M-am hotarat.....adoptie(70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

pogonici1977- e bine sa le dai un telefon ca sa vezi cum sta treaba.Oricum in 60 de zile trebuie sa aveti atestatul.Noi de cand am depus actele si pana au venit a durat ca 2-3 saptamani insa deja in saptamana a doua ne dadeau telefon sa program intalnirea.dupa aceea in fiecare saptamana ne-am intalnit.
Si eu am dat telefon atunci ca nu mai aveam rabdare insa pe urma totul a decurs normal.Si fix dupa 60 de zile am avut atestatul.Acum insa am inteles ca au intervenit ceva modificari pe la DPc-uri si nici personal nu prea mai au.
bafta si rabadre muuulta!
Atestatul e partea cea mai usoara, dupa aceea inarmeaza-te cu rabdare.
eu iti doresc un drum cat mai scurt catre copilasul vostru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

nu le dau telefon frate
dau cu peste ei luni

de ca sa le dau telefon...in X minute ajung la ei luni dimineata..nici cafeaua nui las sa o bea...

si merg inarmata cu cineva de baza..si sa vezi ce le fca

oricum au

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

pogonici1977- nu stiu daca e bine sa te duci acolo cu scandal.e in defavoarea ta.
asculta-ma si da un telefon mai intai si vezi care e situatia.daca vezi ca nici asa nu merge pe urma te duci acolo cu cine spui ,desi din punctul meu de vedere nu e bine .Gandeste-te ca esti la mana lor si de acum incolo cu ei mergi pana la final.Oare e bine sa te pui rau cu ei?Parerea mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Pogonici 1977, simo are dreptate. Daca mergi de la inceput cu interventie si se va constata ca nu si-au facut treaba, apoi vei astepta mult si bine pana sa ai atestatul, cat despre copil inutil sa iti povestesc ca daca nu vor, nu au timp, nu sunt interesati cei de la DGASP vei astepta o gramada de timp fara sa ti se implineasca visul.

Mergi la inceput

bine asa voi face....le dau un telefon apoi le fac o vizita...dar imi voi pastra calmul....ca de sunt la mana lor

mie scarba de acest sistem...deja...

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Pogonici1977 sistemul nu stiu daca e defectuos, dar,vinovati dupa parerea mea sunt, oamenii care lucreaza in sistem.Inca se merge pe ideea ca "Statul se face ca ne plateste, iar noi ne facem ca muncim".Sunt destule dosare si anchete in desfasurare, iar eficacitatea nu cred ca e punctul lor forte. Poate sunt si persona care isi fac treaba, dar sunt si multi care taie frunze la caini.Eu nu am reusit inca sa depun dosarul pentru ca am ceva incurcaturi cu locuinta.Sper ca la inceputul anului viitor sa ne apucam de treaba, iar pana atunci ne vom documenta atat in ceea ce priveste dosarul,procedura de adoptie, cat si ce presupune un nou membru al familiei.O sa te rog sa-mi dai sfaturi ca pana atunci tu probabil vei fi!

Mergi la inceput

sigur ca da pinuta..te voi indruma...dar stii tu nu aici ci pe privat...ca observatoriii sunt in actiune si abia asteapta sasi beleasca ochii pe aici

Mergi la inceput

in ceea ce priveste sistemul de stat...nu comentez ca stiu multeeeeeeee...si mie scarba la ceea ce stiu.....

stiu eu ce am de fcaut mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Asta e! Vorba lui Badea "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"Sau mai bine il ascultam pe Base si emigram.

Mergi la inceput

mai sunt si oameni in sistemul bugetar care isi fac treaba insa prea putini din pacate.
insa iti spun un lucru pogonici1977- nu o sa ne inteleaga deloc pe noi cei care lucram la privat.mie mi-au spus-o in fata- lucrati la privat?inseamna ca aveti salariu mare nu gluma si cand au mai vazut si firma au zis ca sigur am avut pile sa intru acolo.....insa le-am 'pocnit' drept in ochi si le-am spus- ca macar stiu pentru ce muncesc si nu ma multumesc cu putin.Le-am spus ca daca eram in locul lor la stat nu stateam pe un salariu de mizerie si ma orientam in alt domeniu daca cu pregatirea mea nu mergea catre privat insa asta inseamna ca le convine sa frece matza pe spinare......nu va explic ce tacere s-a lasat!
si sa nu se inteleaga gresit , ma refer strict la Bucuresti pentru ca in tara oamenii sunt constiinciosi sa stiti!isi fac treaba 100% ok chiar daca au bani putini .
Mi-a explicat o tipa din tara care munceste la stat si mi-a zis asa- noi ne facem treaba si pe bani putini pentru ca aici nu avem unde sa ne ducem si atunci decat fara job mai bine asa!Si atunci?Muncesc constiincios!
oricum de aici se si vede ca in tara sunt copii adoptabili pe cand in Bucuresti? 0 barat!

Mergi la inceput