*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Felicitari ginye! Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti numai bucurii in ea!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Criss Ami Fluturasha multumesc!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusa IuliaCospy, multa sanatate si bucurii!

Bravo Gynye, sa fie cu noroc!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ginye, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte de liniste si bucurii in casuta noua.Spor la impachetat si mutat.

Otilia, am vazut poze cu Iulia si am ramas impresionata de cat de bine poti sa arati. Parca nici nu ai nascut.Spune-ne si noua care este secretul? Eu timp de cateva saptamani dupa ce l-am nascut pe David am fost praf...secretul e la al treilea copil sau de la al doilea in sus? Am vazut poze si cu scolarita Ana si cu Elisa cea dragastoasa.Sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele.

Darling, ufffff...numai peripetii vad ca aveti cu Edi.Sper ca nu e nimic grav cu muscatura. Si David a cazut de cateva ori si si-a facut si o muscatura urata pe partea interioara a buzei inferioare si i-a ramas semn de la acest incident. Mare dragoste a lui David este acum o motocicleta de impins cu picioarele si alearga pe ea cu viteza foarte mare, asa ca la prima frana brusca pe care a pus-o (acum vreo 4-5 saptamani) a sarit peste coarnele motocicletei si a venit direct in cap. Eram la un pas de el si nu mi-a venit sa cred ca poate sa cada asa rau intr-o fractiune de secunda. A fost lovit pe toata partea stanga a fetei.Arata de ziceai ca a luat cativa pumni in fata, dar i-a trecut, iar el a uitat si acum alearga la fel de repede cu motocicleta minune.La anul vrem sa facem upgrade la bicicleta pe acelasi sistem, dar ii vom luam si casca de protectie, fiindca altfel nu se poate.

Noi ne-am intors vineri din concediu.A fost frumos dar obositor.La mare David a fost inebunit de apa.Primele 3-4 zile cu greu il scoteam din apa, si doar pana la tarm, ca acolo ramanea sa care apa cu galetusa. Apoi am fost la tara.David s-a bucurat din plin de stat afara toata ziua, de mancat struguri, desi necopti, direct de la sursa, de mancat zmeura si capsuni, de alergat pisici si alte astfel de copilarii.Din pacate de la mancat fructe nespalate si in special boabe de struguri necopti a avut cateva scaune moi, care ne-au mai dat peste cap programul. In rest ...am alergat toata ziua dupa el. De cand ne-am intors spal haine continuu si am senzatia ca nu am avut niciodata atat de multe haine de spalat. Azi mi-a fost insa ingrozitor de rau.M-am trezit la 6 dimineata fiindca se invartea patul cu mine cu o viteza ametitoare.Am incercat sa ma ridic din pat dar nu am reusit decat dupa minute bune, iar ca sa ajung in camera lui DAvid a trebuit sa ma tin de pereti.Cu greu am readormit si am sperat ca ma voi simti mai bine la trezire, dar nu ama vut noroc.La fel de rau m-am simtit si la 8 cand s-a trezit David: ameteala, toata casa se invartea cu mine, fara echilibru si greata. Am stat in pat toata dimineata si pe la 12-13 am inceput sa ma simt ceva mai bine.Nici acum nu sunt ok, dar sunt mult mai bine decat dimineata, pot sa merg fara sa ma tin de mobila sau pereti.Banuiesc ca starea s-a datorit diferentei mari de presiune si temperatura.

Fluturasha, Bebecris, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Malinas sa va fie de bine concediul!

Eu sunt foarte bine cu exceptia unor insomnii cateodata, sarcina merge super, bebelina foarte miscacioasa, uneori ma trezeste noaptea - are ora de balet si vrea sa o asist.

Trimite-mi si mie un PM cu nr. tau de telefon poate ne mai vedem si noi. In sarcina asta am spalat 2 telefoane in decurs de 1 luna, unul la masina de spalat si unul in chiuveta plina cu apa, asa ca nu mai am nr. tau.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Buna diminea#355;a dragele mele,
Intru repejor, inainte de o zi de munca plina, sa va multumesc din suflet pentru urari. Sa se intoarca inmiit si la voi!
De asemnea, va invit la o felie de tort si un pahar de suc, ca sa poata bea si gravidutele noastre!
Ginye, sa stapaniti sanatosi casuta si sa va bucurati in ea cu totii!

Va pup pe toate si fug la treaba!
Iulia, Mami de Printesa Sara Andreea (azi facem 1 an si 9 luni)

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Malinas IuliaCospy multumesc!

Malinassper sa te simti mai bine azi!

Mergi la inceput

Cine imi poate recomanda un alergolog bun in Bucuresti?...pt sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ginye, azi sunt bine, parca nu am avut nimic ieri.Poate o idee mai obosita, dar in rest sunt ok.

Voi cum stati la capitolul dentitie? David are asa: cei 8 incisivi (4 sus si 4 jos), apoi i-a iesit primul rand de molari - 4 bucati si apoi cei 4 canini. Acum insa am observat ca i-a spart si al doilea rand de molari in partea de jos, asa explicandu-se si maraiala si lipsa poftei de mancare.Doar ca mi se pare ca molari de acum ii ies parca prea repede. Voi in ce stadiu sunteti?

Mergi la inceput