Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Apropo de schimbarile astea de mediu ..vorbeam cu cumnata din canada de sistemul de la noi(gradinite) si cand a inceput sa imi pove cum e al lor...parca incepe sa imi placa sistemul nostru ...la ei copilul la gradinita schimba grupa in fiecare an (adica alta educatoare alti colegi)..asta pentru a face fata schimbarilor ..si a se invata cu medii noi situatii noi zic ei.. Asa ca fiecare bordei alt obicei si totusi este o tara care tine mult la copii ei.. chiar ii protejeaza enorm prin toate legile ei stricte.. Am fost surprinsa de ceea ce mi-a zis ea.. si nici acolo nu se lasa mama in clasa cu puiul daca el plange la gradi.. Ea era disperata cand a ajuns acolo si si-a lasat copilul necunascator de limba engleza intr-o clasa cu copii care nu il intelegeau ..si stotusi nu a fost lasata sa stea cu el nici macar 5 minute..si a plans in fiecare dimineata timp de 2 luni cand il ducea la gradinita si il lasa pana la ora 3 ..Si nu avea voie sa il ia mai repede ..pentru a nu influenta si pe ceilalti copii.

Aaa si sa nu uit sunt in grupa 22 de copii si 2 educatoare ..deci..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
multumesc pt. listutaaa!...cum s-a intamplat una ca asta...s-o uiti pe bbyasmi?
slimatei... Stefaniei !bine ca e ok la gradi!cu limba ..se va adapta...
ancadragoman...LA MULTI ANI!ati facut analize?
ank....sanatate copiilor...desi cred ca totul e ok d-atunci!mi-ai mai ridicat moralul cu povestea de Canada...la ei e mai rau ..da'bun totusi!...
ellis......asta e statul!...dar poate nu-i chiar asa rau......eu am avut ocazia sa o dau pe Ana la o gradi de stat foarte cotata la noi ...numai parinti de parinti...si 40 de copii in grupa cu o educatoare si o ingrijitoare....si daca nu vin toti, 30 tot se aduna ...e mult...cum fac fata?...poate la anul care vine....
vasari...sotul tau va sta macar o perioada acas cu tine dupa ce vei naste?...daca nu...nu cred ca e cea mai fericita idee sa o tii pe Maria acas...eu zic sa o duci macar pana face cel mic vreo 2-3 luni....daca o iei pe aia cu contaminarea de la gradi...daaa...aveti dreptate...dar daca mica nu va dormi noaptea, e nasol pt. Maria ca peste zi vei fi obosita,la noi ...neconcordantele de program...Ana vrea afara, Luca sa manance,Ana vrea sa se spele pe maini(a fost cand a consumat juma de tub de sampon) Luca trebuie schimbat, Ana varsa suc pe ea, Luca suge....dar se poate si asa...de fapt depinde de cat de ascultatoare e Maria...
roxxy..te inteleg perfect!dar la treaba cu wc...se va descurca ..eu cred ca i se vor parea interesante si va fi mai usor pt. el decat crezi...cel putin Ana nu a intampinat dificultati... slimatei si softurela spun foarte bine ce spun...cam asa a fost si la noi...poate se vor indrepta lucrurile si vei reusi sa-l muti,odata cu noul tau job
softurela...ce situatie...nu incercati sa mergeti undeva in strainatate? Felicitari pt. camara plina!Sanatate fetelor....Ana e cu rosu in gat , cu antibiotic, cu tuse...Luca nu a patit nimic desi dorm in aceiasi camera....
acu ma duc la

Mergi la inceput

buna dimineataa!
Ana e la gradi...am evoluat ..este foarte interesata de activitatile pe care le desfasoara acolo...de la 10-12...si acum pot spune ca Ana merge cu placere la gradi...inca nu am ajuns in faza in care sa nu vrea acas(ca si altii)...dar cine stie...?!i-am lasat antibioticul si siropelul de tuse ..se descurca ...
Luca doarme ...eu pe net...caut un aparat de preparat lapte praf dar nu cel de la beaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

si noi va trebui sa mergem la oaresce analize cu Eric..ca la cum mananca imi face peri albi...in plus e f sensibil la gusturi si mirosuri...f repede isi face greata si da afara... o fi ceva pb, sau doar o sensibilitate crescuta???? sper sa nu fie ceva grav...mi-e o groaza de mers prin spitaleeeeeeeeee.....

filip in schimb e bine...cumintel si papacios...rade de dimineata, gangureste, vrea sa-si ridice caputul deja...daca sta semiinclinat... cu el trebuie sa ajung la controlul de sold...

uf, si eu trebuie sa ajung la medic...pb mele cu fierea... plus controlul de 6 sapt care s-a facut de 3 luni deja...

asadar, numai de bine...

bianca, ce aparat mai e si ala? ca n-am auzit de asa ceva... ma bucur ca Ana s-a adaptat..va fi tot mai bine, cu siguranta...

si o sapt minunata!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

eladea...e o chestie foarte taree!e un espresso de lapte praf..ca si o cafetiera...doar ca pui lapte praf in loc de cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ca tot vorbeam ca se cere la baie.. ea in fiecare zi imi zice ca se cere..na' ca azi daca a stat pan' la 13.00 s-a scapat pe ea
..s-a luat cu joaca si a "udat" tot..noroc ca eu ii pun schimburi ca ma astept in fiecare zi.. sper sa nu mai avem episoade..ca mi-e rusine de educatoare

Mergi la inceput

slimatei...pai cum sa-ti fie rusine....pai e copil de nici 3 anisori... !pai nu de aia sunt acolo ..sa-i supravegheze, sa-i invete ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

popbianca
Trimis la: - 27/09/2010 :  00:05:53           
buna seara!
....Ana e cu rosu in gat , cu antibiotic, cu tuse...

Trimis la: - 27/09/2010 :  10:58:59           
buna dimineataa!
Ana e la gradi...

Oare e bine ca ai dus-o la gradi?
Fata mea a stat acasa 10 zile cu bronsita si laringita. A facut 39,9 (ca sa nu zic 40), a primit antibiotic, aerosoli, eurespal, ventolin, panadol... Cam multe din punctul meu de vedere. De miercuri am dus-o iar la gradi SANATOASA. Azi e luni. Sper sa reziste inca 2 saptamani macar, dar in conditiile in care unii parinti considera ca e bine sa-si trimita copiii la gradinita cu antibioticul si siropul dupa ei ma indoiesc ca supravietuim mai mult de o saptamana.
Eu cred ca nu-i corect fata de ceilalti copii, ca sa nu mai spun ca o mare vina o are si asistenta, care nu ar trebui sa-i primeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ca sa fim acum seriosi acum ..nustiu unde se respecta chestia cu "copii raciti nu ar tb sa fie primiti la gradinita"
prime zile am dus-o pe stefi perfect sanatoasa si dupa cateva zile am gasit-o mucioasa toata(dar nu ne'a tb antib. am pus pe seama ca e mai rezistenta fii'mea la virusi)

..acum cu mucii ma gandeam sa nu o duc..si nici nu ma gandeam ca mi-o primeste...
am intrebat si eu pe educatoare daca mi-o primeste asa ..daca nu o tin acasa pan' se face bine(ca tot am norocul de nu muncesc)..si raspuns am primit sa ii las niste servetele.. oricum raciti copii i-au adus parintii din prima zi de gradi..si nu erau romani..ce pretentii sa avem ????ca sunt inconstienti parintii sau ei? multi parinti(diversi ca nationalitate) cand le'am intrebat parerea au raspuns ca nu-i deranjeaza ca asa-i la gradinita si ca tb sa faca anticorpi si mai grav e pt 2 muci sa ii intrerupi fluenta ..si ca pt un parinte care munceste le'ar fi greu sa stea acasa sa nu merga la munca pt ca copilul lui are muci...asa ca.. nu mai spun nimic...parerea mea o tin pt mine.... tot una e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

..mai chiar daca si Raul a facut otita dupa prima saptamana de gradinita.. Trebuie sa te gandesti si pe partea cealalta ..ce faci daca lucrezi si nu ai cu cine lasa copilul ..si serviciul e unul cu mofturi si nu te lasa sa stai pe acasa cu copilul.. E cam nasol... Asa ca trebuie sa speri ca isi va face anticorpi cat mai repede ..ca altceva nu prea ai ce face

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput