Acum am vazut la teleshopping crema Livariz. A incercat cineva?
Ce creme mai folositi impotriva varicelor?
Mama a folosit ani intregi Venorutonul, dar e numai apa de ploaie
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Si pe mine m-ar interesa solutii..
In special pentru vinisoarele acelea complet inestetice de pe picioare. Parca sunt asa paianjen.. Si sunt tare complexata de ele.
Eu am si varice si capilare sparte (de cativa ani buni), ca Charlie.
Am fost la mai multi doctori, merg de altfel in fiecare an sa fac Doppler, sa stiu in ce stadiu sunt, inca nu mi s-a recomandat operatia....dar va spun exact ce mi-au zis TOTI doctorii .... sa nu ma ung cu nimic pe ele, ca mai rau fac, le pot provoca leziuni......doar daca ma doare piciorul sa aplic usor Lioton gel, deoarece toate cremele astea sunt apa de ploaie....nu vindeca nimic
cat pentru capilarele sparte se fac injectii, dar pe langa faptul ca sunt relativ scumpe, dureroase, nu le vindeca decat in mica masura, si apar in alta parte...daca ai predispozitie la asa ceva....asta este
multumesc fetelor.
Eu am si capilare sparte, si varice, dar nu e grav inca, mama insa are varice foarte urate.
Merg foarte mult pe jos, zilnic cativa km, si daca nu mi-ar fi asa lene, as pedala si pe bicicleta medicinala, cam astea se recomanda ca si tratament de preventie, din cate stiu eu.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert