Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
sugubina spune:
adipapazi nu e chiar gropciune drumul; va fi bine, ma intind pe bancheta din spate si trecem noi, ca Pufescu conduce f incet.Orcum multumesc pt gandurile bune.
letzy81 o idee buna ai ca sa incep si eu bagaju pt mine de spital.Tre sa imi cumpar camasi dealea deschise in fata (desi urasc camasile acasa dorm numa cu pantaloni si tricou); sper sa petrec putin timp in spital. Si halat am dinala pufos cu oite pe el. Fiind iarna e bun nu? Papuci am primit unii si mai o sa iau unii de acasa ca sa fie doar. In rest pe 1 acu ne-am gandit sa lom cosmeticale si chestii mici atat pt mine cat si pt Pufice. Tre sa incepem de undeva, asa usor.
Ah cikas ce bine am doormit! De pe la doo pana la 5. Ma oftic ca am pierdut emisiunea cu Prima zi!Of asta e. Bag acu un serial sa imi revin.
sugubina
24+ cu Puficele

Elfica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca Elfica, sugitul este o treaba foarte comuna la bebelusi in ultima parte a sarcinii si chiar dupa nastere. Unii spun ca asa isi exerseaza el respiratia inca din uter. Nu poate fi confundat cu altceva. Este foarte evident. Si la mine la fel deocamdata, ba e pelvian, ba cu capul in jos. Arsuri am avut doar 2 zile cand statea cu capul in sus. Nu stiu care e explicatia dar la mine au fost clar legate astea doua. Eu nu am avut deloc arsuri, dar la fiecare eco bebe era cu capul in jos, asa ca... probabil de aceea. Iar cu sughitul mai studiez, ca poate si al meu face, dar nu am intuit ce ar fi... Mami de (28.10.2008) si bb2 27+ ![]() |
29+
Elfica spune:
| citat din mesajul lui adipapazi elfica, bravo tie si numai respect din partea mea ca tii postul si insarcinata fiind. eu am reusit numai la Paste. oricum, ma bucur sa aud ca multe fete de aici se impartasesc in sarcina, e foarte bine pt bb. cu sau fara post, stiti ca avem dezlegare si ne putem impartasi, evident, dupa ce ne spovedim. da, eva, e naspa ca firmele nu garanteaza si modul de depozitare decat principial, asta e adevarat. morala e: celulele astea, daca ai bani, nu-i rau sa le recoltezi. dupa care, Doamne fereste sa ai nevoie de ele! Asa este, si eu sunt de acord, chiar daca nu ati tinut posturile, duceti-va inainte de nastere, spovediti-va, dar ca lumea, nu formal, si impartasiti-va. E foarte important, chiar daca poate nu constientizati. Adi +23 cu si ![]() |
29+
fluturasha23 spune:
| citat din mesajul lui Hera25 Misticgirl merci de rasp. Atunci m-am linistit. Astept sa mai creasca bebele si sa se intoarca cu capul in jos. Fluturasha ma simt bine. Am avut si eu din cand in cand contractii, dar culmea de vreo sapt nu mai am nici pic de contractie. Probabil statea el aiurea nu stiu ce sa cred. Aveam contractii in momentul in care simteam nevoia de a merge la toaleta. Tu cum te mai simti? Cum te descurci si cu Iulia? Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 25+![]() |
Hera eu am contractii aproape in fiecare zi, unele dureroase, altele nu, mai iau no-spa si la nevoie supozitoare cu uscosin. In rest sunt foarte bine. Ma gandesc ca poate si de la faptul ca o iau in brate pe Iulia 3 etaje si cand e nevoie prin casa si ma plimb destul de mult pe afara cu ea in fiecare zi. Iulia e un copil cuminte, ascultator, insa a inceput sa mai faca si ea prostioare, mi se pare si firesc la varsta lor. Tu cum te descurci cu Lorena?
23+
JoAnn spune:
salut fetele 
am revenit in sfarsit...
am fost internata cateva zile ...acu sunt acasica...
colul meu ..ce sa zic...s-a mai deschis, si s-a mai scurtat 
1,20/2,80 

acu stau cumintica in pat si iau tratament...
ce ziceti mai am sanse sa se mai inchida si sa se mai lungeasca la loc???
in mod sigur ati mai zis despre asta dar nu imi amintesc![]()
![]()
merg sa citex din urma![]()
aaa... bubulinele mele au aprox. 750g si respectiv 780 g 
24+ viitoare mami de gemene
alinushca spune:
fetele care mai mergeti in septembrie la cursurile de la filantropia ? parca as veni si eu macar o data. ma luati ?
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 27+ 
douradoudou spune:
eu pt spital imi iau pijama ..asa am avut si data trecuta..nu inteleg de ce aici in romania este moda aia cu camasile alea ciudate ..sunt de acord ca trebuie sase deschida in fata pt alaptat dar de ce neaparat camasa??am vazut multe poze si pe la tv toate gravidele erau cu camasa din aia "de baba" sorry nu va suparati pe mine.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
27+ cu
douradoudou spune:
joann

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
27+ cu

Lorena Elena 07.11.2008 si