Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nu cred sa-ti dea cineva garantia asta, totusi...cei care anul trecut au patit-o si luasera prin agentia asta ( achitasera deja cand a inceput nebunia aia, in aprilie), nu numai ca au fost anuntati din aprilie, dar au fost si "rezolvati" intr-un mod super: in loc de sejur in perioada aia pana in perioada de varf, le-a dat ca varianta perioada de varf, o noapte sau 2 , nu mai stiu, in plus, la Marina Beach in loc de Palace. Deci...eu zic " jos palaria", nu ca nesimtitii aia de la Giramondo care imi dadeau Pomorie , apoi m-au lasat in pom, am pierdut si EB, si-au batut joc de mine si nu numai de mine, pe banii mei.( numai cand le spun numele ma apuca nervii)

Totusi e cam devreme sa achiti...eventual un avans...nu stiu...zic si eu...daca e sa se intample iar ceva...anul trecut au fost destui care achitasera in ianuarie, cand aparusera ofertele si n-a contat asta, daca nu vorbeai in "deutchlandeza" si nu luasesi prin aia mari si tari(stii tu care)...nu conta deloc.

Inca ceva ce vreau sa subliniez: nu fac reclama agentiei,nu-i dau numele ( e si greu sa-ti dai seama), mi s-a taiat cheful de reclama, m-am lecuit pe veci, e doar parerea mea si atat , tu faci cum crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Da, te cred. Oricum voi lua si eu legatura cu agentia asta si voi mai cere o oferta si de la mine din oras de la cineva in care am mare incredere.

Si vorba ta, nu am garantii 100% la nimeni, dar macar sa rezolvam cumva omeneste in caz de ceva.

M-am gandit si la agentiile alea mari de care spui, dar ori nu stiu eu sa caut , ori alea au numai cu bilete de avion. Nu prea m-am decurcat.

Si cum am citit aici ca daca esti romanas, trebuie sa iei din decembrie .......ma stresez de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Wow, dar ati scris, nu gluma....Am zis sa mai arunc un ochi pe aici, si vad ca nu degeaba!

Se apropie decembrie, trebuie sa ne hotaram cum facem, unde mergem, cert este ca de data asta imi trimit copii cu bunicii la Duni(inca nu m-am hotarat la MB sau MP-mama mea vrea tot la MP ca anul trecut) 3 saptamani, da da sa se sature.

Ma duc sa arunc on ochi pe site!

Mergi la inceput

Am intrat acum pe situl agentiei si sunt preturile de la M. Palace, apare chiar si calculatorul, deci in perioada aia pana in 3 iulie si dupa 28 august , dubla e 60eur, jr suite 64 eur si suita 68. In perioada de varf(3 iulie-27 august) dubla e 72 eur, jr suite 76 eur iar suita 80 eur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Noi cam 99% ca ne oprim la MB, INTRE 9-31 iulie.
Si mie mi-a placut mai mult MB(am si scris dupa ce am ajuns prima data acolo), singurul regret pe care-l avem este faptul ca mai foloseau piscine de acolo si poate restaurant ...dar nu mai conteaza.Ca asa ca si camere, la MP nu mi-au placut deloc.

Mergi la inceput

Ma bucur ca nu-s singura careia i-a placut mai mult MB.

Dupa parerea mea, singurele plusuri pe care le are M.P fata de M.B sunt:
1- restaurantul- felul in care e asezata mancarea, am scris mai sus, cu toate ca mi s-a parut mai greu de gasit locuri la umbra decat la M.B
2- ptr cine are noroc si va avea suita cum am avut noi in MP- cu vedere la mare...e excelent, ai marea chiar sub balcon, la 5-7 m sa zic, noaptea daca lasam usa de la balcon deschisa, se auzea marea...SUPERB. La MB chiar daca iei vedere la mare tot n-ai marea sub geam. Iar la MP...depinde de noroc...

In rest..MB are mai multe plusuri, cel putin dupa parerea mea.

Mergi la inceput

In sfarsit vad si eu preturile si calculatorul.
Am remarcat ca la MB, la suite, nu exista varianta cu copii. Exista doar doua obtiuni, fara copii ( adica apare asa: 1 persoana si 2 persoane).

Doar la MP exista si variantele cu copii la suite. De ce oare? Ati vazut si voi asta?

Eu tot dupa voi ma iau si o sa aleg MB.
Daca stam la BM, nu putem intra nici la piscina interioara la Palace? ca la restaurant am inteles ca nu se poate.

Cum e Jr suite la MB?

Mergi la inceput

Da, am vazut ca in suita la MB sunt doar variantele acelea, dar cand am discutat cu sefa agentiei, in vara, mi-a spus ca nu exista usa intre camere ca la suita din MP, nu mi-a spus ca nu primesc aia 2 adulti cu 3 copii ca in cazul nostru. Eu zic sa intrebi, totusi, trimite mail si intreaba ce variante ati avea.

Jr suita e ceva mai mare decat o camera dubla, are un pat matrimonial si o canapea de 2 persoane , adica ce ai in suita in 2 camere , doar ca aici sunt mai inghesuite Spun din auzite, n-am fost, n-am intrat in nicio jr.suita , nici la MB nici la MP.

Tu nu te lua dupa nimeni, intra si pe situl lor, duni.bg, uita-te, compara si singura, mie si Alinei ne-a placut mai mult MB, dar nu e musai sa iti placa si tie . Apoi vezi si preturile pe care le vei primi, si de-abia dupa aceea ia o hotarare. In ce perioada vrei?

Si am uitat sa scriu: daca stai in MP poti intra pe oriunde, daca vei sta la MB nu ai voie in MP nici la restaurant, nici in bar si nici la piscine ( interioara+exterioara).

Mergi la inceput

O sa merg undeva prin iulie. Ma tenteaza tare si perioada aia pana in 2 iulie, insa e prea riscant totusi cu vremea.
Mai mult ca sigur vom merge in perioada de dupa 5 sau 10 iulie, nu stiu sigur inca. Dar , cam asa. Voi, v-ati hotariat?

Ma tenteaza si pe mine la Palace, piscina interiora ( daca ploua). In rest am cam citit ca e mai frumusel la MB. Ne mai gandim , oricum.

Si conteaza mult si preturile, facem calcule si la unul si la altul.

Mergi la inceput

Cand am fost eu la MP, in 2009, am fost la sfarsit de iulie, inceput de august, deci ...caldura mare. Apa in piscinele exterioare era calda, apa marii era tot calda, numai apa din piscina interioara era rece Poate la inceputul lui iulie o incalzesc si ei, nu stiu, dar ma cam indoiesc. In al 2-lea rand...la cat de mare e hotelul ala, cred ca ar fi ceva inghesuiala la piscina interioara in caz de vreme urata.

Despre perioada...nu stiu daca vom vedea Duni anul asta, ptr ca sunt mai multi de "daca" , dar DACA vom merge, atunci undeva in jur de 20 august.

Mergi la inceput