Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaT Lala, pe de-o parte inteleg ce simti... dar schimbartile pe care mi le doresc eu se pare ca nu au cum sa vina prea curand. Notiunea de portofoliu ma omoara, notele din scoala generala ma chinuie, pentru ca eu sunt de parere ca nu exsita copil (fericit) care sa exceleze la tot. Am ramas blocati in dulcele stil comunist, cand toata lumea se pricepe la tot. ![]() ![]() In rest am vazut ca voi participati la concursuri, felicitari. Pentru portofoliu, nu? Bafata la scoala, sper ca week-end-ul acesta sa am timp sa scriu. am fetita de 10 ani! si :) |
Nici pe mine nu ma incanta media generala evident.Din contra, ma seaca la ficati.
Dar macar nu va fi prima generatie de cobai (sorry Filofteia dar ai mare dreptate).
Andrei insa va prinde acest sistem, ca el e pici.
La concursuri participa pentru el, asa cum a facut-o si in clasele primare.Nu cred ca va conta la ceva ca are sau nu diplome, poate doar daca devine olimpic national, pentru recrutarea de college
Pana acolo insa mai are de mancat flacaul meu.
helbi spune:
Azi aici a fost Marathon. Atit pt adultzi, care au alegrat 42 km, cit si pt copii, care au alegat 4,2 km-. Bianca a participat, alaturi de inca 90 copii de la ea din Gymnasiu. A fost o zi absolut superba de toamna si o organizare de vis. De fapt, citeam aseara pe net ca Marathonul e considerat aici cel mai mare eveniment anual. Copii au primit un cip si pe baza unor senzori s-a masurat timpul. Bianca a alergat cei 4,2 km in 28,01 Minute. Apoi am fost la piscina unde se antreneaza ea si au avut program de Halloween. Au dansat cu copii in apa, au organzat fel si fel de jocuri, am facut "montrulet" din dovleac pe care apoi l-am luat acasa. Acum Bianca e plecata cu "colindul", caci asa se obisnuieste aici de Halloween.
Ramona, la voi cum e? Sau in alte parti?!
O saptamina frumoasa plina de rezultate bune!
cge spune:
Si noi am petrecut Halloweenul: 3 zile ca la nunta ![]()
Vineri s-au dus costumati la scoala.
Clasa lui Victor a organizat "casa groazei" ptr clasa Ancutei din birouri, scaune etc + decoratii aduse de acasa.
Si bineinteles cu boboane.
Sambata au sarbatorit Halloweenul la activitati, duminica acasa.
Asa ca avem un stoc imens e bomboane si chipsuri![]()
Andreia, felicitari Biancai ptr rezultatul la marathon 
!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Pentru cei care se aniverseaza azi, sau au aniuversatzi in familie,
La multzi ani cu multa sanatate!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui helbi Pentru cei care se aniverseaza azi, sau au aniuversatzi in familie, La multzi ani cu multa sanatate! ![]() Andreia |
Al meu se aniverseaza azi, saru'mana !

La multi ani fericiti si pentru ceilalti sarbatoriti
Lala_D spune:
Hello,
se apropie tezele, stiati ?
Banuiesc ca da ![]()
La noi una este peste 2 saptamani si una, la romana, de Mos Niculae.
O sa fie interesant.
Pana atunci mai avem un pic de timp de distractie.Ca si distractii la scoala au facut carnaval de halloween, au mers in excursie la Targoviste si au avut un proiect interesant de facut in familie pentru ora de tehnolgie : de construit o casa.
Fiind lucru cu ciocan, fierastrau si alte unelte mai periculoase era musai sa fie asistati de un adult.
Asa incat baietii mei, toti 3 inclusiv piticania, au mesterit de zor duminica o casuta.
Si le-a iesit asa : http://family.webshots.com/photo/2042672810104978132CBSOIM.
Tati a taiat lemnele, baietii le-au prins frateste in holsuruburi cu bormasina apoi Bogdan a vopsit, pictat si finisat.
Foarte distractiv.
helbi spune:
F. draguta casa, Lala!
Succes si la teze!
Mie sincer, nici nu-mi mai vine sa scriu aici. In afara de doi doua, constant nu mai scrie nimeni. Imi pare tare rau ca subiectul maore incet-incet. M-am atasat mult de acest subiect, imi placea cind se povestea constant de catre fiecare dintre noi........Pacat!
Mi-as dori tare mult sa revina fetele, care de altfel, pe la alte subiecte am vazut ca tot scriu....
Succes tuturor!
Lala_D spune:
Andreia
aceiasi impresie am avut-o si eu,din pacate.
Si imi pare extrem de rau, mai ales cand ma gandesc ca in urma cu 5 ani eu mi-am impartasit prima emotiile in acest subiect.
Sper sa isi mai gaseasca mamicile timp si sa mai dea pe aici.
Multumesc pentru apreciere si imi cer scuze ca am omis sa o felicit pe micuta ta pentru performanta de la maraton.
Bafta la scoala pentru toti piticii ( desi nu mai sunt, eu tot asa ii vad).
CristinaT spune:
Buna
felicitari pentru casuta si pentru maraton.
Eu ma simt cu musca pe caciula pt ca am scris la un alt subiect, dar numai pt ca am primit link-ul :)
Eu de obicei citesc de pe telefon pt ca la muca nu am net:) din cauza "crizei". Criza asta a ajuns un motiv pt orice taiere, reducere. Pleaca cineva la pensie nu e inlocuit ca e criza, pleaca in concediu de maternitate la fel.
Eu chiar nu apuc sa scriu pe aici, pt ca nu prea tin legatura cu temele. Si nu as sti ce sa mai scriu in cazul asta. Nu-mi bat capul cu nimic legat de scoala, vad ca concursuri nu prea sunt, teze nu am auzit, au fost intr-o sg excursie, concursuri nici atat, e liniste la noi.
Bafta la scoala
oanagabriela spune:
helbi, lala_d si celelalte mamici eu ramin aici cu voi, imi sinteti toate f.dragi si sper sa raminem impreuna pina la sfirtul liceului
Alaturi de Sezatoare, este singurul subiect care ma intereseaza si la care scriu cu placere.
Deci eu am fost 2 saptamini plecata in Romania (singura, fara familie), sa-mi vad tatal. Voi scrie si impresiile de calatorie, sper sa am timp sa le formulez pina la sfirstul saptaminii, nu de alta, dar pe urma sigur voi uita
. Antonia a avut o saptamina de vacanta la sfirsitul lui octombrie, a stat acasa cu bunica, dar s-a mai intilnit si cu prietenele. De Halloween a fost la colindat cu 2 prieteni si a venit cu o punga uriasa de bomboane. La scoala nu prea mai stiu pe unde este, ca lectiile le face cu tati (eu ajung prea tirziu). Trebuie sa mai imi bag si eu nasul prin carti si caiete, macar putin, ca am pierdut complet sirul in toamna asta. La engleza face progrese mari, incepe sa inteleaga mult mai usor si chiar si la vorbit si-a mai dat drumul. Are in continuare note f.bune si s-a obisnuit sa-si faca lectiile mai mult singura (la noi asta a fost mereu o mare problema). Nu a fost aleasa ca mediator, dar ma bucur ca macar a fost printre finalisti. Adevarul este ca este tare timida si sfioasa, nu ii se potrivea rolul, desi poate ca ar fii ajutat-o sa se mai deschida. Ma rog, asta este si nu pare deloc afectata.
Poate v-am spus deja ca profesoara de inot mi-a zis ca este f.talentata si ca ar putea face inot de performanta. Asta m-a bucurat, pentru ca pentru mine sportul este f.important (dar nu neaparat de performanta). Acum cautam skiuri (i-au ramas mici), se apropie sezonul de iarna. Brrr....