Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanici spune:
Mady, sanatate multa tie si lu Razvi; poate e doar o indigestie.
Siuta, bafta maine...totul are un inceput....
Carmen, da, horica e un rares mai umflatel. cat despre sensibila...nush de unde iti veni, io ma simt ca intotdeauna.
o sapt buna tuturor
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
roxanici spune:
azi dau io
Mady cum sunteti?
Eliana ce face Andreiu?
Gaia, voi?
sper ca restul sunteti bine
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
madybulancea spune:
Neatza....eu sunt bine,eu cred ca am fost doar obosita....razvi a mai tras o tura de voma aseara, dar a dormit toata noaptea...acum dimi mi-a zis ca se simte "mult mai bine"...era moale,a mancat niste biscuiti si a baut ceai!o sa ii faca mama niste paste cu branzica prospata si mai are niste ciorbita,apoi dupa amiaza la doc!
Va multumesc mult!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
elyanne spune:
Am fost al doctor, i-a scos firele... e bine... nici o restrictie...
Dupa spital, ne-am oprit o tura in parculetul de langa bloc... si acum ne pregatim de masa si nani... ca's treziti de dimineata
diana_jors spune:
Hello,
Sanatate celor cu probleme
Si multumim pentru sustineri sin incurajari
Hm, chiar vroiam sa deschid subiectul... Alex a inceput sa mai "sara" somnul de amiaz inca dinainte de accident, iar de cand a ramas in gips n-a mai dormit deloc. Primele 2 zile dupa ce a reinceput activitatile fizica dupa gips a dormit putin si in timpul zilei, in rest nimic. Se trezeste pe la 9 cel tarziu, iar seara nu adoarme inainte de ora 10, asta fara sa fi dormit deloc in timpul zilei... eu nu l-as mai stresa sa doarma la amiaz, dar cred ca va trebui sa o faca la gradinita... sa vad cum rezolvam partea asta. Mai este vreun pitic care nu mai doarme ziua? Dar vreun gradinar care nu doarme ziua?
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
adelyna spune:
Desi sunt rusinata ca intru iar dupa atat timp nu ma pot abtine sa nu-i spun felicitari lui Roxanici(acum a vazut ca esti mamica de 2 baieti )si felicitari tuturor care au mai nascut intre timp.Mii de scuze dar am citit pe sarite.
BiancaM am vazut pozele cu copii,nu imi vine sa cred ca baiat mare si frumos ai,iar Amalia este o papusa.
Rein ai niste copii minunati .
Anamana felicitari pentru bebe .
Madibulancea ,Gaia.nevia multa sanatare.
Va pupam pe toate si va dorim o zi minunata!
BiancaM spune:
Diana, nici Amalia mea nu mai vrea sa doarma la pranz. De cand ne-am intors din Ro, a inceput sa le rareasca pana le-a aliminat de tot. Cred ca o data sau de 2 ori pe sapt mai doarme, dar atat. Adoarme seara pe la 8.30-9 iar dimineata la 7.30-8 e drepti. Am tot citit si eu si zice ca e normal la varsta asta, iar somnul de noapte ar trebui sa fie de 12 ore.
Mami de Amalia si Andrei
carmenefr spune:
Diana, a avut si Teodora vreo 2 zile in care n-a vrut sa doarma deloc la pranz, nu stiu ce-a avut, si cum ai mei i-ar sufla si-n fund..., n-a dormit si pace. La 21.00 cand s-au pus in pat, instant a adormit...
Eu ma gandesc asa, ca daca au zile in care vor sa sara pste somn, sa sara, acu' si noi avem zile in care ne simtim mai plini de energie, sau din contra...
Oricum, cred ca la varsta asta tre' sa doarma la pranz, dar mai putin...dar totusi cred ca e in fct de fiecare copil.
Imi zicea mama, ca teodora intr-o zi, ca un fel de revers al medaliei, a dormit la pranz 4ore, ca un bebelus!
Deci...
Eliana ne bucuram ca sunteti bine.
gaia.nevia spune:
Hello! Noi am inceput azi gradi. Desi i-am facut lui Teo exudat, nu mi l-au dat cei de la clinica cu tot teancul de analize... si azi dimineata mi l-au cerut la gradi...
Nici acum nu-l am si nici nu vad cum pot sa ajung sa il iau
Diana, sa stii ca nici Teo nu vrea sa doarma ziua. Dar la gradi doarme de n-are treaba...
tzuna spune:
Buna seara tuturor!
Spre rusinea mea am citit numai aceasta pagina si nimic din urma dar am motivele mele. Am vazut ca Roxanici este la fel de activa. Bravo Roxanici! si ca Andrei, pui mic de Elyanne ar fi fost operat dar e bine. banuiesc ca e vb de problemele alea mai vechi,nu?
Noi suntem bine. Am ajuns de 1 saptamana in Bucuresti. Am avut parte de o vara minunata alaturi de cei dragi mie dar acum de o saptamana parca platesc pt tot ce a fost bine. Totul a inceput pe drum. Ne-am intors cu un prieten care o octavia noua. si ce daca e noua. I s-a stricat nu stiu ce chestie care baga aer sub presiune la motorul diesel. Oricum ideea e ca drumul Piatra-Neamt - Bucuresti l-am facut in 9 ore in loc de 5. Masina s-a stricat aproape de Focsani si de acolo pana la Bucuresti am mers cu 35 km/h. Si cum in masina mai mirosea si a incins a tb sa deschidem geamurile, vremea de duminica trecuta nu a fost tocmai calduroasa... asa ca Maria a racit. Luni m-am prezentat cu ea la Policlinica, dr era in concediu, am platit consultatia la altcineva. In fine nu a fost grav, acum aproape ii trece. a tusit rau, a avut rosu in gat si febra maxim 38. Am dres-o cu Eurespal si tantum verde + panadol.
Asa si tot de o saptamana am reinceput lucrul. Bona inca nu s-a intors in Bucuresti, gradinita Mariei isi reia activitatea pe 13 sept. asa ca saracul copil bolnav cum era l-am luat cu mine la lucru sau l-am lasat cu cine s-a aratat dispus sa stea cu el. Ma simt f prost dar asta e situatia. Si de joi cand chiar nu mai aveam cu cine o lasa a mai intervenit ceva. Cea mai buna prietena a mea care sta si f aproape de mine a avut un deces in familie, sunt terminati cu totii si eu ii tin fetita de 5 ani la mine. Asa ca mi-am luat liber pana maine cand nu ma mai pot eschiva.
Sper eu ca in 2-3 zile cand termina si ei cu inmormantarea si eu mai dau pe la lucru sa-mi reintru in normal. Ca nu mai stiu de mine si cel mai mult nu ma deranjeaza c anu am timp de nimic, ca fetele chiar sunt cuminti ci ca mai am o saptamana pana la gradi si eu nu am ce face cu Maria. Maine de ex o las cu o vecina, o bunicuta al unei fetite de varsta Mariei (fetita va fi la gradi ca merge la un particulara deh). Dar nu a mai stat cu ea si e a 4-a persoana cu care sta in mai putin de o saptamana. Acum asta este, maine macar am cu cine o lasa. De miercuri o iau iar cu mine cred. Ma culc seara cu gandul asta: la cine mai pot apela... (plus ca e f costisitor, mai ceva ca bona ca dnele la care am apelat asa pt prima data nici nu au vrut bani si am mai luat un pachet de cafea, o cutie de bomboane etc.).
Sper sa reusesc sapt viitoare sa pun si poze. Am fost la manastiri, la Pestera sf. Teodora de la Sihla, la rezervatia de zimbri de la Dragos Voda, pe munte, la gradina zoologica etc.