Dovlecei in sarbatoare*185*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara in plina sårbåtoare!!

La multi ani Razvanel frumusel!!!Så fii sånåtos , puiuc scump alaturi de fratiorul tau si de pårintii tai minunati! Mary te pup mami si te felicit din suflet pt familia ta frumoaså.Te admir pt tot ceea ce esti tu, pt daruirea ta, pt tineretea ta si ti doresc multå sånåtate, multa putere si totul så fie exact asa cum iti doresti.Te pup dulce!

La multi ani Karolina!!Multa sånåtate fetita frumoaså, så creti mare si så ai parte numai de bucurii in viatå!

Clodute multa sånåtate baietelului tau!

Iuliapapusa off mami dar prin cate mai treci si tu mami.Parca treci din una in alta.Såraca bomobinca cum a stat ea asa mult timp cu branula in piciorus.Doamne ajuta så nu mai aveti niciodata probleme.

Luto e mortal Davidu'.am uitat så te intreb daca e cel mai mic de la cresa care merge nu??Cred ca le este f usor cu el sau le alearga pe doamne de nu le mai tb salå.Spun asta ca si la Brucu in grupa sunt vreo 2 asa care au anul si chiar si mai mult peste an care merg ca Davidutu'.Si nu au treaba, se invart pe acolo,iau jucarii le muta, rastoarna pe acolo...adica isi gasesc de lucru.

Eu sunt gata de party!!Mai e cineva ca mine?

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

EU, EU!

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

EU, EU!

ANDREI

ia så te vad ce stii så faci!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Da ..suntem singurele mamideandrei.Asta daca mai esti.Ma bag la un film.Vå pup!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

iulika, scuze ca te-am lasat sa astepti, nu te supara pe mine
dar ma chinui sa adorm una bucata copil cu durere mare de dinte, al doilea de sus, care m-a terminat cu psihicul, de 2 sapt e umflat si sa mai iasa pace; Andrei adorme si in 2 minute se trezeste urland de durere, si da-i si mangaie, si canta, si iar adoarme, ca-i rupt de somn; si tot asa sper sa n-o tin asa toata noaptea;
nu stiu cat de coerenta am fost in exprimare, ca-mi pica ochii in gura;

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

ufff ..iar probleme cu dupa ce ca nu prea am timp, atunci cand reusesc si eu ... nu merge ...

La multi ani sarbatoritilor de azi sa cresteti mari si sanatosi !!!

Luto wow e fenomenal Davidelul cum merge ...bravoooo ...eu nu-mi fac sperante prea curand ...

Monique, Iulia, Anamaria aveti niste copii foarte draguti

Alex si Raluk concediu cat mai placut si daca se poate relaxant.

Uka poate reusesti totusi sa-i ignori ...

Ieri la analize Maria a fost super ok. Pe mine ma trecusera toate apele de teama sa nu faca urat, plus ca mi-era frica (si imi este in continuare de ace), iar ea n-a avut nicio problema..a ras, s-a uitat la ac, doar la sfarsit a schitat un plans, dar din cauza ca o tineau prea tare de manuta ... asistentele au zis ca n-au mai vazut asa copil cuminte ... cat am mai stat pe hol (pt urocultura - aici a fost mai greu, deoarece am stat mai bine de 1h) ieseau saracii copii plangand in hohote ... la un moment dat am iesit afara ca nu mai rezistam ...

O seara placuta in continuare si o noapte linistita!

P.S. ma bucur ca v-a placut invitatia

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Ce era sa pierd ??!!... inainte sa inchid link-ul mi-am dat seama ca sunt mai multe poze ...si noroc ca la cat sunt de adormita acum am realizat acest lucru ...deci David este o minunatie de copil ... are niste ochi atat de superbi ca nu te mai saturi sa-l privesti, iar pt faptul ca si merge atat de bine iti vine sa-l papi de tot ....

Ma duc sa visez frumos

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ce petrecere! Unde-i petrecerea ? Cine a furat petrecereaaa? Pleaca si omul cu baiatul la petit si candne-ntoarcem disparu petrecerea! Eeeei comendie!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Ce devreme a adormit toata lumea in seara asta!!

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Buna dimi! ?

Mergi la inceput