Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)
Raspunsuri - Pagina 16
ionela.n spune:
Deci gata... maine fac mancare cu usturoi 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 32+
Minunea noastra
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Fistiq, la ce maternitate ai fost?nu am retinut... Tina, cu Mihai Alexandru (38+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
PAi pe Grivitei, la Medlife. Si Ana Perianu tot acolo a nascut, tocmai de aia si ziceam ca daca as fi fost mai inspirata as fi putut sa-i vad bebita.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+
ana_25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fistiq
Ana!! Multumim!Sper ca asta nu inseamna ca ne dai papucii/ botoseii SA stii ca Maia nu are de ce sa fie geloasa ca am insistat pe cit de fetita pare bebe al Andreei in poze ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+ |
Nuuuu,nu-i da Maia botoseii la Tudor asa cu una cu doua!!Vrem doar sa ne revansam pt scutecele!!
Si Maia nu e geloasa,ca a invatat-o mami ca gelozia-i boala prostului!!

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 CHICHI si sotul radea de mine ca i-am luat in picioare si-mi atarna calcaiele afara din slapi!! ![]() Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 33+
Fistiq spune:
Alexuza, am admirat si eu lucrusoarele tricotate. Sa i le pastrezi sa i le dai cind o fi mare. Si bb Tudor a primit 2 perechi de botosei tricotati care au fost ai sotului cind era bbel
Fistiq spune:
Ana, multumim mult si-o pupam pe Maia
Eee, acum de la noi urmeaza sa vina o surpriza: inelul! 
![]()
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Cristina Toma Andrei/Alexandru 33+ |
Poarta...43!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Ana, multumim mult si-o pupam pe Maia Eee, acum de la noi urmeaza sa vina o surpriza: inelul! ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+ |
Asta da surpriza!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
maitreyi spune:
m-ati rezolvat cu usturoiu ala
mi-am tras un mujdei de ala mai mult crema decat apa si am bagat cu cartofi prajiti si acu cred ca is balonata
sau s-o fi cocotat bebe mai sus?
numa usturoi am in cap ca nici nu stiu daca vroiam sa mai zic ceva sau nu 
aaa...cu nr la papuci
sa n-aveti cumva iluzia ca veti reveni dupa ce nasteti la condurii cenusaresei
eu purtam acum 2 ani 34 jumate, dupa ce am nascut, fara sa mi se fi umflat picioarele in sarcina sau latit de la greutate ca am stat numai in pat, purtam 37, iar acum port si 39 
-----
Mami de
roza +
34 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Deci gata... maine fac mancare cu usturoi ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+Minunea noastra |
Eu nu mai pot manca maine usturoi!
Ca merg la nunta si nu vreau sa lesine nuntasii!!!Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
cu Mihai Alexandru