Dovlecei in sarbatoare*185*
Raspunsuri - Pagina 18
crocodana spune:
La multi ani Andrei!Sa cresti frumos, sa ai noroc si sa le umpli viata de bucurii parintilor tai! Santo!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
vik sper sa scapati repede de febra sau macar sa fiti siguri de cauza!
iulika , te invidiez! ai baiat mare si cuminte!m-ai facut sa zambesc cu "ce fac eu acum?" as da-o pe Ama si maine la cresa dar UNDE?
azi am fost pentru 2, 3 ore la facultate sa rezolv chestii administrative si speram undeva adanc in sufletul meu ca lucrurile sa se fi schimbat cat am lipsit da de unde? mai rau, ca la noi la nimeni si brusc, dar foarte brusc, mi-a trecut dorinta de a ma intoarce repede!
vroiam sa va mai spun ca asa ma emotioneaza aniversarea primului an! si la fiecare dovlecel am emotii si ma gandesc cu drag, au crescut repede puii nostri, parca mai ieri eram la galerie.dar ma repet....
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Multumesc Mada si Anamaria
Mihnea momentan tot cu febra,aseara abia dupa supozitor i-a scazut.Acum a avut 38,4,deci a mai scazut un pic,ceea ce-i de bine...dar tot febra e .
Speram sa treaca repede!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
LA MULTI ANI ANDREI!
Sa cresti mare si sanatos!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana vik sper sa scapati repede de febra sau macar sa fiti siguri de cauza! iulika , te invidiez! ai baiat mare si cuminte!m-ai facut sa zambesc cu "ce fac eu acum?" as da-o pe Ama si maine la cresa dar UNDE? , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Pe cuvantul meu ca ma gandesc mereu la voi cand vine vb de gradinite.Eu cred ca in Romania nu il lasam decat daca aveam bani så il dau la particular cu aceleasi conditii ca si aici.Am fost in iasi la o gradi din asta si era exact la fel.Si luau copii de la un an.Nah! Au copiat si ei stilul occidental dar in schimb la bani ustura rau.Aici e aproape gratis.
Si nu am stiut, pana azi, ca i se da loc la gradi si din oficiu daca tu nu cauti.Azi a venit o scrisorica cum ca are loc la nu stiu ce gradi putin mai departe decat asta.Nu am stiut ce se intampla si am sunat.Mi-au spus ca astea sunt facute dinainte så il pun eu in coada si acum vin scrisorelele automat si eu nu tb decat så accept sau nu.Daca nu accept spun motivul(uneori poate fi ca mai intarzii cu gradinita sau am ales alta).
Multumesc Lui Doamne Doamne pt ca am nascut copilul in Suedia.Doamne ajuta så fie sånåtos!
Si ma rog ca si acolo så se faca ceva cat de curand så poata så creasca copii frumos si armonios!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
Multumesc pentru ganduri. Nu vreau sa stric buna dispozitie, motiv pentru care nu am mai intrat(de citit mai citesc), nu ma simt in stare, sunt inca foarte afectata. Imi revin eu peste 2 zile, sper ,ca sa va servesc un paharel. Va pe toate si mai ales pe toti sarbatoritii.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Multumesc pentru ganduri. Nu vreau sa stric buna dispozitie, motiv pentru care nu am mai intrat(de citit mai citesc), nu ma simt in stare, sunt inca foarte afectata. Imi revin eu peste 2 zile, sper ,ca sa va servesc un paharel. Va pe toate si mai ales pe toti sarbatoritii. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
ANDREI
mary_07 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Multumesc pentru ganduri. Nu vreau sa stric buna dispozitie, motiv pentru care nu am mai intrat(de citit mai citesc), nu ma simt in stare, sunt inca foarte afectata. Imi revin eu peste 2 zile, sper ,ca sa va servesc un paharel. Va pe toate si mai ales pe toti sarbatoritii. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Lali_mete spune:
La multi ani Andrei , de Santo .Sa cresti mare si voinic,sa ai parte numai de bine. si pe mamica ta fumoasa.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Fragutza spune:
Bun gasit, duduilor!
La multi ani dovleceilor dragi sarbatoriti! Santo
Monica, te imbratisez cu drag, mama puternica!
Vin si eu cu jalba-n protap, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele probleme:
1. Vreau sa-i citesc povesti lu' pisi, dar nu stiu cum sa procedez, trage de carti, nu sta si ea linistita sa sa ma soarba din priviri. Va rog sa-mi impartasiti experientele voastre si povestile de succes
2.Ce jucarii preferate au puii? Trebuie sa-mi fac o lista sa ma aprovizionez pentru la iarna cand vom sta foarte mult in casa.
Multumesc
Si eu sunt pro cresa, din pacate la noi nu prea sunt alternative. Este cea de la Pta Cosbuc, arata foarte bine, mi-a placut mult, dar este departe ca pixu' de mine. Ma mai gandesc s-o duc la o gradi privata cand mai creste nitel, nu program full, ci 2-3 ore.
O zi faina sa aveti!
Pentru puiul tau