Delfinasi de iulie-august (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, Isa de fapt azi a vrut sa fie draguta, sa fie solidara cu delfinasii nostri, ca tot am povestit de smiorcaieli si maraieli...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

crispro, atunci delfinasii vostri ar face bine sa fie solidari cu Isa mea cand e cuminte!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
Oana, la tine ramane in septembrie? Ai reusit sa rezolvi si cu restaurantul si cu biserica?

da in 25 sept ...acum incepem organizarile si cumparaturile

Paula si eu m-am constipat

...fetelor de cateva zile bune Matei imi goleste un san si nu se satura , mai iese cu pompa doar vreo 10 ml...si ii dau si din al doilea san.
ori are o perioada in care creste mai mult si are nevoie de mai mult laptic...ori scade productia mea

mi-am mai luat ceai de la Fares, Galafor...si am comandat Mamma+

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mersi fetelor de voturi

Oana va avea un puseu de crestere, se zice ca atunci da senzatia ca nu se satura...am citit undeva ca au pusee de crestere la 2,4,6 sapt...apoi 2 luni...s.a.

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Va multumesc fetelor pt sfaturi,ca de obicei toate dulcele.

Mi-a adus niste papuci...crede ca il iert insa nu.Asa imi place sa merg la cumparaturi si el mi-a luat si bucuria asta .Nu e de ajuns ca stau numai in casa.

Sorina,Racusor have fun maine

Oanna si nu numai tu,AICI este un articol foarte interesant despre alaptat si puseele de crestere.Sincer mi-a deschis ochii.Eu ca bezmetica incepusem sa cred ca nu mai e consistent lapticul meu insa de fapt saracu e in crestere.Off

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Fetelor, iar vin cu intrebari de ... Scuzati ca va tot pun intrebari, cand voi sunteti asa ocupate cu bebeii...dar chiar am cautat si nu gasesc nimic...
As vrea sa imi iau burtiera pt dupa nastere, dar nu stiu unde sa caut...
Voi de unde v-ati luat? Cat a costat? Am cautat si pe net, dar nu am gasit nimic, eu as vrea una tip pantalon si in plus ar fi prima data cand comand pe net si nu stiu cum se procedeaza, cume cu comisionul pt transport etc... ma puteti ajuta cu un sfat, pls...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"

Nu are sens sa comanzi de pe net ca la preturi sunt cam ridicate...(in jur de 100 lei) Eu mi-am luat un chilot cu burtiera (denumirea cunoscuta este de pojartier) de la un magazin de lenjerie si am dat 25 lei...E f bun si se cunoaste..Burta mea s-a retras f frumos
fericita 39+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
Paula, inca nu am mers solo cu bebe... Parca mi-e groaza, sa nu se inece, sa nu il apuce plansul (mai ales ca e plangacios) in mijlocul intersectiei... Al tau e cuminte, nu stiu. daca imi amintesc bine, Tina merge solo cu bebelu...

Racusor', maine botezul!!! Va urez de pe acum o zi minunata, petrecere faina, si copil cuminte!!! CUm stai cu freza? Mergi azi sau ai gasit pe maine coafor?

Da, eu conduc cu el in scoica si nici macar nu-l vad,dar la semafor ma uit sa vad daca misca piciorusele, si daca le misca e treaz.Oricum nu am iesit cu el din oras, ma rezum la plimbari de 15-20 min.
Am tras si pe dreapta si l-am linistit......
....si totusi e cam palpitant!

Racusor, sa va dea DD multa sanatate si putere.
Lui Andrei ii doresc sa aiba parte de tot ce este mai bun pe lumea asta si mult noroc!
Sa va bucurati de el si distractie placuta!!!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, eu nu am mai baut ceai de 2 zile si parca mi-am mai revenit. Nu mai sunt asa constipata. Acum beau bere fara alcool toata ziua si a inceput Raul sa faca kk de 4 ori pe zi. O dau in cealalta: mi-e frica sa nu faca diaree...Ati fost la controlul de o luna? Am tot uitat sa te intreb...
A supt de la san 100 ml, dar bineinteles ca a tb sa ii dau si LP pt ca isi sugea manutele.
O sa incerc si eu sa ies cu el cu masina. Cand mergem cu tati cu masina doarme non stop in scoica.
Va doresc noapte buna si distractie placuta Racusor si Sorina maine. O sa avem primii delfinasi crestinati... O mai avem si Bea, care a fost prima, dar parca zicea Crissy ca mai tb facuta o slujba.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, azi am calcat stramb! Mi-a luat sotul pepene!!!...binenteles la rugamintile mele
...am mancat 2 felii si vb sotului cine se distreaza plateste, dar poate n-o fi chiar asa...i-am dat preventiv si colief ca mi-e frica sa il las doar cu espumisan.

Am si debridat in casa dar nu stiu cat sa-i dau. Voi cat ii dati?

Espumisanul il dau inainte de fiecare masa, 5 pic

Multumesc fetelor care mi-au dat un vot pt nepotel.

De vreo 2 sapt am cateva zile (3zile pe sapt) in care ies cu prietenii si in acelasi timp si fini la terasa. Sotul m-a trimis!

A spus ca ma intelege perfect. Cand ne-am externat a stat si el in CO 2 sapt si a cam inebunit acasa si acum ma crede, dar fara sa-i spun eu.
Sa va spun cum facem....ii fac baitza de la ora 21.00, dupa papa pana pe la 22,... dupa care sar direct in haine si plec o ora si jumatate la terasa. Copilul doarme cand vin si am timp sa ma si relaxez inainte sa-i dau san.

Este destul de obositor, nu intotdeauna stau linistita la terasa si credeti-ma ca atunci cand intru pe usa ma duc direct la el si ii spun ca mi-a fost dor de el.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si eu am mers azi cu delfinasa cu masina, am pus scoica in partea dreapta ca sa o vad in caz ca se trezeste si am fost la cumparaturi.fiind mai multi km de parcurs mia fost teama sa o pun in spate singurica si a fost super ok.

noi am facut si baita,de acu incep fitele la tzitziaaa si sa vedeti ce toanta suntin timp ce o tineam cu burtica in jos sa o spal pe spate i-am bagat ca toanta fata in apa si era toata plina de spuma,m-am speriat cand am vazut ca ma temeam sa nu fi inspirat apa.asa ca am terminat imediat baita si am invelit-o in prosopel si am tinut-o in brate ca sa nu o sperii de apa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Angharad, uf! bine ca s-au linistit apele si acum sunteti bine.

btz_ovi, asa e! e groaznic sa stai numai in casa. Eu mai fug cate 1 ora cu treburi pentru munca, dar sincer simt diferenta. Parca am alt tonus.

paula, eu am renuntat la proba cantarului. Am incercat 1 zi, dar mai mult m-am stresat. Cantaresc copilul saptamanal si atat.

tina, debridat eu ii dai 2 ori pe zi cate 2,5 ml timp de 10 zile. Eu am reteta de la medic asa ca nu stiu ce sa iti zic.

Mycya, esti curajoasa. La noi, sotul spala copilul.

Sa va spun ca mandra mea rade la tati tot timpul, iar la mami ioc? Mami e cu tzitzi. Atunci o iube si pe mami.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput