Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 2
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara rebiana cu denisa m.am vazut 3 minute, nici de.o poza n.am avut timp :) |
Nu iegzista!! Voi nu vreti sa ne-aratati pozele!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
Ella cum adica cui se adreseaza baiatul? Mai incape vorba? Prietenii stiu de ce. I-o fi facut si lui capul calendar.
Vladi faina si rapida lectia de machiaj. Mie mi-ar prinde bine o explicatie live... nah, ca la blonde :)) pentru ca nu stiu sau nu cred ca stiu sa folosesc fondul de ten
M-a captat povestioara spusa lui Floricica. O ascultam zilnic; Luca invata, astfel, si cum sa se comporte in padure!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
ellanik spune:
Oana mi-am adus aminte ca am vazut poz(n)ele lui Eric cu melcul.Pai daca pe melc il calareshte asa....Coana preoteasa stie ce ginere shtrulubatic are???Ntz ntz ntz!
Alexandra ti-am vazut frumushelu'.Ptiu ce ochi!si ce privire!si ce buci!
Rebiana ...scufita rosie sigur !!!Frmoasa tare!De mamica nu comentez .Dezmatzare mare in pantaloni scurti.Posibil?Nu e frumos sa stii!Aici mai sunt si balenoace .Vrei sa cad in depresie?
Si-asa sunt depresiva din cauza celor intamplate la G.Visez numai babelusi plangand.Al meu a plans cand s-a lovit cu o jucarie dar bietii pruncutzi de acolo??vai vai vai.Cea maii mare pedeapsa o merita asistentele pe care le stim cu totii cum sunt:cu buzunarele cascate si nesimtite.MMajoritatea nu toate.Fug ca s-a trezit Geo si e deja la a doua tura de pat.Ajunge in dreptul meu si ma suge pe la coate,genunchi maieu pana ajunge la tzatza.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
briza_marii spune:
Acus am vazut si eu pozele. Rebiana, noroc cu prietenu b6 - cum spuneam - . Frate, eu cred ca tu ai avut marsupiu. Cum e posibil sa ai 2 copii si sa arati asa.
Ella esti de coma!!!am ras asa de tare la faza cu parasutele ca l-am trezit pe husband care atipise langa fi-su
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
LAlexandra spune:
FETELE, multumim de aprecieri
Rebiana...nu prea am mancat in sarcina pt ca 9 luni am avut arsuri groaznic la stomac....DAR...cu toate astea nu arat asa ca tine....de fapt cred ca is de 2 ori ca tine.
ce ciuda mi-e ca si eu ma uit la toate pozele ca imi place de numa sa ma uit....si nu prea am timp sa scriu la fiecare...dar imi fac eu timp intr-o zi
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
child spune:
DENISA ia-l! Merita!
Si sa-l dai cadou si tot merita sa-l iei.
Daca nu-l iei tu il iau eu.
Dar nu stiu unde sa ma uit.
M-am uitat la umanitare dar e ceva de citit!
Tu urmaresti zilnic?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ioanact spune:
citat din mesajul lui ellanik Ioanact indemnizatia vine pe luna anterioara nicidecum pe luna in in curs si doar pe luna intreaga nu pe bucati. Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
Asa ma gandeam si eu, numai ca nu inteleg de unde e suma asta..pt ca nu ma incadrez sa i-au 70 % din brut (adica m mult de 600), deci raman 600 + 200 alocatia.
Ma lamuresc eu luna urmatoare.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
LAlexandra spune:
ALINA, atunci inseamna ca e alocatia pe lunile mai, iunie, iulie si indemnizatia pe luna iulie+zilele din iunie
dayanara spune:
citat din mesajul lui briza_marii Frate, eu cred ca tu ai avut marsupiu. Cum e posibil sa ai 2 copii si sa arati asa. Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
asta cu marsupiu e tare:)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
LAlexandra spune:
Acum mi-am amintit....voi nu aveti decizia, mie mi-a venit acasa decizia, prima, in care nu e inca micsorata...acum astept sa vina a doua...