Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann saracuta de tine! Da cum de s-a deschis asa ? Ai facut efort sau de ce oare? Ce tratament ti-a dat?

Te pup dulce multa sanatate sa tii bebelinele grasute pana la 40s!!

Alinusca eu as vrea sa merg cu sotu la cursurile alea (mai ales sa ii dea zile libere lui); cand aflati detalii despre cand incepe, unde se tine, ora sa puneti cu bold !

sugubina 24+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hera, Fluturasha Imi pare rau ca v-ati simtit ignorate, dar va trimit eu pupici, poate va inveselesc putin!
Trimiteti-mi mie, va rog, PM, cu datele care vreti sa fie trecute in lista, si o sa le trec eu maine, cd deschid calc mare.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Daura si eu as fi preferat pijamalele dar sa stii ca eu am gasit camasi de noapte foarte dragute,pana la genunchi iar una are un ursulet cu papion galben.
Sunt foarte haioase!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Faza cu camasa e simpla: le e mai usor asistentelor la nastere vaginala sa-ti faca toaleta locala, iar la cezariana, nu cred ca e indicat sa ai pantalon asa repede dupa operatie, ca poate deranja.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu am inteles ca si la cezariana iti fac asistente toaleta , spalaturile acele. am inteles eu gresit ?

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
Raportez ca si bebele meu sughite si o face de multa vreme, deja ne-am obisnuit cu treaba asta, ca e constanta. Problema e cu pozitia lui, are picioarele perpendiculare pe ficatul meu..., deci imaginati-va...

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

ana , cum simti cand sta pe ficat? ca eu am dureri f mari de ficat, intepaturi puternice si il simt ffff mare. ma gandeam ca o fii de la bebe ca loveste pe acolo... abia luni ma duc la doctor sa ma lamuresc. eu pan acum nu aveam probleme cu ficatul si nici nu mananc gras, dar efectiv ma indoi de durere si ma tine mult; dar ma gandeam ca poate nici nu ajunge bebe pana acolo....

si dc nu ma doare ficatul atunci loveste in col, dar numai acolo sta si da. poate o face vreo nefacuta si strica treburile pe acolo. abia astept sa ajung la doctor sa am lamureasca

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu pt spital imi iau pijama ..asa am avut si data trecuta..nu inteleg de ce aici in romania este moda aia cu camasile alea ciudate ..sunt de acord ca trebuie sase deschida in fata pt alaptat dar de ce neaparat camasa??am vazut multe poze si pe la tv toate gravidele erau cu camasa din aia "de baba" sorry nu va suparati pe mine.

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

pentru comoditatea lor cand iti fac toaleta. chestie pe care sunt datoare sa ti-o faca fie ca iti place fie ca nu, chiar daca ti-o fac de mantuiala din ce am vazut pe pielea mea.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

sugubina, sotul poate lua adeverinta respectiva fara eforturi de la medicul de familie. eu insa sunt curioasa sa vad moashele si sa le pun intrebari.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

despre celulele stem: drul peltecu isi ia la el antibiotic si macar un leucoplast in concediu? sau un algocalmin, o aspirina, ceva? sau le lasa acasa ca e tot un fel de a pune raul in fatza?

nici stramosii nostri nu aveau sapun si au trait bine mersi. noi de ce naiba dam atatia bani pe igiena?

si daca stemul e o porcarie, de ce mai facem DD/TT si atatea morfologii? astea nu-s tot exagerari? eu nu inteleg de ce sa nu profiti de o ocazie unica in viata, daca tot s-a inventat treaba asta.

sa va povestesc o experieta care pe mine m-a traumatizat. mama mea a murit de cancer la san. ducand-o la viena intr-o faza a bolii ei, la un moment dat a fost suspectata si de sindrom mielodisplastic, o boala ingrozitoare a maduvei osoase, vindecabila cu ajutorul celulelor stem. cum mama nu stia germana sau engleza, a trebuit sa asist la interventia care se facea cu anest locala pt a traduce dialogul mama-dri. in caz ca iesea aceasta boala, tratamentul era cu celule stem/transplant de maduva osoasa, adica noi, cei din famile, ii puteam dona maduva, daca eram compatibili. decat sa te sfredeleasca cineva cu un burghiu in coloana, nefiind siguri ca exista compatibilitate, nu mai bine folosesti stem?

Adi +23 cu si

mi-ai placut mult!

atunci cand copilul tau e bolnav , si nu trebuie sa fie vreo boala incurabila sau f grava, ai fii in stare de orice.
eu v-am mai spus ca am un diagnostic de miastenia gravis, iar parintii mei au fost devastati si erau in stare sa incercam orice (inclusiv vrajitoare, oarbe clarvazatoare, bioenergeticieni) atat de disperati erau. ziceau ca chiar dc acel medicament/ceai/ ierburi ma ajuta si 0,001 % tot se merita. si credetima ca sunt f multi "vindecatori" in romania si f scumpi.
acum eu sunt f bine, am o viata normala si fara sa am un tratament. deci cine stie poate ca au ajutat si acele tincturi, vitamine, acupunctura etc. pt ca nu cred ca exista ceva si eu nu am incercat

de aceea eu o sa recoltez celule. cum spuneam , sotul ,care e mult mai bine documentat si citit decat mine, nu vrea sa recoltam ca sunt niste bani aruncati aiurea; dar pt linistea mea sufleteasca a fost de acord sa facem treaba asta

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Mi-am cumparat 2 camasi+un halat pt spital.Sunt din bumbac,gri+galben.
Am zis ca e cazul sa incep sa-mi fac bagajelul de spital,deocamdata numai pt mine.Pt ea voi incepe mai tarziu,dupa 30 de sapt(are al meu sot pitici pe creier).
Voi ati inceput?E cam devreme?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

eu nu am cumparat decat un sutien de alaptare, dar din sapt 28 o sa-mi pregatesc si eu bagajul de spital.

douara nici eu nu suport camasile alea de baba, dar oare pot sa ma imbrac in pijama? dar cand nasti esti goala te dezbrac de tot sau pastreze cev ape tine? ma scuzati pt intrebarile tampite dar chiar nu stiu cum e, eu sunt mai pudica de felul meu si parca n-as vrea sa se ute toti la mine goala asa, ca o balena esuata pe masa, cu toate ca fofoloanca e expusa in toata splendoarea ei...
tare mi-as dori o nastere ca verisoara mea din italia, unde au fost doar ea cu moasa si cu sotul

25+

Mergi la inceput