Fiv la Cluj 42
Raspunsuri - Pagina 15
alinutahu spune:
ei da as sta eu cu pupaza la soare dar ca bubu a spus la un momendat ca isi cauta pe una care sa ii gateasca ca de fastfood ii satul dar sa sti ca si eu votez pt mancarurile gatite si in special pt cele grase ,de ex in 2 zile am mancat singura o jumate de kg de jumeri .....nu am probleme cu mirosurile de mancare in schimb parfumul nu il pot suporta nici macar cocolino sau sapunul lichid cu miros tare si nici mirositoarele de camera sau de masina
sper sa aveti gura aurita si sa fie fetita pt ca toata lumea spune ca o sa fac baiat tocmai din cauza asta ca nu imi plac mirosurile de parfum si mi-au aparut ceva pete pe fata si cica cu baieti te patez oricum fie ce-o fi sanatos sa fie si abia astept sa il tin in brate sa il mananc
revin ca fierbe zacusca pe foc ...ma-m copt si eu la bila pana ce am terminat vinetele de copt
+13
cristina3343 spune:
Alinuta draga,tare harnicuta esti,harnicuti vor fi si fetita sau baietelul,sanatos sa fie,asta conteaza;azi m-am intalnit si eu cu veterinarul,l-au luat pe catelus,maine sun sa vad cum e
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui edennoa bruni, arata foarte bine totul; felicitari si ai incredere pe mai departe; mie mi se pare mica diferenta de la 9 la 10 multa bafta in continuare |
e mica diferenta de la 9 la 10 !
ideea e ca nu se poate baza pe toti cei 9, pt ca nu ajung deodata la maturitate , diferenta intre ei la masuratori : de la 6mm la 15mm!
(nu 19 cum am scris , am gresit) in fine !
iar eu am norocul sa intru in drepturile francezilor si a celor 4 fiv uri gratuite !
ideea e ca mi se cam duc incercarile ! de aceea dr meu vrea absolut rezultate bune!
daca nu e finalizat fiv ul , nu se pune la numaratoare !
si cum am avut numai esecuri , dr meu vrea ca sa rezulte ceva mai mult sa putem pune si la congelat !
dar om trai si om vedea !
nu mai e mult pana vineri
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland bruni, hmmmm 10 ovocite pt icsi, ii cam dau dreptate dr. tau. La celelalte FIV-uri ce productie ai avut? Dupa cum stii pana in ziua 6-a se face selectia foliculilorb si apoi injectare pana cresc frumos. S-ar putea sa ai surprize de la cei micuti pe care nu i-a numarat. La FIV-ul meu reusit, tot la prima eco, dr. din oras (nu cel din Austria) mi-a gasit doar cativa foliculi. Unul era mai mare cam de 20 mm si mi-a zis ca doar pe acela ma pot baza si ca ar fi bine sa intrerup stimularea ca nu am produs cum trebuie. Mi-a scris totusi ceva rezultate pe foaie pe care le-am trimis in Austria si raspunsul lor a fost sa continui stimularea. Rezultatul il stii, dar iti amintesc ca am avut 26 ovocite. Bravo pt analize! de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
moni si eu am produs bine la fiv urile trecute , dar fara folos ca nu am obtinut embrioni , odata un blasto de z6 si odata 3 blasto de z5 si aia de proasta calitate!
m am uitat in dosarele trecute ,odata am avut din 28 de foliculi -18ovocite, si altadata 14 ovocite nu mai stiu din cati foliculi!
asa s au inmultit si la mine de la a 2 a echo, o sa vad vineri ..
eu sper inca ca va fi bine!
multumesc mult de interventie
stiu ca tu erai aproape in cartea recordurilor cu ovocitele tale, pe vremea aceea cautam si eu sa vad cine a mai avut multe ca ma speriasem si eu de productia mea!
dar ce folos in cazul meu
oricum fac tot ce mi sta in putere sa te urmez , sa ma mandresc si eu cu pozici cu fetite pe aici!
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
O zi buna!
Bruni,edennoa mult succes pe maine la eco!
la toate
"Fetele, pe 9 sept sunt sfintii parinti ioachim si ana! mergeti la biserica in ziua aceea!"(postat de adipapazi)
"Adipapazi - tare multumim! Tin minte cand am fost acum 2 ani la Iasi la Sf Paraschiva un preot ne-a spus sa ne rugam la Sf Parinti Ioachim si Ana, ca ei au trecut prin asta si ne vor asculta ruga!
Tare multumim!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 8+ "
kry spune:
Bruni draga, eu am avut 7 foliculi, 5 ovocite si 3 embrioni de 8 celule transferati in z3. Rezultatul il stii. Asa ca nu mai calcula, incearca sa te relaxezi, daca e sa fie, va fi. Eu m-am stresat ca nu ajunge la blastocist dar uite ca s-a intamplat si fara. Curaj. Va fi bine.
edennoa spune:
intrebari pt alinuta:
1. cind erai sub stimulare cu closty, la cite zile de la intreruperea tratamentului (eu am avut Z3-7, 100 mg) dadeai injectia cu pregnil sau asteptai ovulatia?
2. cum mergea cu endometrul sub closty? eu aveam pina acum mereu in Z7 cam 6.7 mm, foarte okay, azi la eco a fost de 3.9 mm (cred ca a afectat closty
am un sg folicul de 17 pe ov drept, si inca 2 de 8 respectiv 7 mm
stinga pauza
deseara e ultima doza de closty, si miine iar la eco si mai vedem
la fete
brunadria spune:
kry
sa ti traiasca bubulina! asa e ai tu dreptate , dar eu am inebunit de cap de la atatea tratamente! stiu ca mi trebuie un embrion grasun sa se prinda! d zeu ne va ajuta si pe noi !
maine sigur vestile vor fi bune!
azi ma pregatesc de acupunctura.
eden sa ti ajute d zeu si tie!
si maine sa vi si tu cu vesti bune!
fetelor multumesc pt intelegere, cred ca sunt tare stresanta!