Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 4
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG aseara am fost la plaja, am pus poze noi, ghiciti cine e in larg multumesc miremia, ioana_fota Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
eu n-am indraznit s-o bag pe bobitza in apa...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ioana_fota spune:
Gata am pus poze noi.Va si NB
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
se zice ca o sa mai aiba un fratior daca zice intai tata _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Eu vreau surioara
Bine a zis mama in plans de mai multe ori,
Acum zice tata fara plans.
lorex spune:
citat din mesajul lui evyme Buna ziua! Noi aseara am fost la meci cu micul rapidist, care s-a comportat exemplar A admirat galeria cum canta, a tras si un pui de somn, a papat, s-a plimbat pe scaune si a fost vedeta peluzeidin cauza varstei sale Cateva poze si www.youtube.com/watch?v=4BwqZP1BS3k" target="_blank">un filmulet drept dovada din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 0,5 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
ce nebunatici sunteti
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna seara si de la noi.Am reusit si ne-am intalnit cu Andreea si patriotul.Andreea e tare simpatica si a rams un pic asa "socata" daca pot spune de bebele prietenei mele cu care ma si plim si e mai mare ca tudor cu 1 luna si 3 sapt.El a inceput sa bea suc de la 2 luni si papa de la 3 luni jumate si e un buflei tare dragalas acum are 10 luni si 12 zile.Ma gab la album sa mai fac ceva curatenie si sa pun poze noi.Tudor a fost f cumintel. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
sunt invidioasa
_
_
evyme spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Gata am pus poze noi.Va si NB de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
ochioasa mica si abia astept sa ne vedem miercuri
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 0,5 kg... si apoi inca 3, daca se poate
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Eu nu mai sunt plecata Tare as vrea Tot la mare, evident. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
ei lasa lasa marea, mai bine pregateste ustensilele alea noi ca maine tre' sa ne dai tort
_
_
lorex spune:
unde e cris.d?
dar alexutza cat ne mai priveaza deprezenta ei incendiara?
_
_
lorex spune:
helloooo! helouuuuu! enybody there? echoooo....
_
_
myky791 spune:
eu sunt am recuperat si acu ma pregatesc de somnic. va pup
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti