Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)
Raspunsuri - Pagina 7
ellis spune:
Neata.
va pup pe toate cu drag! si pe copilasi, mai ales pe cei bolnaviori!
noi nu am inceput gradi, abia spre sf lunii o duc, ieri am vb cu o vecina din fatza usii sa o ia pe Alessia de la gradi la 5 si sa stea cu ea vreo 2-3 ore, nu zilnic, dar aproape+ zilele in care e bolnava; cam cat sa ii dau pt 2 ore/zi? iar daca sta in plus, zilele in care e bolnava, ii cresc...dar nu stiu la cat sa ma astept acum...
...nu vreau decat sa o ia, sa stea putin cu ea in parculet(gradi e in parc), sa traverseze strada si sa intre in casa; sa ii dea un suc/iaurt/laptic cu paiul si un biscuite si atat; nu vreau sa faca nimic in casa.
BB - ce frumos! sa te bucuri in continuare de o sarcina fara probleme!
in wk am fost la o nunta la Fetesti, acolo am condus singura masina prin oras cu nuntasii, am cam scapat un pic de teama; conduc si pe autostrada si prin Bucuresti - dar cu sotul copilot
; A a stat o ora la nunta, a pozat, apoi s-a pus pe plans ca e galagie si a vrut acasa...
o zi frumoasa sa aveti!
popbianca spune:
ramonella..ce idee!...si nu s-a dus sa le spele...? pai cred ca Ana ar fi consumat tot sapunul din baie!...oricum ...bravo !
bb...merci..si eu ma bucur...sper insa din suflet sa reusesti si tu! bine ca e ok cu Yasmi la gradi!
g24hit...sotul s-a ocupat de rezervari..(impreuna cu un prieten care are ag. de turism)..nu stiu unde mergem...hotelul e pe partie...atata stiu...mai e mult pana in ianuarie...poate Luca va mai suge si atunci
ellis..asa da!incredere...
Alessiei...si Ana face nazuri la muzica tare pe unde mergem...dar daca ea baga presiune in boxe acas nu o mai deranjeaza...![]()
ref la problema cu femeia pt. Alessia nu stiu ..n-am ideea
Luca e cam marait... si e la fratele meu in brate
cred ca ne paste ceva raceala , rosu in gat...pe mine , Ana si Luca...iar ORL-istul nu raspundeee
eladea2005 spune:
salutare gagici!
eni, faine poze...abia astept si eu sa pot merge iar prin excursii, calatorii..
dar mai e mult pana acolo...
ramo, bravo...fara suzi, zici..fetita mare...
ce fac restul fetelor? pe unde mai umblati?
si o zi faina!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
helouu noi am fost departe plecati..
...prin bucovina ... Mi-am luat inima in dinti si am plecat cu trenul cu ei doi la cuseta .. Daca am avut temeri un milion de ele... a fost superrr.... incantare mai mare pe fata lui raul decat cea pe care a avuto cand sa vazut in tren ...nu am vazut decat cand la vazut pe tasu venind acasa
..Ne-am distrat pe drum punind nume tuturor trenurilor ...james ..percy ..thomas..diesell...
...si a fost super fericit ca a facut nani in tren..
Cecilia ... avut treaba cu scara care o ducea la patul de sus... si a fost tentata sa stea cocotata doar acolo...pana a adormit. Am fost placut surprinsa de noile conditii de la cfr.. ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
popbianca spune:
ank...ce curajoasa ai fost...sa pleci tu asa cu ei!toata admiratia mea...ai fost in bucovina asa, hai-hui, sau la neamuri?
LA MULTI ANI!! tuturor celor care se serbeaza maine!...
deci Luca dupa ce a adormit a inceput sa se inece cu muci...l-am luat sa-l aspir si eram pregatita sa-l mai leagan pana pe la 12 sa adoarma dar el nimic...cand am oprit aspiratorul si el a adormit din nou....ce bafta pe mine!Ana a adormit la meci cu tati...sunt impotriva acestui mod de a adormi copii...dar a fost asa placut sa nu mai lupt cu ea pt. culcare...sa nu mai urle..sa nu mai ceara de 5 ori apa,sa nu mai explic beneficile somnului...
ok...ma duc la tv....apoi 
Ank83 spune:
Mi-a placut in excursia mea la bunici ca au curtea plina de animale..si totul a fost real life..pisica ....iepure ..vaca cu vitel... cal cu manz....porc cu purcei ...gaini ..curci...Paraul aproape ...totul frumos... doar ca am mancat un frig in primele zile de am stat langa soba la caldurica.. 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Bianca nici chiar hai hui.. la parintii tatalui meu ...si am fost urcata in trn ..de mama si sotul ei si acolo asteptata de neamuri.. ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Miine incarc poze cu ei ... ca am facut o gramadaa....cu toata orataniile ..Noapte buna
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Roxxy80 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!!!
Azi fac mare cinste. Fetita mea are un anisor!!!!
De o saptamana a inceput sa mearga. Are mama fetita mare.

Serviti-va:

Sunt tare fericita si euforica azi. va pup pe toate.
PS Am uitat sa va spun ca am inceput serviciul de o saptamana (in compania despre care va povestisem). Am gasit o bona deosebita, Matei e f fericit cu ai mei, iar eu incep, incet-incet, sa ma relaxez.
popbianca spune:
ank...am inteles...
...cred ca ff frumos p-acolo...
roxxy...LA MULTI ANI !si felicitari din partea noastra Mariei pt.mersul pe jos !da...are deja un anisor....ma bucur sa aud ca totul e pe calea cea buna la voi...
...multumim de tratatie
sarmanul meu Luca abia a dormit ceva azi-noapte...se trezea tot la 2 ore...aspirat , san , somn ...nu vrea suzeta nicicum ...
si ce bine ar fi daca ar accepta-o
urmeaza sa-l tratez cu pivalone si eurespal
Ana la gradi...iar eu de trebaluit in casa ca primesc ai mei musafiri diseara