*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc de aprecieri mamica draga. Da, pot spuen ca s-a acomodat pe unde am fost si i=a facut bine si aerul de mare si de munte. Da, statiunea Slanic este minunata. De aceea am optat sa facem o distanta destul de lunga pana acolo, mai alesc ca nici unul din noi nu a mai fost prin zona aceea niciodata. Asa pentru toti a fost ceva noi si frumos. Am innoptat la pensiune la 30 min de mers pe jos pana in statiune (asa scrie in brosura lor de prezentare, cam cum era localizata pensiunea fata de statiune)(dar noi nu am experimentat sa vedem la picior cum este, pentru ca pana in statiune era soseaua pe unde mergeau masinile si era rsiscant de mers cu copil, asa ca de cate ori mergeam in statiune mergeam cu masina), dar nu as recomanda-o pentru ca patronul este o fire care se ragandeste si nu arata ca pensiune de trei stele sau margarete. Am mers pe principiul ca are trei stele si va fi super, dar nu intotdeauna este asa. Asa ca... pot spune ca sunt multe hoteluri ff frumoase chiar in statiune si f multe lume pentru izvoarele termale care sunt benefice pentru sanatate (atat pentu ochi, atat pentru digestie, pentru diabet, etc.).
La mare am stat la hotel Dobrogea proaspat renovat si chiar aici pot spune ca jos palaria, chiar are trei stele (fff curat, impecabil si ospitalieri). As recomanda cu caldura hotelulsi pe deasupra aveai doar 10 min de mers pe jos pana la mare.

Off ce nasoale sunt starile legae de dantura pentru cozonaceii nostrii. Stari de irascibiliatate la maxim. Urez sa treaca mai repede aceasta perioada si sa fie tot timpul intelegatori si veseli, asa cum ii stim pe ei.
Pupici ambilor cozonacei si putere multa draga mamica cu ei. Numai bine.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

MONICUS, foarte frumoase pozele, Ana e o dulce, se vede ca i-a placut peste tot! Mi-a placut mult cum arata Slanic Moldova! Unde ati stat acolo? Dar la Neptun-Olimp? Si noi tot la Neptun-Olimp am fost...

CRISS, sper sa-ti iasa planul cu revenirea la serviciu!

ELI, bafta la eco! Offf, ce spui tu acolo de biata matusa de 82 de ani... nu pot sa cred ca exista astfel de animale!

Si eu am aceleasi probleme cu Anastasia, cred ca ii ies caninii, ca face uneori niste crize - unele pe fond de gelozie fata de Radu, daca cumva vine el si mi se-asaza in brate sau daca ma joc cu el sau ma uit intr-o carte cu el, vine si-l impinge si daca ii explic ca e fratiorul ei si puiul meu si ca trebuie sa-l iubeasca, incepe sa urle si ma bate... Aseara a plans 40 de minute ca la colici dupa o astfel de faza, cred ca a fost pana la urma o criza de dinti, a urlat inclusiv la dus, unde de obicei se linisteste,a urlat la imbracare, nu-i convenea nimic, n-a vrut sa pape, pana la urma s-a linistit in brate si a adormit de atata urlat... s-a trezit dupa vreo juma' de ora si a papat lapticul... a fost traumatizant. In timpul asta Radu a fost atat de cuminte (doar ca si el s-a speriat de imaginile noastre reflectate in geam - se intunecase afara) si a venit urland la mine sa-l iau in brate... taica-su pregatea baita... cand l-am luta, ea a inceput sa urle si mai abitir... Radu s-a linistit saracul si a adormit in patut in timp ce Anastasia urla in continuare.. N-am putut sa-i dam nici Nurofen ca nu voia nicicum... In sfarsit, sper sa nu se mai repete, sa iasa caninii aia si sa terminam

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Wow, ce liniste pe aici.

Noi suntem bine, Iulia creste, e un copil foarte ascultator cu mici crize inerente, ii place sa deseneze cu creta pe asfalt, sau mai bine zis sa-i desenez eu, dar incearca si ea sa traga niste linii si imi spune ce e fiecare: tataie, mamaie, miau, etc. Vorbeste destul de mult, in fiecare zi spune cuvinte noi, unele corect, altele cum reuseste, caci evident nu pronunta inca cateva litere. Cu sarcina ma simt super, nu-mi vine sa cred ca peste 3 luni si ceva o sa mai am o bebelina, nici nu stiu cand a trecut timpul.

Bebecris, cum te mai simti?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, dandusa!!!
La multi ani, IuliaCospy!!!

Sanatate si tot ce va doriti

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 34+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani dandusa si IuliaCospy!

Olivia, ce putin mai ai si tu si-ti vezi minunea...Mai ai rabdare?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dandusa si IuliaCospy
Multa sanatate si tot ce va doriti!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata

LA MULTI ANI! DANDUSA SI IULIA_COSPY!!! sa fiti sanatoase si iubite de dragii vostrii sotiori si copilasi!!!

24+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Olivia, ce putin mai ai si tu si-ti vezi minunea...Mai ai rabdare?

Abia astept sa treaca timpul

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 34+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Dandusa si Iulia_Cospy !Sa fiti sanatoase alaturi de cei dragi ! Asteptam vesti de la voi

Felicitari Gynie !..tre sa dai de baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Sunt super fericita...tocmai am incheiat contractul de vanzare -cumparare! In sfarsit avem casuta noastra!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Z_Iulia, Dandusa, IuliaCospy LA MULTI ANI!!!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi voua!

Ginye super veste!!!! Felicitari!!! S-o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea! Ma bucur din suflet pentru tine!!!

Noi suntem momentan in deplasare....la mare. Luca a fost extrem de cuminte pana acum. Nu are nici o treaba cu apa anul asta..in sensul ca, sa n-o vada. Drept urmare, a stat cuminte si s-a jucat cu jucariile de nisip in fata mea. Spre surprinderea mea, el care misuna in parc o gramada, aici n-a avut treaba sa mearga la nimeni, nu l-au interesat alti copii, alte jucarii, nimic...parca era altul. Pe de o parte, norocul meu, pentru ca plaja de dupa ora 17 am facut-o doar noi doi, baietii nostrii mari fiind la antrenament (ca apropo, noi suntem cu totii in cantonament cu karatele ).
Saptamana viitoare revin si cu poze de aici.

Mergi la inceput