BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby78 fetelor...bebeii vostrii se trezesc din somn urland ca din gura de sarpe?...Al meu asa face si singura alinare e la san....dar cand urla asa ma apuca disperarea...... Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
urla de foame!

mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
matusa77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ooana, isabela doarme putin pe burta, prefera sa se uite pe pereti _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
RODY deja i-ai pus Isei pernuta sub caput? ca si eu sunt tentata sa-i pun insa toata lumea imi spune ca nu e inca bine
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Neatza delfinariu.... A venit si ultimul delfinas din lista ![]() ![]() ![]() Mesaj de la FLorentina la 07.58: "La ora 05:50 a venit pe lume Florentin Andrei,3200 g,Apgar 9. Eu sunt bine, am nascut natural.L-am alaptat deja pe micut, avem lapte si am papat bine ca ne era foame.Astept sa ne intalnim in salon, unde o sa-l am langa mine tot timpul.Va pup pe toate" **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Ne votati si astazi ![]() |
SA_TI TRAIASCA!
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
mousel spune:
Buna ziua mamici!
Vreau sa va anunt ca in data de 19 august ora 18,45 s-a nascut printesa mea Iulia.A avut 3410 g si nota 9. Nasterea a fost naturala la 38 sapt si 5 zile, si cam dureroasa , dar cand imi privesc printesa uit totul![]()
mami fericita cu Fetita cu fundita IULIA
sorina_goga spune:
Fetelor is disperata, cedez nervos!!!

De la 6 dimineata Bogdan cere de papa din ora in ora, iar acum dupa jumatate de ora a cerut iar. Gata am cedat si i-am facut 120 de LP care il rade fara drept de pel. Sa nu credeti ca la san nu papa, mi-a terminat sfarcurile de cat si cum trage. Papa cam 15 min (cat este si normal) si apoi transforma tzitzi in suzeta inca 15-20 de min. Cica e pulseul de crestere, ce pulseu frate ca al meu nu a pus asa de mult pe el, doar in lungime a luat mai mult. e in pulseu de crestre de la nastere numai ca de vreo 2 zile vrea tzitzi non stop.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

sorina_goga spune:
citat din mesajul lui racusor2010
urla de foame! ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Si la mine la fel!!! URLA!!!!! S-a obisnuit cand sase trezeste sa aiba tzitzi in gura, chiar daca doarme doar 5 minute!!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui racusor2010
urla de foame! ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Am si eu o intrebare...De la cate saptamani a stat Adndrei treaz ...fara sa urle...Eu imi doresc sa stau cu al meu.... sa il dragalesc dar el cand e treaz e setat pe urlete..din diverse motive..iar cand tace..adoarme......Inclusiv aseara cand am iesit la plimbare...inainte l-am hranit la san..apoi i-am dat si completare 60 ml LP si el in loc sa doarma a urlat cam jumatate din drum..Apoi l-am luat in brate..l-am invelit intr-o patura si apoi a dormit pana acasa ...adica 30 min,,,Iar acasa a stat treaz...Bebeii vostrii nu dorm la plimbare si cand va intoarceti de la plimbare?...Ce gresesc?...Iar dupa ce ne-am intors..pe la 20 l-am tinut la san pana a adormit si apoi nu se mai trezea pentru baita de seara.....L-am trezit noi pe la 23 ca deja era tarziu....Of..nu stiu ce sa fac sa fie bine....
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui mousel Buna ziua mamici! Vreau sa va anunt ca in data de 19 august ora 18,45 s-a nascut printesa mea Iulia.A avut 3410 g si nota 9. Nasterea a fost naturala si cam dureroasa , dar cand imi privesc printesa uit totul 37+ Fetita cu fundita IULIA |

BINE AI VENIT IULIA!!!!!

crispro spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!! Avem copii mari, de 2 luni: Antonia de Giorgia, Larisa de Ochidu si Filip de Eladea!Si mai avem si 2 puiuti de o luna: Raul de Paula si Mihai de Kittyescu! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti numai bucurii in viata! 
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
sorina_goga spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui baby78
Am si eu o intrebare...De la cate saptamani a stat Adndrei treaz ...fara sa urle...Eu imi doresc sa stau cu al meu.... sa il dragalesc dar el cand e treaz e setat pe urlete..din diverse motive..iar cand tace..adoarme......Inclusiv aseara cand am iesit la plimbare...inainte l-am hranit la san..apoi i-am dat si completare 60 ml LP si el in loc sa doarma a urlat cam jumatate din drum..Apoi l-am luat in brate..l-am invelit intr-o patura si apoi a dormit pana acasa ...adica 30 min,,,Iar acasa a stat treaz...Bebeii vostrii nu dorm la plimbare si cand va intoarceti de la plimbare?...Ce gresesc?...Iar dupa ce ne-am intors..pe la 20 l-am tinut la san pana a adormit si apoi nu se mai trezea pentru baita de seara.....L-am trezit noi pe la 23 ca deja era tarziu....Of..nu stiu ce sa fac sa fie bine.... Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |

delfinasul