BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)
Raspunsuri - Pagina 10
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mya85
rar se intample sa dea afara in jet, s-a intamplat la pranz tot dupa LP dar nu acum dupa cei 120 ml. eu ma gandeam ca daca e satul cu laptele meu nu ar accepta LP... oricum nu cred ca am nici eu f mult lapte pt ca sanii mei sunt mereu moi, nu i-am simtit niciodata tari ca piatra cum ziceti unele din voi si nici durerosi nu au fost niciodata. cand strang de ei iese intai o picatura, apoi inca una si apoi tasneste un jet subtirel de lapte, la voi jetul e mai gros??? mami de Filip 25.07.2010 |
mya, dar daca il lasi fara lp plange? incearca sa ii dai la san cat mai mult (din ora in ora) si doar cand plange completare...stai linistita, ca nu moare de foame si mai creste productia!
luna trecuta si eu ii dadeam cam des lp si a luat piticul prea mult in greutate, 2 kg si mai si regurgita uneori ....acum de cand ii dau doar cand isi roade manutele sau cand ajungem sa papam din ora in ora (uneori papam si la 2-2.5 ore de la san) e si mai mult laptic la mami, pe el nu il mai doare burtica si tot ea in greutate...va zic miercuri cat

fug sa ii facem baita !

mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
baby78 spune:
Nici eu nu fac fata cu lapticul la cererea lui bebe....si ii dau completare seara cate 60 ml..dar vad ca de ieri a urlat de foame si dimineata asa ca am suplimentat si pt dimineata LP 60 ml....Sanii mei se intaresc noaptea sau dupa ce nu ii dau san 4 ore...dar ziua cum nu prea mai doarme il tin mai mult la san....asa ca nu am cand sa refac stocul de laptic....
Plus ca de doua zile cu tot infacolul dat se pare ca avem niste colici care ne cam necajesc...dar nu e chiar in forma grava dar suficient ca sa ne strice somnul de frumusete...Al meu a inceput sa nu mai doarma dupa amiaza decat 3 ore legat si in rest sta la san si atipeste...Deja nu mai e la varsta la care manaca si doarme?.....Nu avem nici macar 3 saptamani .....
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
eu imi doresc tare mult sa am cat mai mult timp lapte caci e atat de minunat sa il simt langa mine...si mai ales sa vad ca asta este singurul leac la tote plansetele lui...Cum il pun la san tace ...suge si adoarme....
Acum m-am apucat sa beau ceai de chimen simplu...3 cani pe zi dar mai concentrate..si vad ca da roade caci mi s-au intarit sanii de doua ori azi si la un moment dat picurau ambii sani ...stand in bucatarie si trebaluind....Curgeau ...tare ca a trebuit sa pun tampoane sa opresc risipa de laptic care curgea pe jos...Si am mai reamrcat ca atunci cand suge bine...stimuleaza celelat san si curge....Voi ati patit asa ceva?...Sa il alaptati la un san si celalalt sa curga?...Asta inseamna ca am suficient laptic?...
Tudor 05.08.2010
Otiliav spune:
Hai Florentina!
Nastere si recuperare usoara! Asteptam vesti bune!
Felicitari deveghe, sa fie sanatos si norocos bb!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
baby78 spune:
Hai Florentina!

.Nastere usoara!
Felicitari deveghe, sa fie bebe sanatos, mancacios si fara colici!
Mai este altcineva in listuta de nasteri?...sau cam asta a fost tot?...Chiar predam stafeta?????
Tudor 05.08.2010
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Masajul anticelulitic e permis daca alaptam? Nu s-a interesat nimeni? Nu am mai reusit sa dau jos , am ramas la 70 de kg, dar mi-e teama sa nu mananc ca voi ramane si fara laptele pe care il mai am. Sunt cat China, nu mai stiu cu ce sa ma imbrac... , nu as investi in haine pe care sa le port doar 2,3 luniPaula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
Eu la 72-73 de kg deci cat Asia
Dar simt cum se duc si totodata am scapat de ele de 2 ori prin alaptare si putina grija la ce bag in gura. Port hainele de gravida din lunile 4-7 si ma bucur ca am intrat intr-o fusta de blugi cumparata cand eram mai plinuta.
Masaj am impresia ca nu e voie ca se duc toxinele in sistemul limfatic. Sper ca n-am scris prostii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
maurice spune:
Buna fetelor!
Va scriu repejor inainte sa urc si eu la culcus, sa-i raspund lui puiutz de febra laptelui, ca la mine a tinut ca la carte, 14 zile, cu pompa pusa la 3-4 ore, desi de la spital imi zisesera sa o pun la 2 ore, dar n-am putut atat de des. Am avut o angorjare severa, dar uite vestea buna este ca in final a trecut, acum nu prea mai pun pumpa.
Azi m-a terminat Sara, a plans de cate ori vroiam sa o culc sau s-o pun in carut/pat, cum o puneam la san molfaia 10 min, adormea, pus in pat, ochii mari instantaneu,gura mare si pumnul in gura, luat iar in brate, san, si povestea asta toata ziua.
Ma gandesc ca nu ii mai ajunge mancarea mea de la san, desi moasa zice ca am suficient, mai scot si cu pompa cativa ml dupa ce mananca ea ...
Acum radem in hohote, am primit 6 cd-uri de la o prietena cu cele mai frumoasa 100 cantece de leagan, sunt aduse din franta, si e un cantec in spaniola in care miauna cantaretul, e tare caraghios.
Racusor felicitari pentru Andrei, sa-l aibe Dumnezeu in paza sa mereu!
Fetelor mie nu imi vine sa cred ca ni se termina odiseea, atatea luni la delfinasi si in cateva zile, gata delfinasii, trecem la un nou capitol...
ooana spune:
Paula l-am vazut pe raul in blugisori e mortal 
...asa e hainitele sunt scumpe, poate te uiti si comanzi si tu de afara, eu zic ca merita
Otilia asa e cu masajul, nu e recomandat pana la 6 luni stiu eu...din aceleasi motive, absorbtia toxinelor
Racusor abia stept poze cu micul crestin
am o mare nelamurire...Matei de cateva zile cand e marait, de mancat nu vrea...ii e somn dar nu reusesc nici cum sa il fac sa adoarma, adica il adorm in brate dar cand il pun in patut se trezeste in 5 min
...adoarme pe burta instantaneu
si doarme asa ore intregi foarte linistit ![]()
...si eu stau si il pazesc
de frica sindromului mortii subite sau de frica sa nu se inece etc 
bebelusii vostrii dorm pe burta? ...sau de la cate luni ii putem lasa sa doarma pe burtica? Matei isi intoarce singur capul dintr-o parte in alta, dar asta tot nu ma face sa stau prea linistita...
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Am intrat pe mail-ul de la iul.aug2010 si am vazut pozele lui Bea. Doamne Crissy ce micuta a fost, biata de ea...dar si ce frumoasa e acum si ce bine si-a revenit!!
Sa creasca mare si sa fie sanatoasa
Oana,si mie imi e frica sa-l las pe burtica, dar Raul nici nu sta mai mult de 5 min, apoi incepe sa maraie. Dar stiu persoane care ii lasau pe bbi sa doarma pe burtica de la nastere si nu au patit nimic. Poate pe Matei il doare burtica si doar asa se linisteste.
Am vrut si eu sa comand hainute de afara, dar eu nu sunt capabila sa le iau de aici sa-i fie bune...cresc atat de repede
Otilia, mie nu mai imi sunt bune hainele, ca m-am latit in solduri si nu prea cred ca mai imi revin la soldurile de dinainte. Ma refer la blugi, ca astia ma dor pe mine.
Noapte buna si cat mai putine treziri.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010