in alta perioada, sa vedem ce-o iesi.
caramel spune:
In ultimii 3-4 ani am fost la bulgari in lunile iulie si august(a 2 a jumatate a lunii). Intotdeauna in august apa a fost mai calda decat in iulie.Anul asta, fara nicio exagerare apa a avut 29-30 de grade. Chiar ciorba, si nu e prea placut nici asa.
roxana c. spune:
N-am mai intrat pe situl agentiei de ceva timp si ieri am intrat asa...intr-o doara si am vazut ca au aparut mai multe modificari la modul de calculare la hotelurile din Duni MP si MB:
In primul rand ca la aceste 2 hoteluri copiii aveau reducere pana la 16 ani pana acum, iar acum e ca si la Pelican si Belville, adica au pana la 13 ani.
In al 2-lea rand copiii pana in 6 ani aveau gratuitate in orice tip de camera, inclusiv in dubla cu un singur adult ( asa am avut noi in vara). Acum.....au doar copiii pana in 6 ani in situatia unui singur copil in dubla cu 2 adulti, in rest plateste in functie de perioada si felul camerei ( pana acum un copil pana in 16 ani cu 2 adulti, in dubla, avea gratuitate)
In conditiile astea.....noi ( un copil de 14 ani, unul de 9 si altul de 4 ani si 2 adulti)...vom plati mult, foarte mult comparativ cu cat am platit pana acum, deci...adio, Duni....la banii aia mai bine merg in Turcia.
Mi se pare nesimtire pe fata, pe bune...mai ales acum, in perioada de criza, dar...ma rog....sunt curioasa daca se va mai inghesui lumea ca pana acum.
Laura, daca citesti, voua v-a facturat deja, cum platiti ptr fete ( stiu ca cea mica e de-o varsta cu a mea, 9 ani, iar cealalta e de-o varsta cu fata mea cea mare, tot 14 in vara)?
roxana c. spune:
Am uitat sa va spun La multi ani" ptr 2011, sa fie un an bun, fara surprize neplacute , cu sanatate in primul rand.
Felicia, decat inceput de iulie si eu prefer sfarsit de august, in general e apa mai calda, vremea mai buna. In vara am fost intre 16 si 23 august....vremea a fost super, apa....mai calda ca ciorba
crengu75 spune:
Noi am fost azi la o agentie si parca mi-au dat cu firma in cap. Copilul de 8 ani , cica plateste 100% iar cel de 2 ani spre 3, plateste 45%. Parca m-a luat cam cu lesin cand am aflat suma, deloc de neglijat, se duce spre 1600 euro.
Vad ca pe site-ul de care zici tu Roxana, inca e gratis asta mica a mea si cel mare plateste doar 40%.
Nu stiu ce sa mai cred, sa rezerv la astia? Care e realitatea oare?
Este cineva care a platit deja?
cosmina_p spune:
Cum sa te duci la astia?Sunt sigura ca de acum vor "curge" ofertele;din cate am vazut au fost ocupati cu revelioane si cu Craciunul.Si eu sunt cu ochii pe vreo cateva agentii.Am trmis 2 mailuri pentru oferte si....pauza,nu mi-au raspuns.Sfatul meu este sa mai tatonezi piata.Oricum prinzi si early booking-ul!