Dovlecei in sarbatoare*185*
Raspunsuri - Pagina 17
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
Noi tot cu febra suntem...care cedeaza la paracetamol/ibuprofen. Starea ei e un pic alterata adica nu e chiar asa energica dar tot e ok, nu e letargica. Inca nu ne putem da seama de la ce e.
Sper sa ne amelioram azi starea ca e de 48 de ore cu febra...
Unul din dinti e afara tot, ceilalti doi au cate un coltisor pe afara
Si daca Lali si Alex lipsesc de la apel va ofer eu o calda!
Va , o zi minunata!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Lali_mete spune:
'neatza!
Multzam bebytza si Vikcj pentru cafelute. Eu lupseam la apel gandindu-ma la Monica,la ce o fi in sufletul ei. Nu pot decat sa ma rog pentru ingerasul Andrei si sa urmez exemplul Bebitzei,sa aprind o lumanare in amintirea puiului. Monica .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mary_07 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Andrei!!!
Sa cresti mare,sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Vik,sanatate mamarutei
Monica,iti trimit o imbratisare calda!
Elle,felicitari pt o asa relaxare neaparat merita un repetir
Recunoasteti personajul ?
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anamaria1979 spune:
Suede la multi ani sotului tau, sa va bucurati de nunta si sa fiti fericiti, casa de piatra si tot ce vreti voi sa se indeplineasca. Sanatate multa lui Mihnea, sa scape de raceala.
Mada bafta la bac.
Xggg si Monikus sa va fie de bine intalnirea, cei doi raresei arata bestial.
Iulika ma bucur pentru integrarea lui bruce sa mai poti si tu respira putin. Mi s-a parut colajul cu familia o idee buna.
Mely foarte tari pozele.
Monica
anamaria1979 spune:
Selen fata ta este o frumoasa.
Doresc sanatate tuturor dovleceilor bolnaviori (stefania, carina scuze dc am uitat pe cineva).
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
La multi ani Andrei!!
Monica te imbratisez cu drag!sper så treaca norul repede si så mai intri la noi så mai povestim.
Vik sånåtate bebicei!
Mely ce frumos e Razvanel!!Atat de simpatic si cu si fara pleata in vant.Si pe mine ma batea un gand dar am zis ca så il las putin acum cu gradinita.
Azi e singurel de la 8.30.I-am facut pa cand am plecat si nu a zis nimic nimic.Vad ca nu au sunat deci merge bine.Merg tocmai la 14 så il iau..doamne ce fac eu pana atunci?!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Azi e singurel de la 8.30.I-am facut pa cand am plecat si nu a zis nimic nimic.Vad ca nu au sunat deci merge bine.Merg tocmai la 14 så il iau..doamne ce fac eu pana atunci?! Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+ Bruce, minunea noastrå |
ca o mamica grijulie si iubitoare ce esti,cu siguranta te vei gandi,cel putin la fiecare 15 min ce face Bruce,daca e cuminte,daca papa,daca nu plange...din astea,de-ale noastre,mamele
Ehh,glumesc .
Ma bucur ca s-a adaptat atat de usor si ca il stii acolo in siguranta,ca ii place si ca doamnele se ocupa de el .
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
mary_07 spune:
Se pare ca ati recunoscut personajul,multumim de aprecieri
Noua ni se pare atat de schimbat....si spre surprinderea nostra,chiar i-a placut la tuns,radea in hohote
_
Lali_mete spune:
Mely,sa stii ca eu initial nu am recunoscut personajul,apoi am inceput sa ma luminez ,si am zis ca apreciez fetzisoara de baietel mare a lui Razvi la siesta ,dupa ce imi pap ciorbitza de gulii. Am papat si am vazut ca Iulika mi-a intarit convingerea ca e Razvan. .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mamideandrei spune:
buna sa va fie ziua, fetelor!
ce mai faceti, ce mai ziceti?
LA MULTI ANI, ANDREI DE SANTO , sa cresti mare, sanatos si voios!
am vazut multe poze, dar n-as vrea sa nominalizez sa nu cumva sa uit pe cineva(atunci ar fi mai rau), ca zilele astea am mintea cam in colturi si nu ma pot concentra; oricum toti dovleceii sunt superbi, progresele lor ma uimesc in fiecare zi.
ANDREI