*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*
Raspunsuri - Pagina 2
Darling_ spune:
Anes felicitari pt eco, ma bucur ca a iesit bine .
Monicus sa va fie de bine concediul.
Adriana w34+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica. Hai ca mai ai si tu putin si il vei tine pe bebe in brate. Apropo, Eduard este "pregatit" pentru venirea noului fratior? Bafta la eco si sa se faca bine cozanacelul.
Citat: |
citat din mesajul lui Darling_ Monicus sa va fie de bine concediul. |
criss ce mai face Sofi? Ce nazdravenii?
Olivia26 spune:
La multi ani, Z_Iulia!(scuze pt intarziere)
Anes, felicitari pt vestile bune
Monicus, bine ati revenit din concediu.
Darling, bafta la eco, al meu avea 2 kg la 33 sapt si cateva zile si mi-a zis ca pana la 40 sapt o sa fie cam tot cat dav adica in jur de 3 kg jumate. Si eu sper sa fie mai usor data asta Imi pare rau de limbuta lui Ed, uf saracutul, sper sa nu fie nimic grav Si daaa arati supeeer, te-am admirat de cand am vazut poza dar am uitat sa-ti spun atunci
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 34+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Z_iulia, multa sanatate si impliniri!
Monicus, tu nu ne-ai spus ce progrese a mai facut Ana nazdravana ta. Uneori cand o vad pe Elisa ca urca scarile imi aduc aminte ca era iarna si Ana ta imbracata gros urca scarile la bloc .
Darling, am vazut si eu poza de acum o luna si acelasi lucru am remarcat. Doar burta e de tine . Si eu am baut ceai de frunze de zmeur, in ultimele zile chiar mai concentrat si bine am facut ca daca mai statea putin depasea 4kg.
Oliv, 3.5 kg e perfect. Asa mi-au zis si mie, la amandoua fetele nascute aici si surpriza Elisa a avut cu 300 de gr mai putin, Iulia cu 300 de grame mai mult.
Dar ce putin mai aveti voi doua pana va vedeti comoara numarul doi
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eliza_cri spune:
neata
scrisesem un mesaj dar evident ca fuse...
CRISS si Z-Iulia cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI! sa fitit sanatoase si iubite
otilia imi plac f f mult pozele cel mai mult energia pozitiva degajata si falcutele lui Iulia care este xerox dupa primele fetite
darling felicitari pt bebeloi ...regret incidentul cu baiatul va trece
anes felicitari pentru rez de la echo..imi pare rau ca nu ai fost pe deplin multumita..lasa bine ca e totul bine
noi suntem bine ...aseara am facut un exces de zel si am mers nitel pe afar si evident ca la intoarcere m-a durut nitel pe vagin in sus...am luat pastilutele si a trecut la cca 30 min, dar m-am mahnit numai otara am mers ..off inca putin, inca putin
in alta ordine de idei am fost bulversata de unele drame petrecute in mijlocul neamului..o matusa dea sotului de 82 de ani care e vaduva de ani buni, a fost jefuita, legata si batjocorita in ultimul hal..nu va mai spun ...niste nenorociti cum iti poti bate joc de un om asa batran si mai si abuzezi de el cand ti-ar putea fi mama sau bunica...
pe 2 septembrie am mult asteptata intalnire cu prof Pelinescu la morfofetala...ah asa am niste emotii
va pupam
24+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
criss703 spune:
Monicus sa va fie de bine concediile , ceva poze? sa ne clatim ochii , Sofi de vre-o 2 saptamani e tot mai..reaaa , nu-i mai convine nimic , urla , trage intr-una de mine ...uf e tare obositoare , sper sa fie o faza trecatoare ca nu era asa pana acum
Fetelor , Eli ma bucur ca inca primesc felicitari de La multi ani , petrecerea e doar in weekendul acesta asa ca nu e tarziu
Eli , tinem pumnii sa stea cuminte fetita inauntru si sa iasa bine morfofetala , imi pare tare rau de matusa sotului
Darling mai un pic si are loc a doua mare intalnire , tinem pumnii sa fie mult mai usor ca prima data (daa si eu am vazut poza ..burtoi mare si mami frumoasa !)Pupam Edu necajit
Olivia ce aproape de termen esti si tu , mai cateva saptamani si fluturam agitatele , pentru David
Z_Iulia La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti !
Anes felicitari pt. rezultatele bune de la eco , imi pare rau ca nu a iesit cum ati vrut concediul ..la anu' o fi mai bine .
monicus spune:
Pot spune ca are o imaginatie de ma uimeste. Tot timpul este pusa pe facut ceva. Nu sta o clipa. Se urca peste tot. Urca scari cu usurinta, cateva la numar, singura fara sa se sprijine, dar la coborarea acestora imi cere ajutorul.
Vorbeste pe limba ei si spune de toate cateva cuvinte, dar nu leaga cuvinte. O sa mearga la gradinita particulara si ea de prin octombrie si spere fericire va fi colega de gradinita cu Luca, cozanacelul Amaliei.
In concediu am fost la salina Targul Ocna si am facut cateva "cure" de aer de salina recomandat pentru cei care fac des rosu in gat, bronsolite, bronsite, tuse, ast, etc, tot ce este legat de caile respiratori.. Vin f multi oameni care fac aceste proceduri si dupa ceste proceduri nu mai au probleme toata viata lor cu caile respiratorii. Noi am aflat din a treia zi de stat la Slanic Moldova,ca salina este buna pentru caile respiratorii si face bine din toate punctele de vedere. Noi daca am fost aproape de Targul Ocna am zis sa profitam si noi de aceste "cure" vreo 4 la numar, "Curele" sau mai bine spus procedurile consta in a sta cel putin patru ore in salina. Este superb acolo. Nu te plicitisesti in salina. Veti vedea prin pozele pe care le-am facut acolo. Noi am facut de trei ori rosu in gat pana acum si de aceea am fost acolo si am profitat de salina.
citat din mesajul lui Otiliav Monicus, tu nu ne-ai spus ce progrese a mai facut Ana nazdravana ta. Uneori cand o vad pe Elisa ca urca scarile imi aduc aminte ca era iarna si Ana ta imbracata gros urca scarile la bloc . |
eliza_cri Ai mai multa grija de tine si papusa sa stea cumintica.
criss703 Sunt multe poze...Marea privita de noi
...Muntele privit de noi
Si Ana face crize nu este singura Sofi.. ca te aduce... la..... nu mai spun.. Cand i se pune pata pe ceva se apuca de plans si nu se lasa pana nu cedez eu sa ii dau sau sa ii fac nu stiu ce lucru sau sa ii dau voie sa urce, unde nu are permisiune. Nu stiu, dar din cauza molarilor care sta sa sparga (abia astept pentru ca incheiem si noi lista) tot timpul baleste, iar de se uda imediat pe tricou si este si irascibila pe deasupra. Sper din toata inima sa fie si la noi o faza trecatoare.
Apropo citisem ca te gandesti sa reiei serviciul. Te-ai decis cand?Si cu cine va sta draga cozonacica?
criss703 spune:
Monicus am vizionat si poze si filmulete , cele de la munte mi-au placut mult , frumoase locuri !La mare unde ati fost ? la Neptun? mi-a placut Ana si coditele ei (si barcuta ) si ce frumos s-a jucat singurica pe plaja , oricum am vazut ca ati avut o vacanta frumoasa !
Da vorbeam de reinceperea serviciului dar sper din suflet sa-l incep doar in noiembrie (dupa implinirea celor 2 ani) deoarece pierd mult la salar fata de indemnizatie chiar si cu reducerea de 15%...deci nici nu vreau sa ma gandesc cat voi lua salar la reintoarcerea la munca , pana atunci mai merg din cand in cand la servici cateva ore/zi sa ajut colegele .
monicus spune:
Da, ti-ai dat bine seama. Pozele de la mare sunt din statiunea Neptun-Olimp. Multumim frumos pentru cuvintele frumoase.
Si sa fie asa cum iti doresti tu legat de servici. Tu stii mai bine. Tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti. Pupici multeeee.
citat din mesajul lui criss703 Monicus am vizionat si poze si filmulete , cele de la munte mi-au placut mult , frumoase locuri !La mare unde ati fost ? la Neptun? mi-a placut Ana si coditele ei (si barcuta ) si ce frumos s-a jucat singurica pe plaja , oricum am vazut ca ati avut o vacanta frumoasa ! Da vorbeam de reinceperea serviciului dar sper din suflet sa-l incep doar in noiembrie (dupa implinirea celor 2 ani) deoarece pierd mult la salar fata de indemnizatie chiar si cu reducerea de 15%...deci nici nu vreau sa ma gandesc cat voi lua salar la reintoarcerea la munca , pana atunci mai merg din cand in cand la servici cateva ore/zi sa ajut colegele . Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008 PovesteaNasterii www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi |
manumanu spune:
MONICUS, foarte frumoase pozele, Ana e o dulce, se vede ca i-a placut peste tot! Mi-a placut mult cum arata Slanic Moldova! Unde ati stat acolo? Dar la Neptun-Olimp? Si noi tot la Neptun-Olimp am fost...
CRISS, sper sa-ti iasa planul cu revenirea la serviciu!
ELI, bafta la eco! Offf, ce spui tu acolo de biata matusa de 82 de ani... nu pot sa cred ca exista astfel de animale!
Si eu am aceleasi probleme cu Anastasia, cred ca ii ies caninii, ca face uneori niste crize - unele pe fond de gelozie fata de Radu, daca cumva vine el si mi se-asaza in brate sau daca ma joc cu el sau ma uit intr-o carte cu el, vine si-l impinge si daca ii explic ca e fratiorul ei si puiul meu si ca trebuie sa-l iubeasca, incepe sa urle si ma bate... Aseara a plans 40 de minute ca la colici dupa o astfel de faza, cred ca a fost pana la urma o criza de dinti, a urlat inclusiv la dus, unde de obicei se linisteste,a urlat la imbracare, nu-i convenea nimic, n-a vrut sa pape, pana la urma s-a linistit in brate si a adormit de atata urlat... s-a trezit dupa vreo juma' de ora si a papat lapticul... a fost traumatizant. In timpul asta Radu a fost atat de cuminte (doar ca si el s-a speriat de imaginile noastre reflectate in geam - se intunecase afara) si a venit urland la mine sa-l iau in brate... taica-su pregatea baita... cand l-am luta, ea a inceput sa urle si mai abitir... Radu s-a linistit saracul si a adormit in patut in timp ce Anastasia urla in continuare.. N-am putut sa-i dam nici Nurofen ca nu voia nicicum... In sfarsit, sper sa nu se mai repete, sa iasa caninii aia si sa terminam
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008