Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Am inceput si eu sa ma dau cu crema contra vergeturilor. Am 2 zile. Si vad ca au inceput sa ma doara sanii. Oare sa fie crema de vina?
Zice ca contine cocoa butter, vit e, collagen, ellastin, s a

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

djlaura01 bine ai venit la noi. sa a o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.
Burtici eu am innebunit seara asta cu arsurilela stomac. nu pot manca nimic ca ma ia cu arsuri

Laura

19+ cu

mersi si voua la fel sincer nu ma asteptam sa fiu primita cu atata caldura va multumesc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Roxx, stiu ca mergem amandoua la dr Bohaltea Roxana, vroiam sa stiu daca pe tine te-a chemat la un consult/control inainte de morfo de trim II, si in ce consta acesta?? Mi-a spus doar ca imi va face niste analize . Sunt un pic nedumerita, pt ca de fiecare data pt analize eu mergeam la Medlife Favorit( imi e mai aproape), dar acum a insistat sa merg la Grivita! Daca ma poti lamuri , te rog , despre ce e vb..

In rest dragi burticute, abia mai tin pasul cu voi, am f mult de lucru la serv, iar acasa am avut probleme cu netul, dar ma bucur ca nr nostru a crescut!
Am fost la Kiabi si mi-am luat niste blugi cu banda in talie, in rest nimic, erau cam uratele si marimi ff mari. Eu port deocamdata doar masura 38, iar alea erau peste 50.
Altfel, toate bune si frumoase, burtica creste, dar eu tot nu-l simt pe bebe!!
Va doresc tuturor o sarcina usoara si la termen!!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata burtici

Laura, daca te mai supara arsurile (si la sfarsitul sarcinii o sa fie din plin), Maalox. Asta am luat in sarcina cu Luca. Ultimele 2 luni au fost

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

tare prost am dormit
o zi frumoasa sa avem azi
eu tre sa ma apuc de invatat am niste restante de dat

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neatza

Mirela..bafta cu invatatu

eu profit de ultima zi de concediu..mi-am pregatit sotul de servici, mi-am baut cafeaua calda cu lapte..am facut un dus si m-am dat cu crema (iac..sunt tare uleioasa)..si m-am bagat sub cearceaf..am de gand sa mai dorm 2-3 ore

sa aveti o zi frumoasa

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo merci
am un chef...pffff
sar si eu acush la dush, dar inainte imi fac un capucino
sa ma trezesc mai bine

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

buna roxx sarcina usoara, am o intrebare eu sunt gravi in 13 saptamani si este prima sarcina cand misca bebe si cum il simnt??pupik astept raspuns

Buna,

Legat de miscarile lui bebe depinde de la mamica la mamica, cica mamicile care sunt la primul copil simt cel mai devreme pe undeva prin saptamana 18-19 insa eu infirm aceasta teorie si iti spun ca eu sunt la primul copil si am simtit-o pe bebelina mea in saptamana 14. Sa nu-ti inchipui insa ca da asa tare cu piciorul eu am simtit asa o gadilitura in burta.

Codruta cu de 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata Mi-e rau-rau. Mi-a picat ceva rau la stomac, m-a durut destul de mult timp asa ca decid sa merg la baie sa ...dar nah...nu m-a ajutat sa-mi revin rau in contnuare,c and am reust sa adorm se trezeste Robert si tot asa..noapte alba.
Abia am ajuns la servici, ca sa constat ca simt ca o sa lesin, nu-mi pot reveni. Am ros covrigi, ceai de sunatoare, n-am scapat de starea delesin, sfarseala, terminare, imi vinesa ma intind pe jos, da mi-e ca-i sperii pe colegi.
Nu stiu de la ce, propabil de la viente mancate prea cu pofta. Bleahh.nu suport s ama gandesc la papa.

Loutzy arsurile m-au terminat si pe mine in sarcina cu Robert.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna burtici
mada23 merci
mirela bafta la invatat
si eu cred ca l-am simtit pe bebe pe 24 august..sper sa fi fost bebicasi nu un gazulet rebelca nu prea imi dau seama ,probabil ca la al 2-lea bb o sa stiu
pup toate fetele si va doresc o zi minunata

Angie+17

bebe vesel

Mergi la inceput