Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Donna, pai sunteti inca "tinerei". MAi ai suficient timp pina la cel putin 38 de saptamini ![]() Eu in vreo 2 saptamini le-am rezolvat aproape pe toate. 2 zile am tot dat comenzi pe net si apoi au venit treptat. DE prin magazine am mai rezolvat niste maruntisuri si in mare suntem gata. Acum mai am niste treburi organizatorice prin casa dar cred ca le mai las in pace, ca mai bine nasc dupa 36 de saptamini cu ele in dezordine decit la 34 cu totul ordonat ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+ |
I-am dat comanda mamei mele de o pereche de botosei micuti si dulcei pt bb Tudor!!Sper sa-i faca sapt viitoare.

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Alexuza sunt tare frumusele!!Sa le poarte sanatoasa!!Si cu placere ca doar le-a facut mami!!

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
LoraG76 spune:
Alexuza, sunt f. frumoase "haioseniile"!
Eu n-am defel talent la crosetat si nici rabdare.
Lora, mami de Iustina si 
38+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Aaaaa si tocmai mi-a luat sotul o pereche de slapi de casa marimea 38-39! siii.....nu-mi incap picioarele in ei!! Eu normal port la picior 36!! Am niste picioare de godzila!!Ana 32+ Maia Elena lu' mama |

Cristina
33+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Alexuza, sunt f. frumoase "haioseniile"! Lora, mami de Iustina si ![]() 38+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Multumesc , ANA , LORA INAFARA DE ASTEA HABAR NU AM SA TRICOTEZ ALTCEVA
Burtica de
37 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE
ana_25 spune:
CHICHI si sotul radea de mine ca i-am luat in picioare si-mi atarna calcaiele afara din slapi!!
Cred ca trebuia sa-mi ia 42!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Alexuta foarte dragute ``haioseniile``! Ce bine ca te pricepi!
Anuta eu in curand voi lua adidasii sotului cred, deci... 
Cristina
33+
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
I-am dat comanda mamei mele de o pereche de botosei micuti si dulcei pt bb Tudor!!Sper sa-i faca sapt viitoare. ![]() Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
Ana!!
Multumim!Sper ca asta nu inseamna ca ne dai papucii/ botoseii
SA stii ca Maia nu are de ce sa fie geloasa ca am insistat pe cit de fetita pare bebe al Andreei in poze
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+
office spune:
| citat din mesajul lui alexuza http://picasaweb.google.com/106054890396999819053/Haiosenii?authkey=Gv1sRgCNeZn8TTrcX1Yw# Burtica de 37 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE ![]() |
Foarte dragute!
Tina,
cu Mihai Alexandru
(38+) si mamica de Iulia Maria
(24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
Fistiq, la ce maternitate ai fost?nu am retinut...
Tina,
cu Mihai Alexandru
(38+) si mamica de Iulia Maria
(24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Eu normal port la picior 36!!