Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
djlaura01 spune:
bebelu86 mersi de intampinare si voua sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi

toate burticile
djlaurao1
13+
Lorich spune:
Laura il poti schimba, nu-i bai, eventual te poate recomanda dr. ta alteia, ca sa nu ai probleme de"preluare" ; dar uite eu la 20 de spat vreau sa mi-l schimb ca sa nasc la euroclinic, asa ca...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+
loutzy spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri. O sa ma ineresez si am sa vb vineri si cu dr sa vad ce si cum imi spune.

Laura
19+ cu 
simis spune:
Buna dimineata gravidutelor!!!
Ma primiti si pe mine in randul vostru?
Ca de mult va citesc, dar de frica nu m-am laudat si eu. Acum sper ca am trecut de perioada critica si nu se mai poate intampla nimic tare rau cu bb.
Sunt insarcinata in 14 sapt, dpn 21.02.2010, u.m. 18.05.2010.
si o zi racoroasa!
Simi
danina spune:
Fetelor ...eu de ieri stationez la pat....cica nu am voie decat pana la baie si inapoi. M-a luat cu o durere crunta in vagin spre col, cu stare de lesin si dureri groaznice de cap. Nici acum starea nu este f buna, insa nu mai ma doare asa tare si am inceput sa iau no-spa la 6 ore iar de nu inceteaza la urgenta.....am bocit de numa ieri cand am vb cu dr la tel.
Tb sa plecam de ieri la Piatra Neamt insa bine ca nu m-a luat pe drum ci inca cand eram acasa, acum stau cuminte poate trece 

.
21 sapt. cu bb
si
Paula-Diana(20.10.2004)
Lorich spune:
Simis
bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!
djlaura bun venit si tie la buburuze! 
Danina of, sanaate multa si stai cumintica in pat... dar cum s-a facut legatura intre dureri de col si ameteala+lesin? Ca si eu sunt in starea asta, ameteala+stare de lesin, tot am zis ca e de la indigestia de luni, inca nu mi-am sunat ginecologul. Sanatate multa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+
loutzy spune:
Simis bine ai venit alaturi de noi. Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen.
Danina insanatosire grabnica. Sa te ajute DD sa nu ajungi la spital.
poate trece mai repede.
Laura
19+ cu 
simis spune:
Fetele, voi sunteti mai avansate ca mine majoritatea, am si eu o intrebare
Ati facut analiza pt citomegalovirus? Ca mie mi-a dat dr sa fac si apoi s-a carat in concediu, asa ca nu stiu dc e ok sau nu
mi-a iesit asa:
IgG - 6.130 pozitiv
IgM -0.192 negativ
Eu de la mine citire am zis ca e bine, asta ca sa nu ma umple iar panica, dar dc voi stiti altfel imi ziceti si mie, pls?
bebelu86 spune:
Simis bine ai venit printre noi. sarcina usoara si la termen.
Djlaura da-mi si data ultimei menstruatii si data ta de nastere
k ma apuc de capitil nou si modific si listuta 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
simis spune:
Multumesc de primire! Sunteti toate niste dragute!
Si voi sa aveti parte de sarcini usoare si bb sanatosi si la termen!