Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

fetelor vin si eu sa ma plang de ceva..de cateva zile, am niste dureri de burtica ca la CM care tin cateva secunde si ma lasa. le am de cateva ori pe zi, oare ce poate insemna?

cristina si bebe in burtica 33+sapt

Si eu mai am dintr-astea, si ma mai ia si pe la spate....sincera sa fiu, nu bag mana-n foc, da mie-mi seamana a contractii dureroase.
Drept urmare mai bag cate un no-spa...

Nu stiu ce sa zic...

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bebecris, Eveline sunt contractii dureroase! In travaliu in urma lor se dilata colul! Dar atunci sunt ritmice!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna de la noi! Sa aveti o saptamina buna, fara contractii "neprogramate"

Office, suntem si noi alaturi de tine si de bebe, cu care cred ca ai facut cunostinta deja! Refacere usoara si bebe cuminte si mincacios!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

fetelor vin si eu sa ma plang de ceva..de cateva zile, am niste dureri de burtica ca la CM care tin cateva secunde si ma lasa. le am de cateva ori pe zi, oare ce poate insemna?

cristina si bebe in burtica 33+sapt

Si eu cred ca sunt contractii dureroase. Si eu mai patesc asa.
Si se mai intampla sa mi se intareasca burtica ca o piatra.

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Alina La multi ani!
Lora, ce faci? mai astepti? pana la urma nu iese LEU!!!
Office sunt alaturi de tine

Doar am terminat o ciorba de perisoare, ca ai mei sunt ciorbari
Aseara am facut si o salata de vinete...si gata, nu mai fac nimik.
Ema a fost deocheata , ceva s-a intamplat ca nu a incetat din plans pana cand nu i-am dat o lingura de panadol, i-am zis Tatal Nostru si am uns-o cu mir. Asa mi-e mila de ea ca nu poate sa-mi spuna ce o doare, sotul intrase in panica: " ce ne facem noi cand o veni si bebe?" , l-am linistit ca n-or sa planga amandoi, Ema are momente din astea destuld e rar, asta e , ma inarmez cu rabdare si linistesc copiii

Tocmai m-a sunat de la clinica sa-mi spuna ca pe 27 nu e medicul meu, m-a reprogramat pe data de 30 august.

saptamana asta sotul va monta AC, ca il folosim si pt caldura, si trebuiesc inlocuite prizele si ...nu mai stiu ce chestie electrica

va si va doresc o saptamana minunata

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,34+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Alynta, candida se face frecvent in sarcina, si eu am. Nu e periculoasa. Slava Domnului ca nu e chlamidia cum ai scris prima data! DAca nasti natural e indicat sa o tratezi, asa cum am vazut ca si faci deja. Eu fac cezariana si am decis sa las tratamentul pt dupa sarcina ca nu mai e mult, iar acum nu ma deranjeaza nimic

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS si pe mine ma mai doare burta asa ca la ciclu!Ma tine tot cateva secunde,dar nu ma ia f des!!Am observat ca prima data se intareste burtica si dupa aia ma doare!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fistiq multumesc de raspuns!
Eu sunt curioasa care dintre noi va naste prima natural! Pana acum au fost doar cezariene,nu?!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare fetelor!

Am intrat si eu sa urez numai bine lui Office, recuperare usoara dupa ceza si un bb sanatos si mancacios!!!

HAI OFFICE!!!!!!!

Ma duc sa vad ce ati mai scris...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Botosel, da e ok si in sarcina tantum verde. In prospect zice ca doar la recomandarea medicului, insa nimic altceva.

Alynta eu la sarcina cu Teodora am avut candida si nu am tratat-o cu nimic, stiam ca nasc cu cezariana . La sarcina asta, la 32 saptamani a iesit iar candida si dna dr mi-a dat sa iau o cutie de Polyginax, ovule. Si-au facut efectul pentru ca la examenul secretiei de la 36 saptamani nu a mai iesit nimic rau, totul e curat. O sa treaca, vei vedea. Dr mea a spus ca si daca nasc cu cezariana este bine sa tratez candida, mai ales ca tratamentul cu ovule nu-i face rau bebelusului.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput