Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Hai Office!!!

31+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Nu am mai reusit sa intru in week-end deloc am fost plecata de aks in ambele zile, sambata am cutreierat magazine de bebelusi si am mai achizitionat cate ceva pt bebelina iar duminica am fost la gratar si pt ca a fost foarte bine abia seara ne-am intors aks si am picat lata in pat (aerul curat face foarte bine)
Ana pe semne ca te-ai distrat la nunta foarte frumosa rochita si iti statea foarte bine esti o burtica sexy
Fulguta wowww este minunat peretele si patutul este foarte frumos
Alina Coman La multi ani

Alina 33+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Fetelor, stiti oare cum sa fac sa apar in listuta si cu spitalul la care merg si cu doctorul? Deocamdata apare doar DPN.
Multumesc.

Alecsa_L, 32+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragelor
Sunteti de nota 10 fetelor! Multumesc pentru incurajari si rugacini. Am trecut de noapte. Am mai avut contractii, dar nu asa dese, dar dupa atatea calmante.......Am vorbit cu dna dr si ma duc la 13,30 la cabinet. Am sa va scriu imediat ce ajung acasa. SA nu va ingrijorati daca ajung mai tarziu, ca poate imi fac vreo perfuzie.

Office si-o fi vazut frumusetea?

Alina Coman La multi ani sanatosi, fericiti si plini de impliniri alaturi de cei dragi!

Fetelor ma duc sa fac un dus, sa ma fac frumusica, asa incet, incet.
VA scriu scriu dupa amiaza.

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Ana pe semne ca te-ai distrat la nunta foarte frumosa rochita si iti statea foarte bine esti o burtica sexy

Alina 33+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Alina multumesc!!
Da,a fost frumos la nunta, si un pic cam obositor,dar trecem peste aspectul asta!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hai Office!!!

La multi ani, Alina Coman!

Crina, ce faci? Cred ca esti la spital, daca a venit dr. ta. Sa treci sa ne spui ca esti ok!

Edit: acum am vazut ca esti bine, ma bucur!

Lora, mami de Iustina si 38+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, eu n-am nicio contractie, nimic...daca pana miercuri nu se intampla nimic, ma infiintez la dr. sa decida ce facem. Oricum, daca maine dim. sunt ok, cred ca plec cu-al meu sot pana la Foicsani, ca are treaba pe-acolo, ca nu mai pot sta acasa, ma urc pe pereti deja...
Nu va zic ca de dimineata nu am facut altceva decat sa vb. la tel., toata lumea ma suna sa vada daca n-am nascut.

Lora, mami de Iustina si 38+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bine ca ai intrat sa ne spui de tine CRINA...te asteptam cu vesti bune!
HAI OFFICE!

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetelor vin si eu sa ma plang de ceva..de cateva zile, am niste dureri de burtica ca la CM care tin cateva secunde si ma lasa. le am de cateva ori pe zi, oare ce poate insemna?

cristina si bebe in burtica 33+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Multumesc mult pentru sfaturi Alynta. Observ ca tu esti deja la a treia sarcina...Cred ca e o veselie la tine....
Ce parere aveti de carucioarele de la Baby Care? Eu am pus ochii pe unul M203, mi se pare practic, se transforma si in landou si in scaunel de masina.
Va pup.

Alecsa_L, 32+ ,

Veselie putin zis, e un zumzet continuu! Sunt bune cele baby care! Am si eu unul! Sunt rezistente si mai ieftine!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput