Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
haircut spune:
Am culcat gaza, sunt libera pana pe la 3-4 (sper).
Multumesc de vorbele frumoase, pentru mine a fost ceva deosebit
Azi ne-am vazut cu Andrei de Ratusca, era sa-i furam sosetutele e un zambaret tot, cu dintisorii lui iesiti la iveala si cei care-s pe cale sa iasa
O noapte linistita tuturor, mamici si bebici
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le xela, imi pare tare rau, condoleante! Suntem alaturi de tine! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Nic0le, mi-e dor de tine ce mai faceti? Cum esti cu sanul? Ce face Irinuca?
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
uf...abia astept sa vi le arat doar ca stam la socrii acum...pozele inca-s pe aparatul foto azi am fost acasa sa fac curatenie generala...si am gandit ca o sa am timp si de pus poze dar am estimat gresit.. abia am terminat de facut balconul, sufrageria si dormitorul fetelor ()...ai am obosit...e grele.... poate reusesc maine, dar nu promit! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mult spor la treaba! Ca sa-ti ramana timp si pentru poze(glumesc)
Multumesc si eu pentru cate faceti pentru grupul asta, Miremia si Lorex
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ioana_fota
cred totusi ca e ecva mai mult decat rosu in gat de haraie si suiera,a zis ca e cam incarcata (nu stiu exact ce inseamna)si acum am citit care ar fi dif de prospect intre augmenit ce mi-a dat pediatra si amoxicilina ce mi-a dat dr de fam,in afara de concentratiile la amoxicilina trihidrat si acid clavulanic nimic astea doua componente le au amandoua .Sa sti ca am baut si eu ca a iesit cam un pahar si chiar a fost nespus de dulce nu ma asteptam si deloc acid,a iesit ca o pasta mai subtire,cand i-am dat Vit C s-a strambat de numa dar la asta plescaia din gurita .Asteptam cu nerabdare poze de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Multa sanatate Ucai! Sa va faceti bine repede
Felicitari pentru greutate si papica
haircut spune:
citat din mesajul lui ana_g buna.....................io-s cam asa.....dupa ce ca-s nedormita, ca asta mic se tot trezeste noaptea, mai sunt si racita/gripa......nu mai stiu nici eu.......imi simt capu umflat, gatu ma doare.........in fine....maine plecam la mare si tre sa fac iar bagaje, sa calc niste camasi.........imi vine sa-mi dau demisia.......... am fost cu asta mic la doctor azi, ca nu a luat in greutate luna ce-a trecut. are 6.800, ii lipseste vreo juma de kil, trebuie umblat la alimentatie. laptele meu e bun deocamdata, doctorita l-a verificat pe gustate!!!!....cica sa-i picur in palma niste lapte........l-a lipait....da, e bun!.........l-a decalotat fara preaviz, fara nimic, de am crezut ca lesin vazand ce-i face, el n-a spus nimic, acum e tot rosu pe varfu putii, mi-e si frica sa ma uit mai mult. ca asa sa fac si eu acasa, sa nu ajunga la cutit. e usor anemic, tot asa, pe vazute, si cica sa ii dau fier in urmatoarele 2 saptamani si mai mult sa manance. cica 200 g la fiecare masa.....ce sa fac, ma conformez. ca la 70 de cm e lung, a crescut mult, ca un copil de un an, dar masa musculara nu face fata, ceva de genu asta...ei, idea e ca am pus copilu la ingrasat. nu-l indop, dar am grija sa manance un pic mai mult si mai consistent. ....mesaj inceput azi la 5.....sper sa-l trimit acum. am calcat camasi...nici nu stiu ce sa fac mai departe......ne mai "auzim" si de la mare, ca la amiaza o sa stam la adapost mai mult ca sigur. o seara si o noapte linistita sa aveti! va pup pe toate! mama unui pui...Stefan |
Sanatate multa! Ai grija de tine la mare!
Sa va distrati, sa va odihniti, sa va intoarceti veseli!
Dr ta mi se pare ciudatica taaare, mai ciudatica decat a meaoricum, daca descoperi cum sa-l ingrasi, sa ne spui si noua, te rog
haircut spune:
citat din mesajul lui xela_07 multumesc tuturor pentru gandurile bune as vrea sa derulez rapid perioada asta din viata noastra, sa treaca mai repede socrul meu a fost un om extraodinar, de o inteligenta sclipitoare si un tata minunat pt sotul meu. e atat de greu sa treci printr-o despartire de cei dragi pt ca doare totul, orice amintire doare rau rau imi bubuie capul de vreo 3 zile si imi spun in continuu ca asta e, trebuie sa mergem inainte cu golul asta enorm in suflet. sunt epuizata si fizic si psihic si nu vreau sa ma plang nimanui, doar voua ... si C cred ca simte tot ca a fost si el f agitat, am incurcat copii si ieri dimineata i-am bagat lui in gura ou fiert in loc sa-i bag lui A(noroc ca s-a isterizat repede A ca de ce ii dau de la ea din farfurie) . a trebuit sa sperii copilul sa-i bag degetul in gura sa il scot of of of sambata socrul meu a implinit 82 de ani si duminica s-a stins. ce aiurea ni se parea urarea de "la multi ani" ptr el. ma bucur totusi ca am putut sa ne luam la revedere si sa-i multumesc pentru baiatul pe care l-a crescut asa de frumos si care spre norocul meu este azi sotul meu. nu voi putea sa uit in veci privirea lui si imi vin in cap zeci si sute de amintiri. ma doare sufletul ... e atat de greu |
Mi-au dat si mie lacrimile citind cat de mult suferiti
Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste hopul asta, sa va linistiti cumva.Suntem alaturi de voi si spunem si noi 'Dumnezeu sa-l ierte'
Un dulce pentru A si C, sa simta cat mai putin din greutatea zilelor astora
haircut spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Pe cand vroiam sa scriu si eu un mesaj,s-a trezit printul Zombie e fix pix pe langa mine !E un dictator doar e nascut de ziua lui Ceau Jiji e mic copil pe langa ce-mi face al meu noaptea mai nou Va pup P.S. de citit tot timpul va citesc ! Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Imi pare rau ca aveti o perioada asa grea!
Multa rabdare sa ai, poate reusesti sa-l mai lasi cu cineva(sotul?) putin timp sa te mai linistesti
Ca sa te incurajez iti spun ca Maia nu a vrut sa pape din bibe pana la astea TT, pe astea le-a acceptat din prima, asa ca exista speranta cei 2 ochisori albastri iubiti
miremia spune:
Ioana probabil stie doctora voastra mai bine ce ii trebuie Alexandrei.
Mie doctora mea de familie mi-a zis ca pot lua cat timp alaptez amoxicilina si zinnat pt ca sunt antibiotice pe care le pot lua si micutii.
Lorex spor la curatenie! Mai ai?
Xela imi pare nespus de rau, sper sa aveti puterea sa treceti peste asta.
Haircut am citit si apreciat momentul vostru de
Simplicity te lasam sa-ti faci de cap cu capitolul nou in seara asta?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
haircut spune:
Gata, plec la culcare ca deja umplu capitolul. Sunt franta dupa o zi singura cu taifunul asta mic...si vom fi singurele inca 2 zile...o mai pup o data si ma culc.
Aaaa sa ma laud si eu putin. Partea buna dupa cele 2 zile incarcate(cea in care a cazut Maia din pat si cea cu problema digestiva) este ca SMD(s-au mai dus) 1,5kg. AMR cam 5 pana la 2 liniute si apoi inca 3 ar fi de vis...vis de liceu ca de pe atunci n-am mai avut atatea kg, dar eu visez la ele
Noapte buna!
dulcineea_cj spune:
So . . .azi,kk cu mucus si un pic de sange,iar Mamica panicata si isterizata OF OF OF Nu mai zic NEVER,ca vreau o pauza Cand l-am vazut ca sufera,am vrut sa MOR ! ma gandeam ca mai bine sa ma tzatzaie toata noaptea,nu conteaza,decat sa sufere Cereale cu pere=esec total Maine seara ma gandesc sa incerc LP I-am dat san,dupa urlete cumplite la bibele de cereale L-am adormit la mine pe burtica
Simplicity,saru'mana As vrea bibe TT Vb pe pm,daca e Nu as vrea sa te incurc Sa te gandesti bine sa-mi spui care va este programul tau si al Arianei ,cand iesiti la plimbarica ,ca sa facem cumva sa ne intalnim In ce cartier o sa stati ?Eu nu am masina,o sa-mi fie greu sa ajung in centru,undeva si inapoi dar ma straduiesc
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri