Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_o spune:
Andreea, Doura, pana acum suntem 3 doritoare. Sunt sigura ca vor mai vrea burtici sa vina, numai ca n-au "prins" anuntul. Asa ca reluam fiecare... vine cine doreste si cui ii face placere.
ANUNT!
Miercuri, 25 august, intalnire in Herestrau, ora 18. Va asteptam!
Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian
ana_o spune:
Moshulik, ne bucuram ca s-a oprit sangerarea! Multa sanatate in continuare!
Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian
douradoudou spune:
eu vinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
andreea vreau si eu reteta aia de ciocolata..nu am mancat niciodata acuta in casa
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu
douradoudou spune:
eva vino si tu la intalnire sa faci niste poze frumoase asa cum stii
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu
adipapazi spune:
moshulik, sa te intorci acasa cat mai repede si sanatoasa!
ratusca, io nu inteleg cum calculam lunile: o sarcina are 40 de sapt, adica 10 luni de sarcina, cu precizarea ca o luna de sarcina nu e totuna cu o luna calendaristica, ci are fix 4 sapt, deci 28z. deci, daca esti in sapt 27, esti deja in luna 7, numai ca nu ai incheiat-o, nu? din sapt 29 intri in luna 8.
sugubina, chiar te duci la plaiu foii? prin toate gropaciunile alea? nu mai bine stai tu acasa si protejezi puficele? io sunt mai exagerata, ca daca sunt patita, suflu si-n iaurt. o breaza sau sinaia nu e mai comod pt ca macar e asfaltat drumul? nu te supara, zic doar din pozitia celei care zace de 5 sapt la orizontala si mai are doar vreo minim 14-15! sa te tina DD cu colul inchis, lung si tare!
EvaF, lanureste-ma, te rog: leucemia e o boala continuta in informatia genetica a celulei? daca tu zici ca o celula stem e purtatoare de boala si deci useless, deduc ca oamenii care fac boala asta o fac pt ca se nasc cu ea. asta ar insemna ca e mostenita genetic, atunci cum apare leucemia la copii ai caror parinti/bunici etc n-au avut?
Adi +23 cu si
ratusca83 spune:
Adi uite aici:
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt -----luna 4= 14-18 sapt -----luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt -----luna 5= 19-22 sapt -----luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt -----luna 6= 23-27 sapt -----luna 9= 37-40 sapt
eu am incheiat saptamana 26 si am intrat in sapt 27, vinerea viitoare voi incheia sapt 27 si voi intra in sapt 28..eu asa imi calculez
cum te mai simti dupa cerclaj? ai inceput sa te mai misti? pupici
26+ si ingeras in ceruri
Hera25 spune:
Buna dragi burtici,
As fi vrut sa ne inscrieti si pe noi la odiseea voastra, dar se pare ca s-a cam inchis sezonul pt inscrieri. A tot incercat si Fluturasha si alte fete....
Am DN 15.04.1981 UM 17.02.2010 DPN 29.11.2010
Noi nu am recoltat celule stem nici la primul copil si chiar nu stim ce sa facem acum. Am vb cu o prietena dea mea, al carei dr e Peltecu. La intrebarea dc sa recolteze celulele stem, rasp a fost sec ca dc recolteaza celulele e ca si cum ar pune deja raul inainte....acum nici eu nu sunt 100% convinsa ce vom face.
Eu simt lovituri de la bebele meu numai in col si in interior. Nu inteleg de ce nu isi schimba si el pozitia. Din cand in cand il simt si asa in burta. O fi ceva in neregula cu el. Pe Lorena o simteam numai in burta, Puteam chiar distinge cu ce a dat, ori cu piciorusele, oric cu manutele, ori cu capul....
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 25+
alinushca spune:
hahaha ana trebuie sa fie si asa distractiv nush eu p-asta cu ficatul n-am experimentat-o. nush daca sunt mai inalta decat tine (1,70) dar la mine nu a ajuns nici unul in ficat. i-am simtit mai jos de coaste chiar la ridicarea maxima a uterului.
Mami de (28.10.2008) si bb2 27+
adipapazi spune:
ratusca, am inteles acum, deci depinde de calendarul ales. eu am o carte de la clinica mayo din USA si conform lor, cand intri in s 25, intri in luna 7. e clar, exista diferente de opinie intre clinici/dri, de-aia e mai relevant in cate sapt esti.
pai cum sa ma simt dp cerclaj? f bine, in sensul ca nu am nicio durere, nici contractii. se mai intareste burta pe alocuri cam o data pe zi, presupun ca sunt contractiile BH, ca sunt foarte localizate, scurtem nedureroase, cu orar nefix. am fost la control luni, nodul d la fir e gros, colul e inchis, dar singura indeletnicire pe care o facem este gaura in pat. chiar nu vreau sa fac vitejii ca decat sa ajung in spital cu gynipral si alte minuni, mai bine stau acasa in lenjeria mea, cu laptopul si wc curat. beau tone de apa, iau 3 magneziu pe zi si no-spa, ies din casa numai la controale/analize. m-am obisnuit, citesc f mult si il dresez pe sotz in toate treburile casnice, a invatat pana si diferenta dintre patrunjel si pastarnac.
Adi +23 cu si
ratusca83 spune:
adi ma bucur..si eu dupa cerclaj am stat 1 luna numai in pat..acu ma mai misc cate putin...dau au trecut 11 saptamani de cand l-am facut..la tine sunt si 2 bb si e mai delicata situatia.. oricum si eu 80% din zi o petrec in pat..
fetelor se apropie weekendul de asta este asa liniste la noi... multi pupici
26+ si ingeras in ceruri