Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxxy80 spune:
salutare!
Asa m-au sfatuit si alte mamici si asa voi face. Il las din prima zi la program prelungit. Desi nu a inceput inca gradi, eu sunt deja dezamagita de conditiile de acolo. Am sunat-o ieri pe educatoare ca sa o anunt ca-l duc de pe 4 octombrie. Eu, de la bun inceput, l-am inscris la program preleungit si ieri, la telefon, o intreb care e ora maxima la care-l putem lua. La care ea ma intreaba senin: pai il lasati sa doarma aici? Eu am amutit si imi venea sa-i spun una de dulce, dar m-am stapanit si i-am reamintit ca l-am inscris la program prelungit si acesta a fost primul lucru pe care i l-am spus cand ne-am cunoscut. La care ea imi spune ca nu stie cum o sa faca pentru ca sunt deja 31 in grupa si doar 20 de paturi
. In prima zi trebuie sa duc: sapun, hartie igienica, servetele, spirt etc.
Fetelor, imi vine sa plang ca nu am bani sa-l dau la gradi privata. Eu nu vreau ca puiul meu sa doarma cu alt copil in pat. Vreau sa doarma singur. Poate par exagerata dar m-a deprimat rau de tot discutia de ieri de la telefon. In plus, Matei al meu faca kk si pipi doar la olita. Am intrebat-o daca la inceput o sa-l insoteasca si pe el cineva sa-i arate cum sta treaba la wc-urile acela mici. Mi-a spus ca o sa-i vada pe copiii mai mari
.
| Citat: |
ROXXY - NU FACE GRESEALA MEA , LASA-L PE Matei la program de la inceput, il ametesti daca il lasi mai putin , apoi ii schimbi iar programul, va plange si cand il lasi mai mult...iti va spune ca nu ai venit sa il iei....vorbeste-i mult acum, povesteste-i ce urmeaza sa faceti, spune-i ca se joaca, papa, face nani si vine tataia; eu zic ca e mai bine asa...si categoric, sa fie cineva in zona sa il ia; noi de luni, pe 4 vom merge, iar al meu va fi acasa sa fuga la copil daca e cazul, sper sa nu, de data asta. Fug la serviciu. va pup..sunt in urma, nici nu am citit tot... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Vasari spune:
Anca, Erika, la multi ani fericiti!

Ce putin mai e pana la aniversarile de 3 ani...
Laura, ma bucur ca sunteti bine.
Cum te descurci cu fetele? Ati aflat ceva in legatura cu tatal tau?
Am mai multe analize pt Maria on hold, insa tot astept sa intru in concediu si sa ne facem amandoua analizele. Eu trebuie sa le fac in curand pe cele de trim 3. De cand nu mai merge la gradi nu a mai racit deloc (parca:) ). Am ceva emotii pentru acum.
Roxxy, nu iti face atatea griji fara sa fi inceput macar gradinita. S-ar putea sa nu fie asa rau, gandeste-te ca rar vor fi in efectiv complet, cred ca mai mult de 20 nici nu vor fi in total (indiferent de program lung sau scurt). Eu va doresc sa fie bine.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s
slimatei spune:
off mai roxi..iti inteleg framantarile..si mi se par normale sincer...
nustiu cum as putea sa-ti ridic moralul..
doar legat de "olita" as putea sa adaug din experienta noastra.. stefi nu a facut si inca face acasa doar la olita ..la gradi merge de 2 sapt.. prima sapt a stat doar 2 ore(pt integrare) , deci facea acasa pp, si intre timp daca nu mai beia apa , era clar ca nu avea pt ce merge la baie.. ajungeam pe urma acasa si facea...
sapt asta (pt ca a stat mai mult)am intrebat-o si pe ea si pe educatoare, daca a facut pp la baie(ca e de putin timp ca am scapat noi de pampers
si mi-e frica de vre-un incident, oricum are schimburi la ea,in caz ca..)
la care raspuns primesc ca merge singura la baie si nu cu educatoare cum am crezut eu initial...
iti dai seama ca am ramas socata, ca ea isi cere voie si merge singura la wc, pe cand acasa nu face decat daca nu ii dau pantalonii si chiloteii eu jos si nu si'i ridica singura ca " nu poate"..asa zice ea...
ce sa zic ...incearca sa te incurajezi si ai sa ramai socata si tu cat de curand de pasurile gigante care le face(pt ca acasa au totul sub nas..acolo sunt nevoiti sa se descurce singuri... ai sa vezi ce baiat mare ai
multa bafta!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
bb_yasmi spune:
roxy, exact din aceleasi considerente (+ multeee altele) am renuntat eu la ideea de gradi de stat.

mamica fericita de printesa
si
18+ baietel 
softurela spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 salutare! Asa m-au sfatuit si alte mamici si asa voi face. Il las din prima zi la program prelungit. Desi nu a inceput inca gradi, eu sunt deja dezamagita de conditiile de acolo. Am sunat-o ieri pe educatoare ca sa o anunt ca-l duc de pe 4 octombrie. Eu, de la bun inceput, l-am inscris la program preleungit si ieri, la telefon, o intreb care e ora maxima la care-l putem lua. La care ea ma intreaba senin: pai il lasati sa doarma aici? Eu am amutit si imi venea sa-i spun una de dulce, dar m-am stapanit si i-am reamintit ca l-am inscris la program prelungit si acesta a fost primul lucru pe care i l-am spus cand ne-am cunoscut. La care ea imi spune ca nu stie cum o sa faca pentru ca sunt deja 31 in grupa si doar 20 de paturi . In prima zi trebuie sa duc: sapun, hartie igienica, servetele, spirt etc.Fetelor, imi vine sa plang ca nu am bani sa-l dau la gradi privata. Eu nu vreau ca puiul meu sa doarma cu alt copil in pat. Vreau sa doarma singur. Poate par exagerata dar m-a deprimat rau de tot discutia de ieri de la telefon. In plus, Matei al meu faca kk si pipi doar la olita. Am intrebat-o daca la inceput o sa-l insoteasca si pe el cineva sa-i arate cum sta treaba la wc-urile acela mici. Mi-a spus ca o sa-i vada pe copiii mai mari . |
Roxi, nu e obligatoriu sa se intamle la fel ca altora. Copii sunt diferiti. Daca stii ca puiul tau nu e adeptul schimbarilor poate e indicat sa-l dai direct la program prelungit.
La Diana mea a fost diferit. Am dat-o la program scurt si intentionam sa ramana asa, dar dupa vre-o luna a inceput sa nu mai vrea sa vina acasa. Plangea ca ea vrea sa doarma cu copii, asa ca am lasat-o acolo. :)
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
| citat din mesajul lui Vasari Laura, ma bucur ca sunteti bine. Cum te descurci cu fetele? Ati aflat ceva in legatura cu tatal tau? Am mai multe analize pt Maria on hold, insa tot astept sa intru in concediu si sa ne facem amandoua analizele. Eu trebuie sa le fac in curand pe cele de trim 3. De cand nu mai merge la gradi nu a mai racit deloc (parca:) ). Am ceva emotii pentru acum. |
Alina, fara emotii, lasa ca e mai bine sa raceasca pana apare cea mica.
Eu ma descurc cu fetele relativ ok. Acum sunt in plina activitate de gatit conservaraie pentru iarna. Am rezolvat 70 borcane de magiun :), urmeaza muraturi, zacusca si dulceatza de gutui.
Fac si pentru mama, ca ea e cu tati la spital. Da, cu tata nu s-a rezolvat nimic, e tot mai rau si doctorii nu-si dau seama ce are. Are adenopatie generalizata cu compresie puternica pe organele din vecinatate. Ganglionii de la gat s-au marit asa tare ca i s-a dublat gatul, febra face in continuare. Aseara a avut 39,5. Au exlcus cancerul dupa cele 8 biopsii facute dar ....
Revenind la Diana, eu nu mai merg la Ionescu. M-a cam suparat faza ca tot mi-o scotea alergica desi incercam sa ii exlic ca mai sunt si alte variante la astmul ei. Si pana la urma am avut dreptate, testele au confirmat varianta unui astm-non alergic cu componenta la efort. Noroc ca nu i-am dat antihistamicele prescrise ca tratament de intretinere zilnic.
Bianca e o cuminte, rade si gangureste. Rar o iau in brate, in general se joaca in patutz.
S-a trezit, am fugit sa-i dau papa.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Victo spune:
legat de gradinita, si noi de-abia il luam pe Stefan acasa. are un prieten bun, ai carui parinti vin mai tarziu sa il ia..si as agreu ii despartim, de numa!
imi place ca zilnic ii gasim afara, jucandu-se. ieri celalalt baiat pedala la tricicleta, iar Stefan era in remorca :) deunazi smulgeau iarba si dadeau la pui :)
oricum eu pe la 5 il hranesc pe pitic, ca sa reziste pana la 8 cd ajungem inapoi in casa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Uau, Laura, 70 de borcane...
Noi am facut anul trecut magiun fara zahar si inca mai avem. Nu am facut mai mult de 10 borcane. Succes si spor la restul. Recunosc, e frumos, mai ales la foc de lemne. Eu am mai congelat fructe pt prajituri. Atat.:)
Imi pare rau pt situatia tatalui tau... speram ca pana acum s-a aflat cauza.
Stef, aparatul meu a fost avariat iremediabil. In wk ne vedem cu niste prieteni, o sa-i rog sa vina cu aparatul, deja nu mai am poze cu burtica de multe saptamani. Iar acum deja sunt la 30, probabil dupa nu o sa mai am chef de poze.
Ultimele astea au fost, dar cred ca le-am mai pus.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s
slimatei spune:
alina ti-am trimis Pm sper sa-l vezi..
apropo, abia acum a vazut si stefi pozele si tine si ea sa complimenteze pe fetitz cu calutu'.."f'umusica foc"
doar ca acum vrea si ea calutz
vedem noi cum ne descurcam..ca n-avem cum s-o dam cotite..
sper ca n-am incurcat borcanele..Sofia era cu voi la mare de v-ati intalnit?
neaparat sa mai pui poze cu burtic..imi place tare cum iti sade
pe de'altaparte interes personal... as vrea sa imi fac si eu o imagine cum as vrea sa arat cu bb2
...nustiu daca se pune, ca eu am tendinte mari de ingrasare
dar nu strica sa visezi![]()
sper sa nu deranjeze comentele mele....
sofurela off... multa sanate tatalui tau!!!
stiu prin ce treci , mai ales emotiv, ca am si eu ceva episoade de genul cu mama, adevarat ca nu sunt asa grave, dar sunt destule... mai ales ca eu sunt aici si ea acolo singura..imi fac pe zi mii de ganduri.. DD ajuta !
multa sanatate si Dianei!
ma bucur sa aud ca ii place asa mult la gradi.. esti printre mamele norocoase ..iti doresc sa reusesti sa te descurci la fel de bine ca si pana acum cu fetitele tale incontinuare si multa seninatate !
o zi buna va doresc tuturor si numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
ancadragoman spune:
VA MULTUMESC MULT DE TOT PENTRU URARI 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca