Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata
wow...ce pustiu pe aici...
am vazut si eu pozele de la botez....ce copilasi frumosi!
cum va pregatiti pt gradi, emotional vreau sa zic, ca eu de pe acum am emotii...mai ales ca Iulia e tare mamoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Prima noapte fara bibi!!!A supravietuit!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Prima noapte fara bibi!!!A supravietuit!

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

FELICITARI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

hi!
am venit si eu p-aci!
g24hit...wow ce locuri frumoase ati vizitat!...Iulia e frumusica foc...si mi se pare ca seamana putin cu Ana mea...si eu am fost la ghetar...la ski(in mai)!excelent...ce dor imi este...dar ma linistesc cand ma gandesc ca in ianuarie mergem iar in Austria...la ski bineinteles...nu stiu cum voi face cu alaptatul...daca voi mai alapta...
vasari...n-ai aflat nimic inca?...eu de ex am imunitate (conf. analizelor)la bolile copilariei..desi eu nu am facut niciuna din ele....ce vaccine tari am primit!
ramonella...ce tare!Felicitari! cum ati reusit?...ca ma streseaza fam ca Ana e tot cu bibi (chiar mai multe...este cand se culca cu 3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

hi!
am venit si eu p-aci!
g24hit...wow ce locuri frumoase ati vizitat!...Iulia e frumusica foc...si mi se pare ca seamana putin cu Ana mea...si eu am fost la ghetar...la ski(in mai)!excelent...ce dor imi este...dar ma linistesc cand ma gandesc ca in ianuarie mergem iar in Austria...la ski bineinteles...nu stiu cum voi face cu alaptatul...daca voi mai alapta...
vasari...n-ai aflat nimic inca?...eu de ex am imunitate (conf. analizelor)la bolile copilariei..desi eu nu am facut niciuna din ele....ce vaccine tari am primit!
ramonella...ce tare!Felicitari! cum ati reusit?...ca ma streseaza fam ca Ana e tot cu bibi (chiar mai multe...este cand se culca cu 3)

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Multumim!

Eni fosrte frumoase pozele.Iar Iulia e tare scumpica!

Bianca de mult tot vroiam...i l-a innegrit Doamne Doamne,adica eu,cu crema de papuci.Da i le-a innegrit pe toateee,ca mai avea prin sertare,si data trecuta cand le-a mai innegrit s-a dus la sertar si si-a luat altul mai vechi.Aseara le-a tot cautat prin sertar,peste tot,a plans...pana la urmane-a si distrat,ca am zis ca acuma ce facem,il chemam pe Doudels???Stiti voi,ala din Mickey...Si l-am tot strigat pe Doudels si ne-am ras de numa numa...pana la urma a adormit saracuta...dupa ce tot a cerut lapte...a baut vreo 300...cred ca o mai alina biberonul ala...Noaptea l-a mai strigat de cateva ori pe bibi...dar n-a venit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ieri a fost pediatra ...
Luca e tareee bine...are 6,850....in lungime nu l-am masurat dar zicea ca e lungut...urmeaza vaccin si eco la solduri...si exclusiv san pana la 6 luni
Ana in schimb....a primit giardinofit, cavit,gel de baie pt dermatita adema exomega, osteocare,rubomunil(sau cum ii zice) + vigantol
iar eu...elevit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

bravo bea!! era si timpul...

eni foarte frumoase poze! cat despre gradi, la noi e a 2-a sapt, totul a decurs/decurge perfect!! nici nu ma asteptam sa fie chiar
asa bine.

bia felicitari la grasunel!!! si tie ca ai reusit cu alaptatul.

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

fetelor mersi.

Bianca si noi vrem sa mergem in ianuarie sau februarie la ski tot in Austria(Kaprun-la ghetar).

BB cum e burtica?tu cum te simti?

Mergi la inceput

mie mi-e groaza de virozele de la gradi....acum am inceput sa-i dau antibiotic....am venit toti trei raciti de la mare(cred ca de la aerul conditionat),sotul a fost cel mai rau ,el ia deja antibiotic de o sapt,eu am stat fara dar inca nu sunt chiar bine,iar la Iulia cand am crezut ca am scapat azi mi-a facut 37,7 si iarasi tuseste...eu speram sa incepem gradi in plina sanatate nu asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui g24hit

BB cum e burtica?tu cum te simti?

ENI si IULIA( 13.11.2007)

eu ma simt ff bine. multumesc de intrebare. burtica creste si bb a inceput sa miste!!! e ceva magnific!! zici ca as fi insarcinata pt prima oara....

multa sanatate va doresc la toata familia!

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput