Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Readuc eu subiectul pe prima pagina, caci, mi-a luat ceva timp, pina -am gasit

Bianca e de o sapt. in vacanta de toamna is mai are si sapt. viitoare. In general, a mers la Hort (ieri au fost la muzeul copilului si i-a placut tare mult, asa ca luam in discutie serbarea zilei ei in ianuarie la acest muzeu; In alta zi au mers si au inaltat zmei.....sau a alergat 5 km ca se se antreneze pt minimaraton). A fost o zi si la o colega..........A citit mult, dar a si repetat ieri pt scoala, caci, dupa reluarea cursurilor, au deja anuntate teste la muzica, biologie si germana.

La mine a fost interesant sapt. trecuta la acel bilant. In final am dus un puzzle (pt prima faza a proiectului) si un binoclu pt faza a doua:-)) Au mai fost aduse de ex: un caleidoscop, o sita (itzi cerni gindurile, ideile:-)), o minge transparenta, un inel cu piatra neslefuita (dar, care in urma prelucrarii, poate sa duca la ceva frumos). Am dus icre si salata de vinete is au fost apreciate. S-au mai adus mincaruri indiene, pachistaneze, rusesti.

Pina azi am avut o sapt. superba, numai soare, desi rece. Azi insa ploua:-((

Am citit azi in www.Libertatea.ro un articol interesant, rezultatul unui studiu facut de nemti si m-am decis sa-l copiez aici, pt ca vad ca, cel putzin in cazul nostru, care traim aici, se potriveste f bine:

http://www.libertatea.ro/stire/30-de-sfaturi-ca-sa-ai-un-copil-fericit-307488.html

Va astept sa mai scrietzi si voi, ce fac copii de clasa a 5-a (adr si boboceii nostri)!

WE placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Andreia, vacanta placuta Biancai!

Al meu e la scoala azi, are concurs la matematica, evaluare in educatie.
Sper sa se descurce bine.
In rest au inceput sa apara notele de 9 si de 10 pe la toate materiile, sunt multumita de el, e foarte constiincios, munceste mult si rezultatele incep sa apara.
S-a integrat bine in clasa, il plac profesorii insa are si el o "buba" : vorbeste cu colegul de banca in ore .
Ei fiind noi in clasa au simtit nevoia sa refuleze un picut.
Am discutat cu ei si au promis ca se cumintesc.
Cam atat pe la noi

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LalaD felicitari flacaului pt ca a ales sa mearga la concurs! Ozi a refuzat motivand ca anul trecut etapa a 3-a a coincis cu faza pe municipiu la mate dar sunt convinsa ca nu e inca pregatita sufleteste sa reinceapa competitiile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

LalaD felicitari flacaului pt ca a ales sa mearga la concurs! Ozi a refuzat motivand ca anul trecut etapa a 3-a a coincis cu faza pe municipiu la mate dar sunt convinsa ca nu e inca pregatita sufleteste sa reinceapa competitiile.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Merci Grati
De mers a mers dar n-a facut mare branza ca a gresit ca fraierul la cele 2 probleme de la partea a treia.
Dar...din greseli se invata, la urmatorul o sa caste mai bine ochii
Sper

A ...si ca fapt divers, pe ei i-au scos din sala dupa 90 de min, nu 2 ore cat ar fi fost normal...habar nu am de ce...

Pentru cele interesate aveti aici subiectele:
http://www.evaluareineducatie.ro/client/files/1287224458+Clasa5_Subiecte_Matematica_2010E1.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lala, felicitari lui Bogdan pt notele f bune de anul asta, dar si pt ca a participat la concurs. Ca a gresit......asta e.........se intimpla oricui, iar cerintele la ciclul 2 sunt cu totul si cu totul altele decat la ciclul primar. Nu vom mai veadea 10 sau 1 pe linie, insa, nu cred ca asta e important, ci ceea ce le ramine in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Buna, fetele!

Va rog sa ma scuzati ca dau buzna :).
Doar o intrebare: la mate au facut copiii vostri despre criteriile de divizibilitate?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Buna, fetele!

Va rog sa ma scuzati ca dau buzna :).
Doar o intrebare: la mate au facut copiii vostri despre criteriile de divizibilitate?

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Al meu inca nu.
Lectia de ieri : patrate perfecte.Deci sunt inca la puteri.
Si nu, nu dai buzna

Mergi la inceput

Andreia multumesc pentru felicitari.
Ai dreptate acum va fi greu sa se obtina 100 de puncte la concursuri, in special la mate, difera gradul de dificultate fata de un 10 la clasa.

La noi se aglomereaza un pic lucrurile:
-sambata asta concurs din nou la mate:Euclid, sambata viitoare evaluare in educatie la romana, intr-o vineri carnaval la scoala si o excursie cu clasa amanata dintr-o sambata de concurs si care nu stiu cand o vor face. Dar o sa o faca

La scoala se munceste serios la toate materiile, au nimerit un set de profesori dedicati, vine cu lectiile pricepute si invatate din clasa, inclusiv la matematica ceea ce mi se pare super ( desi stiu ca asa e normal, la ce aud prin jur la prietene cu copii de gimnaziu inclin sa cred ca noi am tras lozul castigator anul acesta) dar au si o tona de lectii, proiecte si activitati.

Ce mai fac ceilalti scolari?
Hai , veniti si voi cu impresii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multumesc, Lala!
Probabil ca nu se mai fac criteriile de divizibilitate anul asta, la noi in manual sunt inainte de puteri.

A, voi ce manual aveti la mate?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Multumesc, Lala!
Probabil ca nu se mai fac criteriile de divizibilitate anul asta, la noi in manual sunt inainte de puteri.

A, voi ce manual aveti la mate?

Nu nu , se fac!
Sunt in programa de anul acesta si apar si in concursuri si olimpiade.
Numai ca in programa sunt intai puteri, apoi multimi, urmeaza divizibilitatea si criteriile sunt incluse.
Dupa aceea fac fractii, ecuatii si inecuatii si termina cu elemente de geometrie.

Noi avem cartea de la editura didactica si pedagogica si vad in ea ca urmeaza programa.

Mergi la inceput