BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

felicitari Florentina! BIne ai venie pe lume bebe Florentin!

Belu - votat

Oana - sper sa imi raspunda in timp util

Rodica

am sunat-o pe pediatra, ca Andrei de vreo saptamana are scaune mai moi, aproape apoase...dar a zis ca e normal, ca puiul meu papa acum aproape numai de la san spre dupa-amiaza ii dau o masa aproape numai lapte praf, ca sa avem timp sa se refaca lapticul si gata, cu putin noroc, daca mami papa bine si e odihnita, ne ajunge sa speram ca ne putem tine de programul asta

desi aseara papase bine din ambii sani si facea un scandal, de parca era flamandul flamanzilor...i-am facut completare 60 si a papat maxim 20...dupa aia era asa multumit...mai avea nevoie de putin sa se simta micutul satul

acum l-am adormit, am papat si eu ceva si ma duc si eu sa incerc sa dorm cat doarme el...desi as avea de calcat, dar am avut o noapte grea , ca s-a tot foit pana la vreo 4 dimineata cand a facut kk, apoi a dormit linistit puiutul...

azi pe la pranz l-am tinut vreo 20 de minute in puta goala, pe masa de infasat si l-am lasat sa vorbeasca cu TOm si Jerry a facut de vreo 2 ori pipi pe jos, dar asta e, el s-a simtit bine

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

felicitari Florentina! BIne ai venie pe lume bebe Florentin!

am sunat-o pe pediatra, ca Andrei de vreo saptamana are scaune mai moi, aproape apoase...dar a zis ca e normal, ca puiul meu papa acum aproape numai de la san spre dupa-amiaza ii dau o masa aproape numai lapte praf, ca sa avem timp sa se refaca lapticul si gata, cu putin noroc, daca mami papa bine si e odihnita, ne ajunge sa speram ca ne putem tine de programul asta

9 iunie 2010

Eu tot dupa scaunele lui imi dau seama daca papa san sau nu...Daca sunt multe..apoase si galbene atunic e clar ca se hraneste bine cu lapticul meu....Dar eu tot mai cad in patima LP-ului pentru ca simt ca nu am suficient laptic pentru cererea lui...Parca e intr-un permanent puseu de crestere....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Oana haideti si voi pe la Sibiu sa-l invatati si pe al meu sa doarma MACAR 4 ore legate pe noapte....cand vad cat dorm ai vostri ma minunez...de ar dormi si al meu MACAR 3 ore legate pe noapte as fi suuuuper multumita....dar nu vrea sa iasa din tiparul lui de 1 ora, 1 ora jumatate

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

m-am exprimat gresit sunt mutumita, apuc si eu sa dorm noaptea...nemultumirea mea vine de la faptul ca Matei nu adoarme in patut ci la mine in brate sau pe burtica, daca vreau sa il astez in patut peste 10-15 min plange de parca ar sta pe spini...
iar noapte il iau cu noi in pat pentru ca eu il adorm si in somn incepe sa planga din cauza colicilor...il linistesc si cand sa pun capul pe perna incepe din nou...asa ca in final dupa 5-6 ture pat-patut eu capitulez si il iau langa mine

...asa ca de fapt problema mea e ca degeaba doarme 3-4 ore, daca le doarme la mine in brate sau pe burtica mea...eu tot nu pot face mai nimic asa

dar lasa Belu, ca toate trec...asa ma incurajez eu

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Am intrat pe fuga sa va zic ce am visat spre dimineata. Parca eram la un hotel si ma bagasem in patut la somn can, deodata aud rasete de copii. Erau Andrei(Racusor) si Eric (Eladea), dar aveau vreo 6-7 ani. Andrei era tare cumintel dar Eric nu statea locului si tot timpul strigam Eris stai cuminte. Mamele aveau nu stiu ce treaba asa ca tatii ii adusese sa am grija de ei. La un momemdat m-am dus la baie si a intrat si Andrei dupa mine, vroia sa faca pishu dar mi-a zis ca nu face de fata cu mine ca nu este frumos. Dupa ceva timp m-am dus sa vizitez pe cineva si cand m-am intors Andrei statea cu bebele meu in brate(dar nu era Bogdan, cred ca ra al doilea bebe) iar Eris se maimutarea in fata bebelui. Erau asa de comici. Si cand sa mai visez m-a trezit Bogdan ca ii era foame!

Florentina si Deveghe felicitari!
Belu votat!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Neatza delfinariu....

A venit si ultimul delfinas din lista

Mesaj de la FLorentina la 07.58:
"La ora 05:50 a venit pe lume Florentin Andrei,3200 g,Apgar 9. Eu sunt bine, am nascut natural.L-am alaptat deja pe micut, avem lapte si am papat bine ca ne era foame.Astept sa ne intalnim in salon, unde o sa-l am langa mine tot timpul.Va pup pe toate"

FELICITARI MAMI SI RECUPERAPE RAPIDA.BINE AI VENIT FLORENTIN ANDREI!!!

Se pare ca odiseea noastra se cam incheie si mergem mai departe la un alt pas important din viata alaturi de micii delfinasi.
So....care se baga sa facem mesajul de predare de stafeta ?????? Curaj fetili...Ca martea viitoare predam stafeta si ne mutam la scutecele .

P.S. Un vot si astazi ???? LA semnatura este link-ul ... si multumesc de voturile de pana acum

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

votat 194!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor...de fapt mamicilor...am reusit sa intru si eu...noi cam toata sapt am fost ocupati...vineri la un botez ,sambata la nunta la cumnat iar acum cu pregatirile pt botez care va fi vineri...am emotii

Am citit cam pe diagonala...FELICITARI NOILOR MAMICI....multa sanatate,laptic din belsug si bebeii sanatosi si fara colici

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..cum se manifesta colicii aia??

a..scuze..am intrat ca bezmetica fara ca sa va salut..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bine ai venit Florentin Andrei! Felicitari, mamico! Refacere rapida!

Is pe fuga, merg sa mananc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Am intrat pe fuga sa va zic ce am visat spre dimineata. Parca eram la un hotel si ma bagasem in patut la somn can, deodata aud rasete de copii. Erau Andrei(Racusor) si Eric (Eladea), dar aveau vreo 6-7 ani. Andrei era tare cumintel dar Eric nu statea locului si tot timpul strigam Eris stai cuminte. Mamele aveau nu stiu ce treaba asa ca tatii ii adusese sa am grija de ei. La un momemdat m-am dus la baie si a intrat si Andrei dupa mine, vroia sa faca pishu dar mi-a zis ca nu face de fata cu mine ca nu este frumos. Dupa ceva timp m-am dus sa vizitez pe cineva si cand m-am intors Andrei statea cu bebele meu in brate(dar nu era Bogdan, cred ca ra al doilea bebe) iar Eris se maimutarea in fata bebelui. Erau asa de comici. Si cand sa mai visez m-a trezit Bogdan ca ii era foame!

Florentina si Deveghe felicitari!
Belu votat!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

ce frumos ai visat! poate se adevereste

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

fetelor...bebeii vostrii se trezesc din somn urland ca din gura de sarpe?...Al meu asa face si singura alinare e la san....dar cand urla asa ma apuca disperarea......

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput