Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

http://www.evaluareineducatie.ro/client/upload_docs/Programa_Matematica_16Octombrie.pdf

Ai in link, la pagina 5 programa de mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Lala, multumesc mult, mult!!!!

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Cu placere
Si povesteste de pusti, se pare ca suntem colege in materie de boboc de gimnaziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Lala_D, succes baiatului la concursuri Din ce scrii la voi clasa V este grea. La noi nu . In modelul francez pina la la clasa VI, se merge in cicluri de 2 ani, in primul se invata notiuni noi, in al doilea in principiu se reiau aceleasi notiuni si se mai dezvolta. Noi sintem in al doilea an al ciclului, deci repetem ce stim si fluieram . Important este sa ajunga la acelasi nivel cind termina liceul . De aceea am acceptat si imersia in engleza, ca sa aiba timp sa absoarba o limba noua in ritm accelerat si sa faca fata si la lectiile obisnuite. Atlfel merge f.bine, are numai note f.bune. De azi are vacanta o saptamina. Ieri au avut activitatile de Halloween: s-au costumat, au facut jocuri si mincat bomboane, in avans, pentru ca anul asta cade duminica (31 oct) si sint si in vacanta. A avut aceeasi rochie ca anul trecut si s-a cam strimbat...Dar era asa de frumoasa cu ea ca nu m-am indurat sa o schimb .

La inot profesoara i-a spus ca este f.talentata si ar putea sa faca inot de competetie. Nu este in planul nostru, dar mi-a facut placere. Acum inoata f.bine toate stilurile, inclusiv fluture
Ne pregatim de sezonul de ski, trebuie sa-i luam echipament nou.

Pe urma ei au un program de mediere in curtea scolii, ca sa se evite conflictele intre copii si sa ii sensibilizeze contra violentei si intimidarii. In fiecare an se aleg 3-4 copii din clasele IV si V (de obicei cei mai buni), li se face o formatie de 6 sedinte si pe urma au in grija o zii pe saptamina copiii in recreatie (impreuna cu adulti supraveghetori). Anul asta a fost si Antonia aleasa ca si candidat, au dat examen scris si oral si acum asteptam rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, stiu de ce zici, si Victor face formare de mediator.
L-am laudat maica-mii, si ea i-a tradus lui taica-meu impaciuitor.

Si Victor cu Anca sunt innebuniti cu Halloweenul, Victor cu clasa lui pregatesc activitati ptr cei din clasa Ancutei.
La Victor este grea clasa a-5-a, are multe notiuni noi, si trebuie sa le asimileze ca anul viitor da examen.
Victor este la scoala publica, si va da examen pentru secondaire in clasa-6-a la o scoala internationala publica si la inca vreo 2 scoli private.
Mie mi se pare ca e cam ca examenul din clasa-8-a pe care il dadeam noi.

Lala, felicitari lui Bogdan ptr participarea la concursuri.
Asa e cerintele sunt mult mai mari acum, si se complica si subiectele la concursuri.
Important este ce ii spun si lui Victor, sa invatam din greseli.

Andreia, la voi s-a terminat vacanta ? Cum sunteti ?

Ceilalti bobocei de clasa 1-5-a cum sunt ?

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Multumesc doamnelor

La Euclid a luat mentiune, ultima problema a fost mai mult decat ciudatica, ma declar multumita de rezultat.

http://www.concurs-euclid.ro/upload/clasa_a_5-a_2010-2011_sub.pdf

Dap, clasa a cincea in Ro nu e chiar floare la ureche, foarte multa materie, o buna parte din ea total inutila si datorita sistemului idiot se pune mult prea multa presiune pe copil.
Dar bun/prost asta e si cu el "dansam"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Vacanta placuta Antoniei!

Da Cristina, la noi a reinceput scoala de ieri cu 2 vesti bune. Au primit rezultatele la testele de la engleza is germana. La engleza a luat 1 cu cea mai buna lucrarea idn clasa. Iar la germana a luat 2. Sunt f multumita de ea! Si la noi clasa a 5-a e mult mai grea, cerinte mult mai mari, dar, pin aacum face fata f bine is, ce-i mai important, ii place f mult la Gymnasiu.

Succes tuturor si asteptam vesti si de la restul "boboceilor"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala,eu i-amzis Ozanei sa-si traduca in lb romana enuntul...sa scrie efectiv pe ciorna ce intelege din ipoteza si ce din cerinta. Ultima pb e intr-adevar mai stranie pt ca ei inca nu stiu sa traduca din lb matematica in lb materna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Vacanta placuta Antoniei!

Da Cristina, la noi a reinceput scoala de ieri cu 2 vesti bune. Au primit rezultatele la testele de la engleza is germana. La engleza a luat 1 cu cea mai buna lucrarea idn clasa. Iar la germana a luat 2. Sunt f multumita de ea! Si la noi clasa a 5-a e mult mai grea, cerinte mult mai mari, dar, pin aacum face fata f bine is, ce-i mai important, ii place f mult la Gymnasiu.

Succes tuturor si asteptam vesti si de la restul "boboceilor"!

Andreia

Felicitari!
Ai dreptate, ce este cel mai important este sa le placa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Lala,eu i-amzis Ozanei sa-si traduca in lb romana enuntul...sa scrie efectiv pe ciorna ce intelege din ipoteza si ce din cerinta. Ultima pb e intr-adevar mai stranie pt ca ei inca nu stiu sa traduca din lb matematica in lb materna.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Grati am incercat si eu inca din clasa a patra sa ii inoculez chestia asta cu cititul in limba romana la matematica
Insa nu-i iese mereu .

Eu ma bucur ca e dispus sa participe din proprie initiativa la orice concurs si ma intereseaza mai mult sau mai putin rezultatul la ele insa ce e mai important este sa castige experienta, sa se obisnuiasca cu diverse subiecte, sa nu mai intre in panica si sa isi dozeze bine efortul, timpul si mai ales concentrarea .

Mergi la inceput