Dovlecei in sarbatoare*185*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

mi-ar placea www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=8&category=0123157100000576&product=974086" target="_blank"> ceva de genul dar trebuie sa ajung in Carefour la Braila, azi-maine si ma lamuresc!

ANDREI

da, sunt faini, aici nu se pune accent pe fixarea gleznei asa ca eu nu caut ghetuta. Am vazut ca cel mai mic numar e 21 si cred ca ii vor fi mari. Are si putza primiti de la bunica din Ro asa ceva si sunt nr 19, ii vin la lungime super dar sunt inguste....asa ca pica. Bafta oricum sa gasesti ce cauti.
Si David e grasan si dupa ce ca are piciorul lat mai are si o gogoasa acolo deasupra la degetele

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Dintre toate chestiile de pe lume, trebuia s-o spui tocmai pe asta

Da las ca poate ma duc in satu' de vacanta si-mi iau vreo doua infuriate, asa, ca sa fim 3.. Si poate ii dau si lu Carina

Mai Luci, dar nu cunosti si tu pe cineva cu magazin online de hainute de copii?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna
Karolina Razvan La multi ani!multa sanatate, dragoste si fericire!
Eu dau din put in lac..Am avut probleme cu Stefi.A facut un furuncul la fundulet imens.Cat o buca de mare.A facut febra cateva zile de 40 cu 3 si nu vroia sa ii treaca deloc am simtit ca innebunesc.Ieri am terminat si noi cu injectiile si acum e mai binisor.I-am bagat branula in picior ca in manuta nu i-au gasit vena si uite asa de 2 sapt sunt numai cu ea agatata de mine sa nu-si sparga vena. Peste zece zile ii facem analize la sange sa vedem daca mai are infectie in corp ( cica de aici e furunculu).Nu va puteti ce chinuri am avut.Din om in neom.Dar e spre bine si asta ma bucura cel mai mult.Acum poate sta si ea in fundulet si e mai usor.
Luto nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut David si cat de frumos este.Luta mea inca nu merge dar nici nu o fortez.Are ea timp sa si mearga.Sa-ti traiasca puiul scump

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

vai mama mea, ce-ati mai tras si voi; bine ca sunteti spre bine, va pup pe amandoua; dar infectie in organism de unde? de la ce?

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

mamideandrei habar nu am.Sa fie una urinara sau in gat netratata?Da nu a dat nici un semn ca ar avea ceva.Speranta mea cea mai mare e sa i se sparga furuncu ca altfel o sa o taie si o vor curata ei.Si imi este groaza

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

ANDREI

de fapt studiam concurenta

Mergi la inceput

x-ggg-ule pe unde umbli? poze de la intalnirea cu monikus nu ne dai si noua? sa vedem doi Raresei frumosi?

edit: mancai litere

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Luto nu ai si o filmare cu david pe youtube ca eu nu vad in picasa? Si nici poze de pe email nu pot sa vad ca-mi da eroare si ma scoate de pe email.
Iuliapapusa, sanatate Stefaniei. Cat ai putut sa tragi si tu.
Sanatate si lui Patrick care are rosu in gat.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Luto nu ai si o filmare cu david pe youtube ca eu nu vad in picasa? Si nici poze de pe email nu pot sa vad ca-mi da eroare si ma scoate de pe email.
Iuliapapusa, sanatate Stefaniei. Cat ai putut sa tragi si tu.
Sanatate si lui Patrick care are rosu in gat.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

nu le-am incarcat dar poate am sa o fac la noapte cand doarme putza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza...aaa,nu e neatza?! Dar eu abea m-am trezit ..
Iulia as lasa eu mami trebile gospodaresti dar nu ma lasa ele pe mine .E,sa imi intru iarasi in rutina cu ele si le fac usor ca inainte .
Diamar de fi-miu ce sa mai zic...nazbatii nu face altele decat de astea bebelusesti: a descoperit ca poate deschide sertare asa ca tre sa schimb locul lenjeriei intime daca nu vreau sa ma trezesc cu chiloti prin te miri ce colt.Zilele astea am descoperit ca poate urca mai mult de doua trepte cate avea mama-soacra in fata casei,ca a urcat de la etajul 3 la 4 singurel,16 trepte.Este in faza in care testeaza rezistenta jucariilor la trantit,si rezistenta nervilor vecinilor de sub noi,ca tranteste numai jucariile grele,care se aud tare .Ne striga mama pe amandoi,si pe mine si pe tac-su ,ne mangaie pana adoarme,nu mai doarme leganat deloc, numai singuel,papa bine si din toate cate ii dau.Ce sa mai,il iubesc mult si tot ce face mi se pare nemaipomenit,ca la orice mama .
Mami a lu' Andrei te mai doare spatele? S-ar putea sa ai dreptate si pur si simplu sa nu ii placa cumparaturile .
Luto i-am aratat lui Paul ce frumos merge David pe piciorusele lui si a plecat in alta camera ,semn ca lui ii place asa ,patruped.E fenomenal cum merge Davidosul.
Iuliapapusa,Clodute

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Razvan!!!!

La Multi Ani Karo!!!!

Hehe, ai vostri au piciorelele gogosele dar al meu isi flexeaza dejtele in talpa, nu'sh cum mama naibii reuseste, si pot eu sa-i cumpar orice ca nu reusesc sa-i bag picioarele in papuci Acum de vara am o pereche de-aia cu scai in fata si trebuie sa le desfac, sa-i fixez talpa si dup-aia sa incerc sa-i prind piciorul cu baretele. Am incercat strategia cu niste...un fel de adidasi...si n-am reusit. Eu cred ca la iarna ori il plimb in sandale ori ii imprumut bocancii lu' tac-su!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput