BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
e foarte bineee, nu-ti fa probleme... Oana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
tocmai ce discutam...si Matei mi-a facut surpriza ieri sa papa la ora 21 si sa se mai trezeasca doar la 3 dimineata

acu' sa vedem daca a fost doar asa o data
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
danaflor03 spune:
Neatza mamici de delfinasi,
multumim mult pentru voturi
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fercita de Matei Ioan -17.12.2009
danuta-bel spune:
Buna dimineata, delfinariu
!!
Nu am mai scris deloc de cand am venit din spital..adica de 2 saptamani. Trec zilele ca orele, nici nu stiu cand e zi, cand e noapte..
Noi avem o fetita mancacioasa(doar tzitzi), si cumintica..doar de vreo 4zile...suntem chiauni, si de nesomn, si de tinut in brate aproape mereu... Nu stiu daca e de la caldura(am avut noaptea 28°in dormitor), sau sa fie colici..sau puseu de crestere.. Dar trecem noi si peste asta
.
la toate mamicile si bebelusi.
Victo spune:
oana, exact asa program a avut si al meu asta noapte.baia la 8 jumate, la nani-singurel
..apoi s-a trezit la 3, cand n-a mancat prea grozav, ca era f somnoros, chit ca l-am schimbat si de caca si apoi la 6 jumate. si n-a chitait prea mult! yuhuuuu..am dormit ceva asta noapte![]()
aa..si am reusit, in 2 zile ce-i drept sa vad si eu filmul Australia. asta noapte la 23,30 am fost in patut.![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
Fetele,
care va pricepeti:
Cat postnatal pot sa-mi iau? Eu nu am beneficiat de prenatal pt ca am nascut prematur, pot lua postnatal 120 zile?
Secretara mi-a zis ca ies mai in castig cu postnatalul (se da 85% din media pe ultimele 6 luni dar nu se impoziteaza) decat cu CIC. Ce ma sfatuti? Intru in CIC dupa 42 zile sau dupa 120?
Mycya spune:
hello fetele!!!
eu nu am mai scris ca ma simt cam rau psihic,ieri am si tras o boceala sa ma decsrc dar nu am reusit.sper sa imi revin cat mai repede![]()
Michelle eu i-am cumparat o fofecuta cu varful rotund anume pentru copii si cand ii dau sa pape ii pun capusorul pe pernuta si eu ii tai unghiile, ca prin somn se trezeste si altfel nu am sanse.noi manusele nu am purtat deloc si nu sa zgariat dar acum are obiceiul de a trage de tzitzi de nervi din cauza colicilor si imi face numai zgarieturi daca o las asa
fetele eu de cand ii dau sa bea ceiuc de fenicul de la Hipp face mult mai usor kk,intr-adevar tot se screme si se chinuie dar nu mai cu orele si face si mai mult odata si dupa e asa linistita
si o mica intrebare....dupa ce alaptati cam dupa o jumate de ora ,o ora va dor sanii?
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
larissa_79 spune:
racusoru', ne-au venit si noua hainutele si sterilizatorul. Acum ii sunt bune...dar nu stiu pentru cat. Noi dupa botez mergem la munte cateva zile asa ca ne vor prinde tare bine. Sunt tare haioase si de calitate. Hanoracele si salopetele o sa ii vina mai mult timp...problema o sa fie la pantalonasi cred...oricum tare haioase...iar rochitele alexiei superbe...
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
crissy77 spune:
7 dimineata, tati cu un ochi inchis si cu celalalt pe jumatate deschis, intra in camera cu biberonul pt. Bea. Elise, trezita de scartzaielile sor'sii: "Tati, nu ai uitat nimic???? Lapticul meu unde e?????"![]()

ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Fetele, care va pricepeti:Cat postnatal pot sa-mi iau? Eu nu am beneficiat de prenatal pt ca am nascut prematur, pot lua postnatal 120 zile? Secretara mi-a zis ca ies mai in castig cu postnatalul (se da 85% din media pe ultimele 6 luni dar nu se impoziteaza) decat cu CIC. Ce ma sfatuti? Intru in CIC dupa 42 zile sau dupa 120? Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
ia toate zilele postnatal!!!...asa e mult mai avantajos din punct de vedere financiar, eu inca nu am intrat in CIC
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
imaya spune:
Pre-postnatal, clar. Iei mai multi bani decat te ai fi dus la munca. (85% din brutul mediei salariilor ultimelor 6 luni) acest concediu e un medical care se ia de la medicl de familie.
http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/August#5501259545032676626