BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

HAI FLORENTINA!! NASTERE USOARA!

BRAVO DEVEGHE! BUN VENIT BB DIMITRIE!

Oana, in cartea sotilor Capraru scrie sa culcam bb-lusii pe partea dreapta sau pe burta.
Eu nu am pus-o niciodata pe burta. Doar pe laterale sau cu burta in sus.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

bebelusii vostrii dorm pe burta?

ooana, isabela doarme putin pe burta, prefera sa se uite pe pereti pana adoarme, dar nici eu nu o las prea mult timp asa decat daca e treaza (e f bine ptr ca-si intareste muschii incercand sa-si ridice capul si sa-i sustina greutatea). isabela isi sustine capul bine deja, il intoarce in toate partile chiar cu rapiditate... la spital o culcam o data pe o parte, apoi la 3 ore alaptam si o intorceam pe cealalta... dar asta era la inceput de tot, apoi se rasucea si-si baga mainile pe sub prosop si se rasturna pe spate... acuma doarme cum vrea! desi nici acum nu reusesc s-o fac sa tina capusorul drept pe spate decat cu perinita, dar ii tine cald la ceafa acuma...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

noapte buna delfinariu!

_

Mergi la inceput

HAI FLORENTINA

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nici o veste de la Florentina?

Haide Florentina! Curaj si putere mami!
Oana, aici la fete am primit din maternitate body, pe burtica scrie "partea aceasta in sus", e campanie sa nu fie pusi pe burta si sunt marimea 62 deci pana sunt putin mai maricei e recomandarea.
Nici eu nu am pus-o pana acum desi isi tine binisor capul si si-l intoarce. Chiar acum 2 seri am tras o mega sperietura ca am gasit-o cu voma la nas si nu putina. Manaca haplea si da afara pe nas, asa imi facea si Ana . Dorm stresata sa o aud cum respira daca face din astea.
Maurice pai tu cred ca ai pus ceva rezerve de lapte la congelator .

Eu sunt bucuroasa ca am scapat de febra laptelui fara sa ma mulg si fara Garmastan, doar cu crema de galbenele m-am uns de cateva ori la ragade. Si am inceput sa o pacalesc cu suzeta ca manca prea mult, am vazut in kk boabe de mustar adica lapte nedigerat.

Baby da se intampla frecvent sa curga celalalt san cand suge. Nu in cazul meu dar am auzit multe mame. Poti colecta acel lapte. Parerea mea este ca ai destul daca dau pe afara sanii.
Racusor, eu am folosit intensiv sacul de dormit dar nu cu maneci ci cu gauri la maini. Eu am racoare in dormitor si bb doarme la caldurica.
Citeam ca ai primit multe haine numai bune acum. Eu sunt mai practica, am spus franc celor din familie ca mai bine sa se orienteze sa ia haine mai mari. Mi-am permis ca la botez am invitat doar familia.Fratelui meu i-am trimis link cu niste jucarii de baie ca erau in pana de idei. Acum fiind a treia fata e clar ca e greu sa ia un cadou.
Mai sunt fetele cu DPN in septembrie care trebuie sa nasca. Doar ca nu au mai scris de ceva vreme.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Paula, eu am ritual. Seara dupa ce adorm pe bebe...fug la dus apoi imi fac un masaj usor cu mustela postnatal. Vreaau sa zic ca am o piele ca de bebe plus celulita care s-a redus simtitor si parca si din cm se duc. Face toti banii! Eu si la Ale am folosit cu succes. Sunt dej al al doilea tub dar abia de vreo 10 zile m-am apucat mai serios.
Eu am 69 de kg...de la 81 cu cat am intrat in sala de nasteri. Oricum slabesc muuuuuult mai greu ca la ale. De luni am inceput sa mananc si mai light adica mai mult gratare si ciorbe, fara paine si dulciuri. Prima luna am bagat dulciuri ca sparta. Acum ma motiveaza putin botezul ca dau in depresie daca nu arat si eu cat de cat. Culmea e ca eu burtica nu prea am...a ramas dunga neagra ( oare cand se duce?) si pielea lasata in schimb is lata rau in soluduri ( si cu nasterea asta naturala si mai lata) plus straturi, straturi pe acolo. M-as apuca de niste gimnastica acasa dar tot stau pe ganduri ca abia joi fac 5 sapt de la nastere iar pe recomandare scria 6 saptamani repaos. Voi ce ziceti? A mai incercat cineva o gimnastica usoara inainte de 6 saptamani?
Bebe a dormit de la 22 la 5:20...ieri tot asa...asa ca acum l-am hranit si nu mai am somn is super fresh. Ma apuc de treaba ca ziua zboara timpul.
Mi-a placut si mie mult de Raul in blugi...are si cavalerul meu o multime de hainute trendy...si eu zic ca e super avantajos sa comanzi din afara...doar ca nu faceti ca mine...eu cand comand de afara comand mai multe si tot acolo ajung ca bani. De fapt clar cheltui mai mult decat as merge cu cash in magazin. Macar in magazin mai pune sotu'o frana asa pe online ma dezlantui. Cel putin la Nectarie am exagerat...are tone de haine....si deja ma plang ca mai nimic de 3-6 luni.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neatza delfinariu....

A venit si ultimul delfinas din lista

Mesaj de la FLorentina la 07.58:
"La ora 05:50 a venit pe lume Florentin Andrei,3200 g,Apgar 9. Eu sunt bine, am nascut natural.L-am alaptat deja pe micut, avem lapte si am papat bine ca ne era foame.Astept sa ne intalnim in salon, unde o sa-l am langa mine tot timpul.Va pup pe toate"

FELICITARI MAMI SI RECUPERAPE RAPIDA.BINE AI VENIT FLORENTIN ANDREI!!!

Se pare ca odiseea noastra se cam incheie si mergem mai departe la un alt pas important din viata alaturi de micii delfinasi.
So....care se baga sa facem mesajul de predare de stafeta ?????? Curaj fetili...Ca martea viitoare predam stafeta si ne mutam la scutecele .

P.S. Un vot si astazi ???? LA semnatura este link-ul ... si multumesc de voturile de pana acum

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Larisa, stiu ce zici pana sa imi raspunda Ana daca imi poate trimite hainute inainte de 10 septembrie, tot scanez site-urile...

singura scapare ar fi sa fie prea scump transportul cu posta engleza si sa merg sa iau ceva din tara pentru inceput...apoi poate pun frana la cumparaturi...asa zic ca tre sa iau tot, ca nu am nik

sotu' saracu zice daca ii trebe la baietel, sa cumperi, dar acuma cu grija

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Neatza delfinariu....

P.S. Un vot si astazi ???? LA semnatura este link-ul ... si multumesc de voturile de pana acum

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

Votul 164 de la noi...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

A venit si ultimul delfinas din lista

Mesaj de la FLorentina la 07.58:
"La ora 05:50 a venit pe lume Florentin Andrei,3200 g,Apgar 9. Eu sunt bine, am nascut natural.L-am alaptat deja pe micut, avem lapte si am papat bine ca ne era foame.Astept sa ne intalnim in salon, unde o sa-l am langa mine tot timpul.Va pup pe toate"

FELICITARI FLORENTINA SI RECUPERAPE RAPIDA.BINE AI VENIT DELFINAS FLORENTIN ANDREI!!! SA FI SANATOS, MANCACIOS SI FARA COLICI

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput