membrane fisurate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu am avut membranele fisurate la 32 de saptamani, la mine a fost clar, a curs lichidul amniotic in voia cea buna, pana am ajuns la spital. Si totusi mi-au zis ca se poate reface, trebuia sa stau in pat, nici macar la baie nu aveam voie. Mi-au facut injectiile de maturare a plamanilor si ecografie imediat, acolo s-a vazut ca mai aveam ceva lichid, deci mi-au zis ca nu e problema totusi. Singura chestie a fost ca nu au putut opri contractiile, am facut o reactie urata la magneziu, asa ca dupa 3 zile am nascut.
Deci poate ca e dopul, cine stie, numai analiza poate zice. Insa eu zic ca daca nu a curs lichid, e totusi OK.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -15+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Cori, Otilia, Dolores, va multumesc mult de tot pentru informatii.
In cele din urma i-au facut ecografie ieri si s-a constatat ca nu sunt probleme cu lichidul, ca e in cantitate suficienta. Nu se stie daca are membrane fisurate. Nu se stie ce a fost de fapt scurgerea aia care nu s-a repetat, dar atunci a fost destul de abundenta (a ajuns pana la talpi). Probele pentru analize s-au pierdut undeva in neant; i s-a spus ca singura persoana care e calificata sa faca tipul asta de analize in spital este in concediu, asa ca Dumnezeu cu mila. I-au dat totusi, preventiv un ovul, in caz ca e candida. E aberant ce se intampla cu sistemul asta... A stat tot weekendul in spital si nu a intrebat-o nimeni nimic, ba mai mult, sambata toata ziua nu a fost apa deloc in spital. Ufff... nu stiu in ce tara traim.
Acum au externat-o si au zis ca la primul semn sa se intoarca.
Inca o data va multumesc pentru raspunsuri, sunt foarte utile si o sa-i transmit experientele voastre.

Mergi la inceput