Despre carpicon

Despre carpicon | Autor: xandra23

Link direct la acest mesaj

Vreau sa stiu si eu ce riscuri prezinta aceste supozitoare (carpicon).eu de fel sunt o persoana mai alergica dar de la plafare nu am folosit niciodata nimik.Ma intereseaza pentru k am o anexita si cum medicul meu a intrat in concediu pana la jumatatea lui septembrie, m-am gandit sa ma tratez singurik.Aceasta anexita am facut-o pentru k m-am spalat cu apa rece pe caldura asta nu pt k as avea un microb pt k analizele mele sunt curate.Eu deja am inceput sa fac tratament injectabil cu Polidin,vreau sa il continui timp de 10 zile si beau 2 ceaiuri pe zi de coada soricelului si ma gandeam si la niste supozitoare antiinflamatoare.Cititnd pe internet despre carpicon mi s-a parut ok dar as vrea sa stiu si parerea altcuiva care le-a folosit.Sunt intr-adevar bune pentru anexite?Ce reactii adverse ar avea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Decat sa faci tot felul de tratamente aiurea, mergi la un alt dr. Anexita nu e o joaca de copil, daca nu o tratezi cum trebuie, poti avea mai tarziu tot felul de probleme.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Sunt antiinflamatoare si au ingrediente naturale.
Mie mi-au fost indicate si le-am folosit fara probleme. Le poti folosi cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Simie mi-au fost recomandate de doctor si le folosesc de o luna. Nu am avut niciun fel de reactie alergica, dar nu toate organismele sunt la fel...

Theiuta

Mami si Nicolas[bobocel de clasa I]

"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput