Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 20
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Ioana probabil stie doctora voastra mai bine ce ii trebuie Alexandrei. Mie doctora mea de familie mi-a zis ca pot lua cat timp alaptez amoxicilina si zinnat pt ca sunt antibiotice pe care le pot lua si micutii. Lorex spor la curatenie! Mai ai? Xela imi pare nespus de rau, sper sa aveti puterea sa treceti peste asta. Haircut am citit si apreciat momentul vostru de Simplicity te lasam sa-ti faci de cap cu capitolul nou in seara asta? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
cand intram in pagina 20 atunci sa fac capitol nou?
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj So . . .azi,kk cu mucus si un pic de sange,iar Mamica panicata si isterizata OF OF OF Nu mai zic NEVER,ca vreau o pauza Cand l-am vazut ca sufera,am vrut sa MOR ! ma gandeam ca mai bine sa ma tzatzaie toata noaptea,nu conteaza,decat sa sufere Cereale cu pere=esec total Maine seara ma gandesc sa incerc LP I-am dat san,dupa urlete cumplite la bibele de cereale L-am adormit la mine pe burtica Simplicity,saru'mana As vrea bibe TT Vb pe pm,daca e Nu as vrea sa te incurc Sa te gandesti bine sa-mi spui care va este programul tau si al Arianei ,cand iesiti la plimbarica ,ca sa facem cumva sa ne intalnim In ce cartier o sa stati ?Eu nu am masina,o sa-mi fie greu sa ajung in centru,undeva si inapoi dar ma straduiesc Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
ana_g spune:
citat din mesajul lui xela_07 multumesc tuturor pentru gandurile bune as vrea sa derulez rapid perioada asta din viata noastra, sa treaca mai repede socrul meu a fost un om extraodinar, de o inteligenta sclipitoare si un tata minunat pt sotul meu. e atat de greu sa treci printr-o despartire de cei dragi pt ca doare totul, orice amintire doare rau rau imi bubuie capul de vreo 3 zile si imi spun in continuu ca asta e, trebuie sa mergem inainte cu golul asta enorm in suflet. sunt epuizata si fizic si psihic si nu vreau sa ma plang nimanui, doar voua ... si C cred ca simte tot ca a fost si el f agitat, am incurcat copii si ieri dimineata i-am bagat lui in gura ou fiert in loc sa-i bag lui A(noroc ca s-a isterizat repede A ca de ce ii dau de la ea din farfurie) . a trebuit sa sperii copilul sa-i bag degetul in gura sa il scot of of of sambata socrul meu a implinit 82 de ani si duminica s-a stins. ce aiurea ni se parea urarea de "la multi ani" ptr el. ma bucur totusi ca am putut sa ne luam la revedere si sa-i multumesc pentru baiatul pe care l-a crescut asa de frumos si care spre norocul meu este azi sotul meu. nu voi putea sa uit in veci privirea lui si imi vin in cap zeci si sute de amintiri. ma doare sufletul ... e atat de greu |
condoleante, xela....nimic nu cred ca te poate alina acum, dar sa stii ca in timp durerea se ascunde undeva, n-o mai simti tot timpul...........stiu cum e....
mama unui pui...Stefan
decenuela spune:
citat din mesajul lui simplicity Bea,of course....te asteptam cu bratele deschise,oricine vrea,ma adresasem Dulcineei pt ca stiam ca ea e din Cluj.....singura problema e ca eu numai o sambata(duminica)sunt acolo,4 septembrie,pt ca stam doar 2 sapt din care un weekend cluj,unul moldova....poate reusim sa ne sincronizam Dulcineea,daca vrei iti pot aduce eu bibe de la TT daca nu gasesti in Cluj,sa ma anunti daca doresti si acum........am avut prima cearta MAMA-FIICA:ea tot spune ba-ba ba-ba...eu de acolo:auzi,pe mine sa nu ma faci baba,cum iti permiti?baba sa le faci pe babetele tale(bunici),nu pe mine....eu ma maimutareamn ca intr-o piesa de teatru,ceea ce pe ea a facut sa dea niste "replici" ,de a-i fi spus ca imi raspunde.... Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
:))))))))))))))))))...f tare ...discutiile voastre..incep sa fie constructive..:)))))))))))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj So . . .azi,kk cu mucus si un pic de sange,iar Mamica panicata si isterizata OF OF OF Nu mai zic NEVER,ca vreau o pauza Cand l-am vazut ca sufera,am vrut sa MOR ! ma gandeam ca mai bine sa ma tzatzaie toata noaptea,nu conteaza,decat sa sufere Cereale cu pere=esec total Maine seara ma gandesc sa incerc LP I-am dat san,dupa urlete cumplite la bibele de cereale L-am adormit la mine pe burtica Simplicity,saru'mana As vrea bibe TT Vb pe pm,daca e Nu as vrea sa te incurc Sa te gandesti bine sa-mi spui care va este programul tau si al Arianei ,cand iesiti la plimbarica ,ca sa facem cumva sa ne intalnim In ce cartier o sa stati ?Eu nu am masina,o sa-mi fie greu sa ajung in centru,undeva si inapoi dar ma straduiesc Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
park vb de jiji al meu...acum dupa ce am mai citit...de mofturila tau...io zic asa...daca el e inv cu tt....greu accepta altceva...mai ales cereale....incepe usor, prin a-i da cate putin de LP seara...sa zicem...nu stiu cat vrea el..( ca sa vrea vezi si o tetina sa-i placa...si sa aiba gaura cat de cat rezonabila adik nu f mik) si apoi da-i tt...eu asa fac si acum. pt ca uneori mi-e frica ca daca-i dau doar tt seara...nu mai am peste noapte la ...tzatzaiala lui..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!...