Delfinasi de iulie-august (184)
Raspunsuri - Pagina 6
Mycya spune:
Duamni ce repede trece timpul asta,deja botezulacus o sa vb de ce anume ne-au mai stricat prin casa,de sertarele trase si de lucrurile sparte,de perlele ce le vor scoate din gurita si de cate boacane vor mai face.
Racusor,Sorina sa aveti o zi superba si sa petreceti cat mai frumos
am reusit sa dorm o ora jumate,numai bine m-am odihnitacum i-am dat la gagicuta de papa,mi-am pus si eu sa imi fac o supica dupa care iar la nani daca nu gasesc ceva de vizionat pe la tv.
Crispo e cu ochii pe mine asai
crisy sa stii ca nu e o idee rea
Mami de Andra Maria 02.08.2010
btz_ovi spune:
Eladea
Recunosc si eu sunt vinovata,sunt prea slaba si nu imi impun punctele de vedere in fata alor mei,ma enervez imediat,urlu,nu iert,nu las de la mine dar toti cei de langa mine nu isi imagineaza ce greu imi e doar eu cu bebe toata ziua,nedormita,nemancata.Nici timp sa ma duc la buda nu am cateodata
Nu zic,accept sfaturi,tin cont de ele insa nu imi place sa fiu obligata sa zic asa si comparata.Socrul se lauda ca ma ajuta insa de fiecare data nu stie sa imi zica decat atat "e obraznic,e rau,tie iti seamana(de parca m-a crescut el),Ovidiu era cuminte,bla bla bla",sotia lui "Vaii de ce da asa din gura Paul?Are convulsii,du-l de urgenta la spital",mama a uitat cum e sa ai copii si i se pare usor, sora mea nu stie cat e de greu mai ales la primul,ea nu stie sa imi zica decat atat "Angela prietena mea face asa,foloseste alea,baiatul ei face asa,tu de ce nu faci asa?,uite eu de ce nu fac,sa nu ma chinui"(ea nu poate sa faca copiiidecat prin FIV insa parerea ei este :de ce sa platesc o viata imprumuturi pt un FIV nereusit"?) si lista poate continua...
Va multumesc prietene dragi ca sunteti alaturi de mine
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
tina_80 spune:
imi dati si mie un vot pt nepotelul meu? multumesc!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Noi botezul nu stiu cand il vom face.Era stabilita data de 11 sept ca sa fie dublu eveniment (pe 10 noi ne-am cunoscut) insa nasii initial nu puteau,pe 18 nu putea socru,pe 25 nu puteau ai mei asa ca ramasese pe 2 oct.Dupa cateva zile nasii ne-au anuntat ca nici pe 2 nu se poate si sa ramana data initiala insa dragul meu sot s-a enervat ca tot comanda nasii si nu mai vrea el.Asa ca eu voi ramane cu el nebotezat o perioada din ce vad. Plus ca nu vrea sa plecam la Barlad in week-end,i-am explicat ca mi-e dor de casa (nu am mai fost din iunie),ca vreau sa ma odihnesc avand in vedere ca sunt mereu singura si tatal lui nu ma ajuta deloc cum a promis,insa el fiind foarte suparat pe ai mei nu intelege.Si cel mai rau este ca eu sunt la mijloc,nu pot sa le zic alor mei adevarul deoarece nu vreau sa creez tensiuni si fac ceva ce nu imi place: sa ii mint.E atat de rau sa fii la mijloc Ma scuzati fetelor insa nu am cui sa povestesc,eu de cand am terminat facultatea acum un an am ramas fara prietene,voi sunteti singurele care ma asculta Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Belu multumim mult de urari. Noi nu facem cumatrie, la ora 10 ne przentam la biserica si dupa mergem la un gratarel (la o pensiune in afara orasului, in aer liber), familia si cativa prieteni apropiati. Fara tam tam. Spr sa ne distram!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
Mycya spune:
Btz sunt alaturi de tine iubita,stiu prin ce treci ca am fost in aceeasi situatie,la tine acu e si mai rau cu bebe,oboseala acumulata,bebele,lipsa de timp pt tine....multa rabdare draga mea si impune-te,fa botezul cand vrei tu nu cand vor altii,dute acasa singurica cu bebe fara sot daca el nu vrea sa mearga si daca stii ca acolo te vei simti mai bine,macar cateva zile sa te relaxezi,sa mai prinzi forte.te si sper sa rezolvi totul cat mai repede sa nu mai stai in asemenea stres.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
paula_m spune:
Btz, imi pare rau ca treci peste asa ceva. Dar ei ar tb sa te inteleaga pe tine, tu esti cea careia i s-a schimbat toata viata si nu ar tb sa faci tu si efortul de a-i intelege pe ei si de a-i suporta. Poate ar tb sa ai o discutie f serioasa cu sotul tau, pt a-i explica ceea ce simti tu. E imposibil sa nu te inteleaga...
Eu am o pb...cum calculez cat a supt la san, dupa gramajul de la cantar? De ex, daca a luat 15 grame dupa ce a supt cati ml a supt? 15 ml lapte?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
crispro spune:
Rodi, Isa de fapt azi a vrut sa fie draguta, sa fie solidara cu delfinasii nostri, ca tot am povestit de smiorcaieli si maraieli...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
sorina_goga spune:
Eladea, Crispo, Mycya Multumim de urari!
Belu votat si noi!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Btz, imi pare rau ca treci peste asa ceva. Dar ei ar tb sa te inteleaga pe tine, tu esti cea careia i s-a schimbat toata viata si nu ar tb sa faci tu si efortul de a-i intelege pe ei si de a-i suporta. Poate ar tb sa ai o discutie f serioasa cu sotul tau, pt a-i explica ceea ce simti tu. E imposibil sa nu te inteleaga... Eu am o pb...cum calculez cat a supt la san, dupa gramajul de la cantar? De ex, daca a luat 15 grame dupa ce a supt cati ml a supt? 15 ml lapte? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
Da, Paula, asa se calculeaza. Cate grame in plus, atatia ml.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)