Buna,
Am facut acum 6 luni mai multe analize, printre care si chlamydia din secretie care a iesit negativa.
Saptamana trecuta, medicul ginecolog mi-a dat si Chlamidia din sange si rezultatele sunt:
Test Rezultat Interval de referinta
Ac Anti-Ch trachomatis IgA ECHIVOC(0.94/0.89) negativ
Ac Anti-Ch trachomatis IgG POZITIV(1.09/0.79) negativ
Nu prea reusesc sa imi dau seama, dar banuiesc ca nu e de bine
Marti dimineata merg la medic, dar pana atunci poate ma puteti ajuta cu o parere
Am 3 sarcini oprite din evolutie, si de 6 luni incerc sa fac un bebe. Sa fie asta cauza?
Multumesc
Valorile biologice de referinta sunt:
< 0.9 - negativ
0.9 - 1.1 - echivoc
> 1.1 - pozitiv
Daca rezultatul este echivoc se repeta recoltarea dupa 2-4 saptamani.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Valorile biologice de referinta sunt: < 0.9 - negativ 0.9 - 1.1 - echivoc > 1.1 - pozitiv Daca rezultatul este echivoc se repeta recoltarea dupa 2-4 saptamani. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |

Valentina dar eu din cate stiu IgG arata doar ca ai anticorpi la chlamidia nu ca mai ai inca boala in prezent. Trebuia sa faci IgM sa afli daca boala e prezenta. Asa puteai sa ai chlamidia acum 2 ani si sa ai anticorpi. Intreaba si medicul, eventual cand repeti fa si IgM.