Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

am uitat! Oana Georgescu iti tinem pumnii sa treaca orice urma de contractie si sa mai stea pruncul mic cat e nevoie ca totul sa fie bine!

LoraG - ma omori tu cu zile cu plimbarile tale! am fugit si eu o zi la Campulung Muscel si a fost minunat ... peisaj de vis..racoare...oameni calmi, primitori, of...piticul meu s-a simtit in al noulea cer.. a alergat, a dat mancare la gaini si la purcei..a cules fruce si a dormit pana la 10 dimineata el care acasa nu sare de 8.

ma duc sa pap strudel.. va astept cu drag !

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Noi, eu si bebelina, suntem bine! Azi noapte m-am foit ca am schimbat si patul! La analize mi-a iesit in secretia vaginala candida. Mi s-a prescris ovule! Sunt la parintii mei acum! Azi l-am serbat pe tata care a "intinerit"! Baietii ne-au primit cu entuziasm! Cel mic nu se oprea din "mama, mamaaaaa"! I-am gasit mucosi! David e foarte fericit ca bunicasa il duce zilnic la tara! Cu strabunica(de 86 de ani) se intelege excelent! II face toate poftele: langosi cu branzica, clatite, cartifi prajiti etc!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Burtici eu va zic noapte buna , incepe " serviti va rog " si ma mai amuz si eu

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Buburuza ce bine ca va fi mami langa voi in momentele astea!
Alexuza vizionare placuta!
Oana Georgescu multa sanatate!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Chichiutza fain nume pentru baiat!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu mai pot de sooomn! Tare-as vrea sa dorm si eu o noapte intreaga, neintrerupt!

paticut, eu nu prea-s genul care sa stea acasa, dar vara asta cam asa a fost, ba din cauza de varicela, ba am fost consemnata la pat de dr., ba am mai avut eu ceva contractii...acum astept cu interes contractiile si nu mai vin ele, ori daca vin pleaca imediat!

alynta, sa-ti traiasca tatal!

Eu simt ca pocnesc...am mancat juma' de pepene mare! Poate vede fie-mea ca nu mai are loc si se hotaraste sa iasa!

Si-acum am asa o lene...tre' sa ma duc sa-i fac fie-mii dus, sa fac eu dus...si-mi vine sa ma asez direct in pat.

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor
oana tinem pumnii sa mai stea la copt bebita
chichi imi place mult numele aa si eu as vrea sa-i pun al doilea nume andrei dar sotul nu vrea 2 nume

ma straduiesc sa pun o poza in album dar nu mai e loc. poate ar trebui sa facem fiecare o selectie si sa lasam mai putine poze (15 max)sau de acum asteptam sa punem poze cu bebei direct in albumul nou???
sa nu dati cu rosii

31+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

puiutza eu marimea 2 am luat ca is de 3-6 kile. 1 parca era 2-5 si mi s-au parut cam mic cand spui la spate te referi la cucuruc sau la bata? is la fel de grosi peste tot, cel putin astia de ii foloseste baby, iar sus la bata is mai subtirei ca sa nu o roada. is singurii, pe langa huggies, care nu o rod pe solduri. chiar daca nu are solduri tot ce am incercat pana acum ii faceau rana pe os. croi aiurea...la ea folosim cred ca marimea 4 sau 5. nici nu mai stiu

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Nu la marginea unde vine prins scaiul ma refer ci dedesupt. La Pampers de la fundulet incolo pana sus la betelie e mai subtire (nu stiu daca acum 4 ani erau la fel aia mici). Si din cauza asta nu este foarte absorbant la spate si de aici deseori incidente mai ales la treburi mai serioase si cand e bebe mic si sta mult pe spate. Deci are aceeasi grosime din fata pana in spate la betelia cu arici da?

Dana 36+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

da. is la fel de grosi si tine caci de bebe mare d'apoi de bebe mic pompa e cu recipiente de stocare si la imbinarea dintre tetina si recipientul propriu-zis - pe acolo curgea. sterilizator am de la baby, un petit teraillon cu aburi care a mai fost folosit de un bebe si inca merge f bine.

cami da, is faine cele de la tommee.

lora merci

alexutza voi folosi betisoare de urechi insa fara opritor. de 2 ori am fost cu baby la orl crezand ca are otita si ea avea dopuri de ceara desi o stergeam f bine. asa credeam eu...de fapt ii impingeam ceara cu opritorul lu peste. acum o sterg cu de astea normale si nu a mai avut dopuri de mai bine de 1 an.

oana sanatate si stai cuminte

alynta si te lasa natural cu balaurul din secretie? la multi ani tatalui tau!

office bag niste pampoane muuuulte, fara numar, fara numar, ca de maine plec si eu nitel din oras ca n-am iesit deloc sarcina asta si nu apuc live luni. spor la treaba si sa ne recitim sanatosi!

baby e cu tati la circ ea care la 9 e in pat acu e lelea mi-a facut mami varza cu carne, bors, pilaf, cartofi cu smantana si fripturica. la masaaaaa

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

buna fetelor
chichi imi place mult numele aa si eu nas vrea sa-i pun al doilea nume andrei dar sotul nu vrea 2 nume

ma straduiesc sa pun o poza in album dar nu mai e loc. poate ar trebui sa facem fiecare o selectie si sa lasam mai putine poze (15 max)sau de acum asteptam sa punem poze cu bebei direct in albumul nou???
sa nu dati cu rosii

31+ cu bebe mic
poze

nu dam insa ai dreptate. ar mai trebui sterse din pozele vechi si lasate doar ultimele adaugate. am mai zis la inceput ca la odiseea celei mari stergeam pozele vechi cu tot cu album si faceam album nou de fiecare data cand puneam poze. asa era spatiu pt toata lumea ca le schimbam la 2 saptamani maxim si stiam si de fiecare data cine a pus poze noi ca erau primele albume.

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

buna fetelor
chichi imi place mult numele aa si eu as vrea sa-i pun al doilea nume andrei dar sotul nu vrea 2 nume

sa nu dati cu rosii

31+ cu bebe mic
poze

anna, eu tocmai am mai sters din poze. sper sa fie un pic mai mult loc acum.

simona cu matei 34+

Mergi la inceput