Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SOANSO spune te rog cat te a costat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cosmi , ti-am trimis PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Mersi roxana.Deci nu scap de taxa.
Am facut la grand flamingo in albena , 7 nopti -854 euro in iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorym

Mersi roxana.Deci nu scap de taxa.
Am facut la grand flamingo in albena , 7 nopti -854 euro in iulie.

Cu ce tip de masa ? Parca la Flamingo nu e all inclusive, doar mic dejun sau demipensiune, sau ma insel?
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

demipensiune exact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

roxana,am citit ca ai fost la Kaliakra.Cum ti s-a parut animatia pt copii? Crezi ca un copil de 7 ani ar avea ce face seara acolo?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

fetelor,am si eu o intrebare pt cele care ati fost la Club Miramar in Obzor

sunt 3 tipuri de camere :
-dubla cu vedere partiala la mare
-dubla cu vedere la piscina
-dubla superior

m-am uitat pe site-ul unei agentii si am vazut ca e mai scumpa camera cu vedere la piscina decat cea cu vedere laterala la mare,ceea ce mi se pare ciudat

am mai citit pe alt site ca unele camere cu vedere la piscina au si vedere la mare,altele nu au;iar alte camere au vedere directa la mare (asta se vede din poze dar nu apare ca tip de camera)

hotelul e format din mai multe corpuri de cladire :A,B,C

eu vreau sa am vedere la mare,ce tip de camera sa aleg?
sau in ce corp de cladire ar trebui sa fie camera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada

Grand Hotel Varna din Sf. Constantin si Elena va spune ceva? Am vazut o oferta ok de la ei si vreau sa ma conving.
Despre aceasta statiune ceva informatii????, inteleg ca e mica, dar ca sa zic asa cat e mica? adica rondul de seara pt distractii (pentru copii ) avem unde sa-l facem?
multam

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008
Ilinca si Rares

Mada, tocmai am gasit o oferta pt.Paste, si am incercat sa ma documentez( dar nu prea am gasit). Am inteles ca este un complex format dintr-un hotel de 5 stele si 4 hoteluri de 4 stele. Eu as fi interesata de Hotel Lebed, care face parte din acest complex Grand Hotel Varna. Ma incanta piscina exterioara cu apa termala, la care am inteles ca au acces si cei cazati la hotelurile de 4 stele. Poate gasim pe cineva sa ne ajute cu mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Si noi am fost 3 ani la rand la Kaliakra si avea ce face si un copil de 7 ani daca ii place sa se amestece cu cei mici. Media de varsta este 4-6 si sunt mai mult dansuri si muzica, dar au fost si jocuri.

Eu am problema cu marea. As vrea tot in Bulgaria, noua Kaliakra ni s-a potrivit perfect pentru ce vroiam si acum nu stiu ce sa aleg. Bineinteles este si problema de buget, Duni e prea departe pentru noi (tocmai din Iasi), as prefera Albena si all inclusiv. Ceva pareri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noa

roxana,am citit ca ai fost la Kaliakra.Cum ti s-a parut animatia pt copii? Crezi ca un copil de 7 ani ar avea ce face seara acolo?
Multumesc!

M-am facut mare!

Iti raspund si eu, cu intarziere : noi am fost in 2008, fetele mele aveau 6 ani si jum. si respectiv 11 ani, le-a placut, n-a trecut seara fara minidisco si jocul de dupa ( ar fi fost scandal mare). Cred ca depinde si de copil, de exemplu fetitele erau mai incantate decat baietii (deci si mai multe, stateau de la inceput pana la sfarsit, pe cand baietii veneau, stateau putin si plecau, putini ramaneau pana la sfarsit)
Asta daca vorbim de animatia din hotel, dar statiunea e plina de tot felul de locuri unde se pot distra de la copiii mici pana la cei mari.
Ptr mine, Kaliakra ramane pe locul I in topul hotelurilor din Albena (sistem AI, pe plaja, curat, totul ok )

Dar pe locul I unde m-as mai duce inca 10 ani la rand, ramane Duni. Deci, Amironeanu, faceti drumul cu oprire o noapte pe undeva, sau....gasiti o modalitate si mergeti la Duni....nu veti regreta, iar daca nu gasiti/puteti lua la unul din cele 2 hoteluri de pe plaja , luati la Pelican, dar mergeti acolo macar o data si apoi mai vorbim

Mergi la inceput