Dovlecei in sarbatoare*185*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

uka Multa sånåtate Carinutei.De acum racelile astea o så fie dese pana mai cresc.Stiu ca unii racesc f des pana la adanci batraneti.eu am o raceala pe an , mare si lungå.Daca sunt asa usurele cu mucisori doar, fara febra si altele nu prea le simti.Eu sunt pregatita ca de acum incepe cu racelile.Nu prea mi-a fost bolnavior pana acum.

Mådå bafta la bac!!Hai ca poate de data este o så fie bine.

Doris nu mai stiu cine esti dar stiu ca ai niste copii minunati.Ce bine ca aveti unde så mergeti la aer curat.Eu daca eram in Romania cred ca numai la tarå stateam.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

uka Multa sånåtate Carinutei.De acum racelile astea o så fie dese pana mai cresc.Stiu ca unii racesc f des pana la adanci batraneti.eu am o raceala pe an , mare si lungå.Daca sunt asa usurele cu mucisori doar, fara febra si altele nu prea le simti.Eu sunt pregatita ca de acum incepe cu racelile.Nu prea mi-a fost bolnavior pana acum.

Doris nu mai stiu cine esti dar stiu ca ai niste copii minunati.Ce bine ca aveti unde så mergeti la aer curat.Eu daca eram in Romania cred ca numai la tarå stateam.

Bruce, minunea noastrå

Iulika ..
Nici Carinu nu a mai fost racita, niciodata! Ma bate gandul ca este asociata cu faptul ca nu o mai alaptez.. Sau nu despre asta e vorba in transferul de anticorpi? Nu stiu ..
Ce dulce a fost Brucu la gradi azi Se vede ca au nevoie deja de socializare, ii incanta ca se pot juca liber.. Ma bucur mult ca ati fost super ok amandoi

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

CALIN

sarbatoritilor zilei

Am vazut pozici tare faine cu Razvan de Mary si cu cei doi raresi si filmuletele cu Ebru care e o scumpa.

Iulika, super fain povestesti tu de acolo de la gradi.

Uka, sanatate multa Carinei!

Alex, imi pare rau de concediul stricat. Multa sanatate Zeinei!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Bruce, minunea noastrå

Iulika ..
Nici Carinu nu a mai fost racita, niciodata! Ma bate gandul ca este asociata cu faptul ca nu o mai alaptez.. Sau nu despre asta e vorba in transferul de anticorpi? Nu stiu ..
Ce dulce a fost Brucu la gradi azi Se vede ca au nevoie deja de socializare, ii incanta ca se pot juca liber.. Ma bucur mult ca ati fost super ok amandoi

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Uka, buna!
Stai fata linistita ca nu are legatura cu alaptatul!Cel putin asa mi-a spus mie medica.Anticorpi a luat slava domnului de la tine..nu te mai stresa.Oricat ai vrea sa feresti copilul el tot se va imbolnavi ideal ar fi sa fie deastea subtiri asa cu osccilo si stodal.Sanatate Carinei si liniste tie!va pupam

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Iulika,ce baiat mare ai!Si cuminte pe deasupra!Sa-i fie de bine gradi si la mai mare!sanatate si voua

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

xggg, frumosi foc cei doi flacai, sa va fie de bine concediul, mi-au placut pozele iar rares a fost in mare forma!

alex imi pare tare tare rau ca va intoarceti mai repede acasa!

mada, multa multa bafta la bac!

selen, Ebru e dulce foc! nu se dezminte!

La multi ani Calin! Sa cresti sanatos, frumos si sa ai numai bucurii!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

uka ti-am simtit lispa! good to have you back!

iulika, ce baiat de gasca ai! dar asta stiam deja!

am vb cu Katteryna, este cu scumpa Raisa in Italia, de o luna, au facut investigatii si tratamente. ajung spre sfarsitul saptamanii in tara, sper eu cu vesti bune! va pupa cu drag!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cu scuzele de rigoare de intarziere caci am fost plecata din bucu si fara acces la net

KAROLINA

RAZVAN

CALIN

La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

buna fetele

alex imi pare tare rau ptr vacanta ratata! multa sanatate mandrutei tale!

mely ce distractie cu tortul lui razvi .. sunteti o familie superba, cu doi flacai superbi!

selen o dulce si o frumoasa ebruska ta .. ce frumos se catara pe scari si ce bine se da jos din canapea .. o isteata!

iulia of ce patanie cu furunculul. sper sa-i treaca repede mandrei!

luci e adorabil davidosu!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

noi ne-am intors azi de la gura diham, plecati de sambata .. a fost super nunta si toata organizarea, ne-am simtit tare tare bine, iar eu am bagat ziua somn la greu. e tare frumos acolo, un pic cam aglomerat in weekend, dar frumos. nu va spun ce placere sa beau cafeaua pe terasa dimineata la aer curat (am avut eu grija sa-l poluez cu tigara), printre brazi si cu muntele in spate .. ne-a prins tare bine iesirea asta si ne-am si distrat pe cinste. aseara am facut foc de tabara si am baut vinut rosu la lumina lui .. a fost ok si cu pompa, nu am avut mult de munca .. annei nu i-a lipsit tzitzi, a baut formula ff bine si a fost cumintica, eva a fost cu ai mei .. deci, mai putem sa facem iesiri din astea de acum incolo ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput